A hlavně člověk musí jít příkladem a nefrčet do ostatních agitačně a nepříjemně..
Udám příklad - když má někdo depky a bolí ho hlava a je mu celkově blbě, tak místo toho, abych do něj hučela že nemá jíst mlíko a že jsou to jedy a že je to humus, tak mu nabídnu společnej oběd, popovídáme, napapáme.. a je to.
Člověk se na tom pak zamyslí. Je strašně důležitej i přístup k těm ostatním mlíkomilům, masojedům, cukroušům a soličům..
Ten příklad, co jsem uvedla - tak to se mnou udělal Vlkoš. Nebo spíš nějak podobně.. a díky tomu, jak byl milej, vyrovnanej a příjemnej, usmíval se a nabízel (místo aby nutil) - tak mě to motivovalo, sama jsem ho požádala o literaturu, zkušenosti, jsme v kontaktu a bojujem tak nějak společně..
A jestli mb jí samý holky? - abych se udržela původní otázky - myslím že ne. Ale bylo by fajn, kdyby jich bylo víc.. ( a nejen holek )...
Já jsem začátečník - jen pro informaci, nejsem prostě žádnej desetiletej mbtik, jako vy ostatní, ale drobné zkušenosti už mám.. tak proč nepřispět.
Mějte se krásně
pa pa pa