Stran: 1 2 [3] 4
  Tisk  
Autor Téma: Moje makrobiotická literatura  (Přečteno 4781 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
milan
Sr. Member
Pohlaví: Mužské

Zobrazit profil
« Odpověď #30 kdy: 17. Červen, 2008, 07:03:39 »

vajicka pouzivam, ale jen nekdy, a to na hlavu misto samponu  Wink
myslim si, ze je zbytecne pouzivat vajicka v MB.
Zaznamenáno
Vendulka
Newbie
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #31 kdy: 18. Červen, 2008, 12:49:21 »

Také jsem si před nedávnem koupila knihu Radost z jídla od Strnadelové, Zerzána a našla jsem v ní jako začátečník spoustu odpovědí na své otázky, myslím, že tato kniha je velmi srozumitelná...ale je pravdou, že vaječný bílek v receptech mě taky docela překvapil  Eek
Zaznamenáno
Petr Toman
Sr. Member

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #32 kdy: 19. Červen, 2008, 00:40:18 »

NOVINKY Wink

Carl Ferré - Makrobiotika (recenze v novém Zrnění)
http://www.knihycz.cz/makrobiotika--P13687

Zaznamenáno
Petr Toman
Sr. Member

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #33 kdy: 10. Červenec, 2008, 16:23:37 »

Tak jsem si koupil dvě nové knihy - Carl Ferré - Makrobiotika a Kuchřku pro tělo i duši od Jany Janouškové. Jsem zvědavý, co zajímavého se dovím.  Wink
Zaznamenáno
Jani
Host
« Odpověď #34 kdy: 10. Červenec, 2008, 16:39:16 »

Petre,

Ferreho mam v anglictine a ackoli je to malicka knizecka, skryva hodne cennych informaci, zvlaste v zacatcich.  Very Happy
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member
Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil
« Odpověď #35 kdy: 31. Červenec, 2008, 17:14:31 »

Davam nove tipy na zajimave levne knizky, jak jinak, z Levnych Knih : http://www.levneknihy.cz/DetailZbozi.aspx?z=73898 Zakladni kniha relaxacnich technik, docela zajimave, i pro zacatecniky, koupila jsem si ji vcera, pak me zaujala http://www.levneknihy.cz/DetailZbozi.aspx?z=76530 ale tu jsem si jeste nekoupila, jelikoz uz jednu Feng Suej knizku mam, docela dobrou, tak az ji prostuduji, koupim dalsi, http://www.levneknihy.cz/DetailZbozi.aspx?z=17335 pak maji i knizku o Tai-Chi, a v srpnu ma vyjit Harmonie s jogou. Tak to je vse, co jsem objevila noveho. At tam soupnou zase nejakou makrobiotiku, uz jsem jim to i napsala !
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #36 kdy: 18. Srpen, 2008, 13:47:37 »

Mám pro Vás tip na knížku: jmenuje se Čtyři dohody, napsal ji Miguel de Ruiz 

je to moudrost Toltéků a myslím, že je to knížka která každému kdo si ji přečte změní pohled na svět. Když jsem ji četla, tak mi to hodně otevřelo oči- teď už vidím přesně v čem tady žijeme a už vím proč se tady v té společnosti takhle žije...
je tak krásně napsaná, že se čte sama Smiley
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #37 kdy: 18. Srpen, 2008, 20:10:43 »

A take je nadherne predstaveni od Jaroslava Duska v divadle Lavka, jednak ty 4 dohody, na motivy te knihy a pak Svet Tolteku. Kdo to nevidel, supajdete pro listky na tato predstaveni, stoji to za to. Naposledy se po predstaveni rozvinula nadherna diskuze snad 40 minut, no parada. Ten Dusek je fakt hlava otevrena, moc mu fandim.
Zaznamenáno
Nena
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #38 kdy: 19. Srpen, 2008, 09:22:08 »

ahojky, knihu jsem cetla jiz pred lety a mohu ji jen doporucit. A na predstaveni mam koupene listky, jdu az nekdy v rijnu, listky jsem shanela pres pul roku... Tak se tesim  Smiley
Zaznamenáno
Vendulka
Newbie
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #39 kdy: 22. Srpen, 2008, 08:08:04 »

Knižku Čtyři dohody, mám ve své knihovničce a souhlasím s El, je to úžasná knížka...také mi toho hodně dala. Včera jsem jedním dechem přečetla knížku "Muž, který chtěl být šťastný" autorem je Laurent Gounelle. Je to poutavý příběh, který ukazuje jak se osvobodit od věcí, které nám brání v tom, abychom byli skutečně štastní. Stále nad obsahem knížky přemýšlím a vím, že se k tého knížce budu ještě mockrát vracet.
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #40 kdy: 22. Srpen, 2008, 13:00:13 »

Ahoj, hlasim dalsi ulovek z Levnych knih, http://www.levneknihy.cz/DetailZbozi.aspx?z=59113  vcera jsem si to zakoupila uplne nahodou, podle nazvu se neda zjistit tak moc dobre, ze je to cele o Nine Star Ki, tj. astrologii 9 hvezd. Je to i pro uplne zacatecniky, veskere tabulky jsou tam, kde si zjistite svoje cislo roku, pak cislo osy a mesice. Je tam mnoho zajimaveho, doporucuji ! Vecer jsem docela valila oci, jak to dost sedi. Take se podle toho da zjistit, ktery rok je vhodny napriklad pro stehovani, novou praci atd. Proste podrobne navody.
Zaznamenáno
elena
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #41 kdy: 25. Srpen, 2008, 18:11:25 »

inac napriklad knizka Potraviny - liek nas vezdejsi, je mozne kupit v slovencine ako Potraviny - liek nas kazdodenny napr. v internetovom obchode www.martinus.sk
Zaznamenáno
neon
Administrator
Hero Member

66940519
Zobrazit profil
« Odpověď #42 kdy: 12. Září, 2008, 12:01:32 »

Nová knížka o makrobiotice pro ženy
V září vyjde nová kniha o makrobiotice s názvem Pohled makrobiotiky na zdraví žen autorek Gale Jack a Wendy Esko (v originále Women´s health guide). Tato útlá knížka je přínosným zdrojem inspirace pro každou ženu, stejně tak pro muže, kteří ženy milují  (a  chtějí se dozvědět něco o jejich světě), pro lékaře a všechny ty, kteří ženy léčí.
Zaznamenáno
Petr Toman
Sr. Member

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #43 kdy: 15. Září, 2008, 15:03:44 »

Nová knížka o makrobiotice pro ženy
V září vyjde nová kniha o makrobiotice s názvem Pohled makrobiotiky na zdraví žen autorek Gale Jack a Wendy Esko (v originále Women´s health guide). Tato útlá knížka je přínosným zdrojem inspirace pro každou ženu, stejně tak pro muže, kteří ženy milují  (a  chtějí se dozvědět něco o jejich světě), pro lékaře a všechny ty, kteří ženy léčí.

Zajímavé. A kde to vyjde?? U jakého nakladatelství? Díky. Wink
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #44 kdy: 17. Září, 2008, 12:03:40 »

To je ta knizka, co prekladala Zuzka Teresova Huh? Uz o ni mluvi dlouho a uz se moc tesime :-))
Zaznamenáno
Stran: 1 2 [3] 4
  Tisk  

Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení