Stran: 1 [2]
  Tisk  
Autor Téma: Studené ruce a nohy  (Přečteno 2910 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
snowdrop
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 11. Březen, 2008, 18:18:58 »

Mě na studený nohy vesměs pomáhá to, co zde zmiňujete. Hlavně denně svižnější pohyb na čerstvým vzduchu a vždycky si pak sundám boty a chodím chvilku v lese nebo po louce bosá i v zimě a pak se nožky krásně prohřejí Wink Taky se každý večer vždycky po horké sprše nebo vaně osprchuju studenou vodou. Brrr...ta první chvíle je vždy hrozná, ale pak cítím, jak se mně tělo krásně zahřívá a když hned vlezu do postele, vydržím spát s otevřeným oknem bez zmrzání až do rána. (samozřejmě že ne, když je venku -20 Grin) A pokud vás má navíc ještě kdo zahřívat, pak už je to úplně ideální Potlesk
Jinak i během dne, když mám prokřehlé ruce, stačí opravdu chvilka jogovývh cvičení, nebo jiných(záleží, kdo má jaký oblíbený) a dát ruce na chvilku do ledový vody a hodně to pomůže.
Co se týče stravy, nejsem tolik citlivá, abych dokázala vnímat až tolik její vliv na mě. Proto jsou pro mě vaše zkušenosti určo užitečný Wink
A musím ještě říct, že jsem u kamarádky vyzkoušela takový malý dřevěný masážní strojek...komfort se tuším jmenuje, asi je víc druhů a to mi teda taky krásně prohřálo a prokrvilo celý nohy. Pak tak příjemně brněly.
Zaznamenáno
El
Hero Member
Pohlaví: Ženské

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #16 kdy: 11. Březen, 2008, 18:53:10 »

Taky je na to fajn aromaterapie- která je nej v kombinaci s jemnou masáží. Olejíky : zázvor, skořice, hřebíček

Zaznamenáno
Veronika
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 11. Březen, 2008, 19:06:41 »

Ještě sem si vzpoměla,že je velice učinné a zdraví prospěšné 3x denně kroužit pečlivě rukama i nohama(né současně:) 21x.Rozproudí se energie v meridiánech.
Zaznamenáno
Stran: 1 [2]
  Tisk  

Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení