Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: léčení dětí a makrobiotika  (Přečteno 609 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
nevril
Jr. Member
**
Pohlaví: Ženské

život je zázrak

Zobrazit profil
« kdy: 03. Červenec, 2007, 20:12:32 »

ahojda,
ráda bych se zeptala, malej (1,5 roku) má zánět středního ucha, do toho zahleněnej, kašel, rýma, očička.... Bohužel se to neobešlo bez atb, kapek do nosu, mucosolvanu atd. Je malej a k doktorům ho beru, nenechám ho trápit, navíc zánět ucha je nebezpečný a bolavý. V Kushiho přírodní medicíně jsem na to nenašla nic, poradili by jste mi, na co se ve stravě zaměřit, aby mu bylo líp? odhadla jsem, že to bylo z přemíry jingu, byly jsme donedávna vegetariáni, a mb jsme dva měsíce, tak by to mohl být ještě dopad předchozí stravy?
Zaznamenáno
nevril
Jr. Member
**

život je zázrak

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 03. Červenec, 2007, 20:14:15 »

píšu to hlavně proto, že záněty střed. ucha u dětí maj tendenci se vracet a navíc mu zatím atb moc nezabraly (je to dva dny, co byl na píchání ucha a dostal léky). ráda bych se vyvarovala těm návratům))) díky moc
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 04. Červenec, 2007, 08:25:37 »

Ahoj Nevril, za 2 mesice nemuzes cekat nejaky zazrak. Urcite je tam neco z minula, nejaka premira toho JINU, ktery ma tendenci zahlenovat - mouka, mleko i sojove, tropicke ovoce, brambory atd. Neboj, to urcite prejde. Ja mela v detstvi 13x pichane ousko na zanet stredniho ucha a nastesti jsem neohluchla, to bylo opravdu az moc. Byla jsem krmena sunarem, tak si to dovedes asi predstavit, takze se neni co divit. No ze by me nekdo tenkrat zakazal mleko a mlecne vyrobky, tak to se bohuzel nestalo. Kdyz se tedka snazis o makrobiotiku, tak to je moc dobre, ale nejakou tu eliminaci asi budete muset jeste prekonat, ale neboj se toho.
Zaznamenáno
nevril
Jr. Member
**

život je zázrak

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 04. Červenec, 2007, 10:29:58 »

to jsi mi udělala radost, Peti, já měla taky často píchaný uši, taky jsem vyrostla na Sunaru, jak je na to teď ta hrdá reklama, která mi trhá nervy. Malej byl kojenej, pak jsem dostala takový zánět zubu, že by mi snad uhnila hlava , i když jsem se to snažila překonat skončila jsem na tvrdých atb a musela ho ze dne na den odstavit, po tom dostal ten zánět, dokrmovala jsem ho tehdy jen obilným mlékem. Hned po vysazení atb jsem ho zkusila znovu kojit a světe div se, šlo to (o týdnu nekojení). Tak se to snad zase zlepší)))
Zaznamenáno
nevril
Jr. Member
**

život je zázrak

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 04. Červenec, 2007, 10:32:12 »

no právěže teď vypadáme jako bloudi, před celou rodinou, která nesouhlasí s tím, že malýmu nedáváme mléko a vůbec že jíme nějak prapodivně))) když jsme u nich nesmíme to přehánět, a je fakt, že ten zánět dostal zrovna po víkendu u nich,kdy musel občas něco sníst s cukrem a byl doslova cpanej malinama a jahodama ze zahrádky - to babičkám prostě nevysvětlíš
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 04. Červenec, 2007, 15:22:44 »

To znam, ale zkus jim teda dat precist Pravda o mlece, asi budou valit oci. A vubec jim to zkus vysvetlit, ze drive urcite lide nemeli tolik mleka, to jen ten, kdo mel svoji kravu a to mleko bylo uplne jine nez to dnesni UHT osetrene. No a jeste jim rekni, ze nektere asijske narody vubec nekonzumuji mleko, resp. se tam dostalo az s globalizaci. No vsechny argumenty jsou v te knize. Clovek si pak necha zajit chut.
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  

Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení