Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Index
Vyhledávání
Přihlásit
Registrovat
Novinky
:
Akce, kurzy, srazy
Makrobiotika
>
General Category
>
Seznamka
>
Brno
Stran:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
28
« předchozí
další »
Tisk
Autor
Téma: Brno (Přečteno 25282 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
ajia
Newbie
Pohlaví:
Re: Brno
«
Odpověď #270 kdy:
24. Duben, 2008, 18:05:04 »
Ahojky lidičky
Prosííím..., taky bych se ráda seznámila s někým (na pohlaví nezáleží), s kým bych mohla probírat své makrobiotické začátky, vyměnit si pár receptů (no já jich moc neznám, se přiznám), takže spíš asi někoho, kdo by mě víc zasvětil, protože bych moc chtěla žít makrobioticky, což se už týden snažím, ale jde to ztěžka, když nemám podporu a kamarády, co by mi občas poradili
Vařím si pořád jen rýži natural s robi, nebo pohanku s tofu, ale ráda bych se naučila nějaké vychytanější jídla. Taky bych občas ráda zašla s někým na procházku do přírody, nebo jela s někým sázet stromy...
Budu ráda, když se mi někdo ozve
pá.
Zaznamenáno
romanS
Sr. Member
«
Odpověď #271 kdy:
24. Duben, 2008, 20:07:52 »
Ahoj ajio
Pokud jsi z Brna či okolí, přijď mezi nás. Co vařit a jak se tady na makrobiotice dočteš v mnoha rubrikách, ale může to být i "naživo", pokud budeš chtít a domluvíme se. V Brně se taky vaření vyučuje, doporučuji vřele na toto se přihlásit. Nejdřív by jsi nám o sobě mohla něco napsat, ať máme obrázek.
Je hezké že se hlásíš na sázení stromů, až budu sázet svůj lesík, bude každá ruka dobrá. Jestli to bude už na podzim netuším, v každém případě jsi v pořadí.....
K týdennímu snažení blahopřeju a do dalších týdnů přeju mnoho sil!
Zaznamenáno
Lord Kikin
Full Member
Pohlaví:
«
Odpověď #272 kdy:
25. Duben, 2008, 13:04:48 »
Presne tak aji, jak rika Roman. Prijd s nama posedet a pokecat. :-) Co se tyka pomoci s MB, myslim, ze se na nas muzes vzdycky obratit at vis, mezi jaky blazny se deres
Zaznamenáno
ajia
Newbie
Pohlaví:
«
Odpověď #273 kdy:
25. Duben, 2008, 13:22:31 »
Ahoj RomaneS
Říkáš napsat něco o sobě, jo? Tak já to teda zkusím
Je mi 26 let a před rokem se u mě objevila (nejspíš) lupénka. Doktoři mi řekli, že to je něco mezi lupénkou a exémem a nedá se to léčit, jen udržovat... Jenže já takovejmhle řečem nevěřím, podle mě se dá léčit i rakovina, člověk se jen musí rozhodnout, že to dá do pořádku. Pak už je vše na něm. No, nevím, jestli je tohle přesně to, co jsem o sobě měla napsat, ale už jsem to napsala, tak to nebudu mazat a k pár doplňujícím informacím snad jen to, že pracuju v jazykové škole, práce mě baví a život taky. Nevěřim, že jsme na světě nejvyžší mocí, ale nenazývám to Bohem. Navíc Bůh podle mě nemůže mít pohlaví, protože by se tím jednostranně omezoval. Každopádně vše, co se mi děje, má svůj význam a smysl. Od svých 23 let se snažím žít "lepším způsobem" života. Stále jsem na začátku cesty...
A kde a kdy se scházíte? A.
Zaznamenáno
ajia
Newbie
Pohlaví:
«
Odpověď #274 kdy:
25. Duben, 2008, 13:25:25 »
Příjdu děsně ráda, jen napište kdy a kam, kromě tohoto víkendu
jupííííííííííííííííííííííí už se těšíííím
Zaznamenáno
quitko
Newbie
«
Odpověď #275 kdy:
25. Duben, 2008, 16:16:25 »
ahoj, navrhnete nejaky srazik v cajovne, nebo jinde?
Ajii, my uz se na Tebe take tesime*
Romane, cekaji na Tebe DYYYYNE(strasne rychle rostou, za chvili se na ne bude moct splhat:-))
Kamco, vratim Ti uz toho Bojovnika Svetla, a mohla bys nam prosim pujcit jeste neco od Coelha? Mame akorat Alchymistu
Ahoj vsem
Zaznamenáno
romanS
Sr. Member
«
Odpověď #276 kdy:
27. Duben, 2008, 19:54:45 »
Ajio
Napsala jsi co jsi napsat potřebovala. Jsi ženská, věř své intuici a dobře se ti povede...Jo a ještě nám napiš, jestli jsi z Brna či přespolní.
quitko
Na dýně se těším, už jsem jim vybíral stanoviště. Ale na tebe a Honzu samozřejmě též.
V týdnu kdykoliv, příští víkend jedete pryč, ten další já, pak mám volno. Takže se poraďte doma a i s Kamčou. Jestli už jel Jára do Džaponska, ta je jistě chuděrka opuštěná neščastá..........
Zaznamenáno
Kamika
Full Member
«
Odpověď #277 kdy:
27. Duben, 2008, 22:58:11 »
halo halo pise nestastna kamilka
neee, nestastna ne, ale smutno mi od sobotniho odjezdu je a bude... nicmene jsem se byla dnes "nabit" na velmi prijemne prochazce, ktera me o to vic prekvapila, ze vedla lesikem, co mam skoro za domem a nevedela jsem o nem, dokonce jsem i objimala strom!
a quitko, zacala jsem zrovna cist Bridu - nejnovejsi od Coelha, ale jsem sotva na zacatku, neni toliko casu.. v Brne mam jeste Carodejka z Portobella, ta je taky moc pekna a pak U reky Piedra jsem usedla a plakala, ale tu v anglictine (aby mozek nezahalel:-)). Vis, ze jsem te v patek zahlidla z tramvaje, prechazela jsi jakoby od stanoviste busu naproti Grandu asi o pul treti.. kdybys mela nekdy cas, tak bych se moc rada domluvila na to barveni tricek, uz jsem si konecne bile koupila, mozna jeste jedno prikoupim a pak jsem si rikala, ze urcite jedno jeste pro Jaru, mel dnes svatek, tak by to byl i pekny darek, tedy pokud bych se mohla na jeho tvoreni taky podilet, snad ti to nezkazim
Take mam pristi i dalsi patek volno, takze prodlouzene vikendy cekaji - jupii.. pristi jedu do Beskyd tapat po kopcich, tento jeste nevim, nekam urcite, ale mozna az od patku, tak kdybyste naahodou meli cas treba ve ctvrtek, mohli bychom neco naplanovat.. jinak jeste bych tusim mohla v utery (v po a st mam anglictinu do osmi-minuly tyden jsem nebyla:-(), pokud zase vy nemate taichi... urcite dalsi brzky srazik taky uvitam a klidne muze byt u me, pokud by se vam chtelo.. jen dohodnout ten termin, ze?
romane, dnes jsem podruhe delala chlebik, ochutnam ho az zitra, snad bude lepsi nez ten prvni, nebyl nic moc:-( a to uz hnetu snad spravne a nechala jsem kynout i minule i dnes jen cca 4 hod po dobu, kdy svitilo slunicko, pravda extra vykynuty bochnicek z nej nebyl ani jednou, ale jist se to da, ono se to podda:-)
aji, rada te poznam...
pekne jsem se dnes rozepsala, takze mazu spat, at jsem rano fit.. pekny zacatek tydne vsem!
kama
Zaznamenáno
Kamika
Full Member
«
Odpověď #278 kdy:
29. Duben, 2008, 12:00:03 »
Ahojky,
tak jsme stastne nasli spolecny termin na srazik!
ten stastny den pripada na ctvrtek 15. 5. cca kolem 16h, to by se upresnilo, stejne jako misto - bud u me ci pokud by byl velky pocet zajemcu, tak z prostorovych duvodu v cajovne na Mendlaku
pisnete, kdo tusi, ze muze prijit...
krasny den,
K.
Zaznamenáno
Lord Kikin
Full Member
Pohlaví:
«
Odpověď #279 kdy:
29. Duben, 2008, 13:04:29 »
Ahoj Kamco, jeste ze se dnes uvidime na te veceri. Protoze to vypada, ze se v Nadi diarku jeste neco objevilo. Ach jo.. neni to snadne. Kazdopadne to dneska naplanujem uz nejak napevno
Zaznamenáno
Kamika
Full Member
«
Odpověď #280 kdy:
29. Duben, 2008, 22:03:03 »
Tak zmena opravdu nastala, ale snad k lepsimu vzhledem k nebrnakum, protoze je posunut sraz na patek 16. 5. cca 16h - jak kdo muze... a nejspis u me
Jak to treba stiha Lenka z Olmiku?
Snad uz je to definitivni termin
Zaznamenáno
Jezour
Newbie
Pohlaví:
«
Odpověď #281 kdy:
30. Duben, 2008, 10:14:49 »
Ahoj sestřičko,
vidím, že máte pěkně našlápnutý program, ale.. kdo né.
Včera jsem byl u té Šalátové v Řevnicích a dověděl se spoustu věcí, takže mi teď z toho jde hlava kolem. Až budeš mít čas, můžete mi klíďo zavolat na kolej. Jinak od Coelha mám doma dvě věci, jedno je alchymista a to druhé nevim, je to v poličce nad postýlkou
Tak jsem si upek jablečný koláč z jahel a mám ho celej pro sebe, ham! dancingTen sraz jsem nakonec vynechal, myslím že teď musím víc přímo, beztak bych to nestíhal. Pozdravuje vás blažena, potkal jsem jí nejdřív s Valďochem
co běhal po městě omotán do tibetské vlajky, měla problémy s policajty kvůli letákům;D, a den poté na demonstraci za Tibet min.týden.
Tak zas někdy, já jdu zpátky "ke strojům".
Honza
Zaznamenáno
romanS
Sr. Member
«
Odpověď #282 kdy:
30. Duben, 2008, 14:23:02 »
Takže v pátek. O.K.
Ježoure alias Honzo, já tě zdravím. O paní Šalátové si necháme někdy vyprávět, až se potkáme......
Zaznamenáno
ajia
Newbie
Pohlaví:
«
Odpověď #283 kdy:
02. Květen, 2008, 16:29:45 »
Ahojky, tyjo, tady to teda žije..., člověk se tu chvíli neukáže a už má děsný zpoždění
Romane, jsem z Brna (už), Honza (Lord Kikin) se to s Naďou dozvěděli na úterní společné večeři. Šla jsem s nima i na THAI-CHI a asi to začnu praktikovat, je to děsně milý... Skoro jsem z toho chytla záchvat smíchu (nebo radosti, chcete-li). Hodně mi sedlo cvičení draka, to mi přišlo nejmilejší
No, jinak na ten sraz, co chcete spáchat bych se dostavit nejspíš měla, takže se děsně těším, že vás potkám osobně víc
Zaznamenáno
lenka
Full Member
«
Odpověď #284 kdy:
03. Květen, 2008, 16:08:31 »
Ahojky,
tak ja ten srazik 16. 4. uprimne moc nestiham (mam zrovna docela dost zkousek). hodilo by se mi to spis bud tyden pred nebo po... ale to zas asi nemuzete ostatni. tak snad jeste nejaky bude i v cervnu (anebo nejak zkratim uceni
Mejte se a uzijte si to! Pa
Zaznamenáno
Stran:
1
...
17
18
[
19
]
20
21