Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: Leceni makrobiotickymi recepty  (Přečteno 1459 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Peta
Host
« kdy: 23. Únor, 2007, 08:58:26 »

Prosim poradte, kdo ma zkusenost. Muj pritel ma zraneni z fotbalu. Nekdo ho osklive fauloval kopnutim do vnejsiho kotniku na prave noze. Je to jiz vice nez tyden a oblast kolem kotniku je opuchla a boli. Byl i na rentgenu, kost pry poskozena neni. Me napadlo, nez to porad mazat ibalginovym kremem a davat ledove obklady, vyzkouset nejaky makrobioticky postup. V knizce Makrobiotika lek nas vezdejsi jsem se divala na naplasti taro a tofu. Taro asi nesezenu. Muzu zkusit to tofu. Mate s tim nekdo zkusenosti ? Kolik tofu mam koupit na vikend ? Kolik se tak dava na jeden obklad, z jednoho tofu ? A co je jeste potreba je tam napsano, ale mate tip co je nejlepsi na obvazovani, ta gaza ? Dekuji.
Zaznamenáno
neon
Administrator
Hero Member
Pohlaví: Mužské

66940519
Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 23. Únor, 2007, 15:13:37 »

Honza Jícha si vyléčil roztříštěnou zlomeninu pomocí makrobiotiky a duchovnímu přístupu, ale pojal to zodpovědně jako léčbu zevnitř a ne jen obklady, ale to je spíš offtopic
Zaznamenáno
Peta
Host
« Odpověď #2 kdy: 23. Únor, 2007, 15:40:10 »

No to je offtopic, mame to akutni...a navic muj pritel opravdu nema cas zabyvat se makrobiotikou a duchovnim pristupem. Take je neustale v pohybu, nemuze doma lezet. Nicmene ja verim, ze ta tofu naplast bude dobra. Kamoska mi radila tvaroh, ja radsi dam prednost tofu, ucinky asi budou podobne. Tvaroh se mi zda hodne mokry. Take zalezi asi na typu zraneni, tohle se stalo ve vysoke rychlosti a ten, ktery fauloval je obrovsky hromotluk. Ja mela jednou zanet kloubiku na zapesti a pomohlo zafixovani v odlehcene sadre na 3 tydny, coz ovsem v tomto pripade nelze. To opravdu nikdo z vas nikdy nedelal tofu naplast ? Urcite se to uci na zakladnich kurzech, ne ?
Zaznamenáno
Peta
Host
« Odpověď #3 kdy: 06. Březen, 2007, 22:13:03 »

Tofu naplast muzu doporucit. Krasne to vytahuje horkost. Lepsi nez tvarohove obklady. Nekdo rika, ze tvaroh take tak pusobi, ale me se neosvedcil. Naopak tofu fungovalo vyborne a delala jsem to presne podle knihy Potraviny lek na vezdejsi.
Zaznamenáno
David
Host
« Odpověď #4 kdy: 11. Duben, 2007, 12:43:45 »

Dobrý den,
pěkně prosím, existuje "něco" na zbavení se alergie na pyl, případně máte někdo nějaké zkušenosti?
Děkuju pěkně
David
Zaznamenáno
roy
Newbie
*

86389957
Zobrazit profil Email
« Odpověď #5 kdy: 11. Duben, 2007, 18:10:45 »

Zajimava prihravka Davide. Vlastne to je muj hlavni duvod proc se makrobioticky stravuji. Momentalne me alergie prepadla takze se muze zdat ze to je k nicemu. Ovsem citim na sobe ze to neni tak strasny jako pred rokem a hlavne pomalu to ustupuje (samozrejme vse bez prasku). Na konecny vysledek sem sam zvedavej. Dam vedet.....
Zaznamenáno
David
Host
« Odpověď #6 kdy: 12. Duben, 2007, 13:42:40 »

Děkuji za naději (ikdyž není pro mě). Malounko do MB načuhuju a s nabývajícíma zkušenostma vplouvám, nicméně spoustu věcí stále ani netuším. A když mi vedle mě sedící kamarád rytmicky rosil monitor, neměl sem to srdce neoslovit vyšší inštance. Poslal sem mu odkaz a uvidíme, jestli se chytí.
Tož tak.
Díky a bojujte
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  

Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení