Pokud používáš prohlížeč Firefox, tak mě se osvědčilo stáhnutí doplňku DownloadHelper. Po nainstalování doplňku a restartování Firefoxu se objeví nahoře v liště ikonka, pokud najedeš na stránku s videem nebo fotkama tak se, podle mě, diskrétně rozbliká. Stačí kliknout a nabídne stáhnutí do pc. Neříkám že jdou vždy úplně všechny videa, ale kolikrát mi jdou i taková co mi jinak nešly. Ale nejsem žádný IT odborník, určitě jsou i vychytanější možnosti.
https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/3006 Nedávno jsem náhodou navštívil jakýsi kurz a to jsem teprve čučel, jací jsou informatici hračičkové. Nic si z toho nepamatuju, myslím ty technické postupy co nás tam učili, kdo si to má za jedno ukázání zapomatovat, ale zážitek, vidět co umí odborníci a jak si umí s technikou vyhrát, když už to dělají, to byl.

Jak se říká, když už něco dělám, tak pořádně. Tam jsem z toho takový pocit měl.
Interaktivní tabule, výuka formou zábavných videí, hudby, hlasovací zařízení..... To jsem zase musel jednou uznat, že se mi líbilo nechat se hýčkat technikou a sledovat zapálené odborníky při práci.