Stran: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
  Tisk  
Autor Téma: Facebook  (Přečteno 4381 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
neon
Administrator
Hero Member
Pohlaví: Mužské

66940519
Zobrazit profil WWW
« Odpověď #60 kdy: 05. Únor, 2010, 12:48:07 »

Jedna ze známek dobrého zdraví je, že milujete všechny roční období a druhy počasí. Váš vnitřní stav jima není ovlivněn a neustále se z nich radujete. ~ inspirováno Ohsawou
Zaznamenáno

Bystromila
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #61 kdy: 05. Únor, 2010, 13:02:15 »

No tak to se asi už aspoň trochu uzdravuju z131
Dříve mi zima coby roční období dost lezla na nervy - zimou samotnou, zataženou oblohou a krátkými dny - a spíš jsem ji přežívala, než užívala a těšila jsem se rovnou na léto, protože na jaře mě zdolávala alergická rýma. Teď se mi líbí zima i jaro (léto a podzim odjakživa), protože už nejsem zimomřivka a na jaře nekýchám a neslzím, ať kvete cokoliv 47
Zaznamenáno
neon
Administrator
Hero Member

66940519
Zobrazit profil WWW
« Odpověď #62 kdy: 06. Únor, 2010, 10:18:40 »

Buďte jedineční, buďte odlišní - odpojte se od obav, co si o vás ostatní pomyslí - jinak zůstanete ve vlastním vězení průměrnosti, nežijete svůj život, ale představu někoho jiného o tom jací byste měli být!
Zaznamenáno

pozorovatel
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #63 kdy: 06. Únor, 2010, 11:29:30 »

Citace
neon : Buďte jedineční, buďte odlišní - odpojte se od obav, co si o vás ostatní pomyslí - jinak zůstanete ve vlastním vězení průměrnosti, nežijete svůj život, ale představu někoho jiného o tom jací byste měli být!

neon : Jo, howgh, amen !
Zaznamenáno
Bystromila
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #64 kdy: 06. Únor, 2010, 17:57:15 »

Citace
neon : Buďte jedineční, buďte odlišní - odpojte se od obav, co si o vás ostatní pomyslí - jinak zůstanete ve vlastním vězení průměrnosti, nežijete svůj život, ale představu někoho jiného o tom jací byste měli být!

Před několika lety se mi během pár měsíců prohnalo životem několik tvrdých zkoušek(tak bych to asi nazvala) - smrt v rodině, klinická smrt v rodině, požár, několik soudních stání, rozpad rodiny. V té době jsem neměla čas řešit, co si lidi kolem mě myslí o tom, co dělám, proč to dělám, jak vypadám apod. A už jsem u toho zůstala - u  neřešení toho, co si kdo o mně myslí.
Je to osvobozující, být sama sebou bez ohledu na to, jestli zapadám nebo nezapadám do některé ze škatulek systému Wink
Zaznamenáno
neon
Administrator
Hero Member

66940519
Zobrazit profil WWW
« Odpověď #65 kdy: 06. Únor, 2010, 18:18:43 »

Na energetické úrovni je tohle opět jeden obrovský paradox, který je potřeba zkoumat, zkoušet a pochopit jako pravdu.
Naše přirozenost je být unikátní, mít svůj názor, nepotlačovat se, nepřemýšlet jak mě přijmou ostatní.
Tzn. že v tomhle stavu bytí vynakládáme minimum energie a tím pádem nám ta energie zůstavá na zábavu, na užívání si všeho.

Jak se stalo to, že fungujeme v uplně opačné energetické logice?
Nad tímhle přemýšlejme.
To, že se neustále omezujem, máme obavy, přemýšlíme nad ostatníma.. tohle všechno nás stojí energii.
A tohle se učíme od sebe navzájem.
Čím to, že lidský organizmus si na sebe vzal a neustále bere tuto energetickou hru a nefunguje podle zákonů fyziky, minimální výdej energie?
Jaktože tu volnou energie kterou disponujem vložíme všechnu do strachů, negativních potlačujících emocí.
Je to děsně absurdní stav lidského života.

Jungova krásná citace:
people will do anything, no matter how absurd, in order to avoid facing their own soul ~ carl jung

Mě na tom fascinuje ten energetický pohled a ten praktický dopad zahození všech masek... to, když to mému mozku logicky docvaklo (jsem hodně logicky založený).
Když udělám ten první krok do neznáma, když to risknu a zahodím masky.. a budu je pořád zahazovat.. tak mám najednou spoustu energie, vnitřní síly.. čím více zahazuju, tím více roste.. tohle je prostě lepší jak ve snu, lepší jak pohádky.. tohle je realita, myšlenka ovládá realitu a tady je potřeba ty "Tajemství" rady aplikovat.

O tomhle jsou Toltékové a volná energie, nenechávat si ji vyčerpávat systémem, jinak nám život uteče a nic se sebou neuděláme.
« Poslední změna: 06. Únor, 2010, 18:21:05 od neon » Zaznamenáno

neon
Administrator
Hero Member

66940519
Zobrazit profil WWW
« Odpověď #66 kdy: 07. Únor, 2010, 16:38:35 »

Bojovník vše přijímá jako výzvu, zatímco obyčejný člověk to bere buď jako požehnání, nebo jako kletbu. ~ Carlos Castaneda
Zaznamenáno

neon
Administrator
Hero Member

66940519
Zobrazit profil WWW
« Odpověď #67 kdy: 08. Únor, 2010, 08:14:39 »

Selhat nelze. To je jen pohádka rozumu. ~ Carlos Castaneda
Zaznamenáno

neon
Administrator
Hero Member

66940519
Zobrazit profil WWW
« Odpověď #68 kdy: 08. Únor, 2010, 09:14:28 »

Neberte si nic osobně a budete prožívat stále větší pohodu, klid, uvolnění, lásku a vaše vnitřní síla bude růst, protože ji nebudete plýtvat do udržování vaší víry omezeného pohledu, víry, že jste závislý na reakci okolí.
Zaznamenáno

neon
Administrator
Hero Member

66940519
Zobrazit profil WWW
« Odpověď #69 kdy: 09. Únor, 2010, 07:33:08 »

Nic reálného nemůže být ohroženo. Nic nereálného neexistuje. ~ A Course in Miracles (kniha pouze v angličtině)

Tohle je zajímavá slovní hříčka - smysl je prostý - není v životě nic, o co byste se měli obávat.
« Poslední změna: 09. Únor, 2010, 07:34:46 od neon » Zaznamenáno

neon
Administrator
Hero Member

66940519
Zobrazit profil WWW
« Odpověď #70 kdy: 10. Únor, 2010, 07:24:23 »

Naše poznání se tak neustále zrychluje, že pokud zavčas nezměníme školní systém, tak budeme naše děti vyučovat na školách jen historii.
Zaznamenáno

xylda
Full Member
Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil
« Odpověď #71 kdy: 10. Únor, 2010, 07:33:25 »

Školní systém je z mého pohledu naprosto mimo, můj syn chodí do 1.třídy a ta masáž, kterou tam ty děti dostávají je neuvěřitelná a je dost smutné přihlížet tomu, jak lidi, kteří mají sami co dělat se sebou předávají své nevědění těm malým nevinným bytostem. A začíná to už ve školce. tam naštěstí děti chodit nemusí. Do školy už musí. No, mě osobně to inspiruje k velké osobní práci. Poklona z131 brokolice Banan
Zaznamenáno
neon
Administrator
Hero Member

66940519
Zobrazit profil WWW
« Odpověď #72 kdy: 10. Únor, 2010, 08:19:44 »

xylda: všechno špatné nás nakonec motivuje, pěkně pojato Smiley

Kvantová fyzika předpokládá, že naše fyzická realita existuje pouze tehdy, když je pozorována (nabyde stavu částic) a hmota se navrací do stavu čisté energie, když zde není nikdo, kdo by ji pozoroval (stav vln).

Aneb, udělá padlý strom nějaký zvuk v lese, kde není žádný pozorovatel? Smiley

Opět lekce jin/jang - částice/vlna. Taoista má jasno Smiley
« Poslední změna: 10. Únor, 2010, 08:22:20 od neon » Zaznamenáno

neon
Administrator
Hero Member

66940519
Zobrazit profil WWW
« Odpověď #73 kdy: 10. Únor, 2010, 18:31:52 »

Pravdivá slova nejsou hezká.
Krásná slova nezasluhují důvěry.
Dobrý člověk není výřečný.
Výřečný nemůže být dobrým.
Kdo zná, nedokazuje, kdo dokazuje, nezná.
Moudrý člověk nic nehromadí. Vše činí pro lidi
a vše dává druhým. Nebeské tao přináší všem bytostem
užitek a neškodí jim. Tao moudrého člověka,
to je konání bez boje.

Tao Te Ting - Kapitola 81 - Rozvíjení důležitého
Zaznamenáno

neon
Administrator
Hero Member

66940519
Zobrazit profil WWW
« Odpověď #74 kdy: 11. Únor, 2010, 10:33:53 »

Je snadné být orlem mezi slepicemi.

V jakém kolektivu se nacházíš ty ? Motivují tě ostatní ? Věř mi, že lepší je pracovat s nejlepšími a být o krok pozadu a cítit se hloupě, než pracovat s průměrnými(slepicemi) a cítit se chytře, protože ti nejlepší tě vytáhnout vzhůru, zatímco ti průměrní tě budou držet dole a zastaví tvůj vývoj.
Zaznamenáno

Stran: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
  Tisk  

Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení