Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: Oblečení z přírodních materiálů  (Přečteno 1304 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Psychedelic
Newbie
*

Zobrazit profil Email
« kdy: 24. Prosinec, 2007, 20:56:25 »

Dobrý den Vám přeji.
  Chtěl jsem se Vás zeptat, zda při svém makrobiotickém žití se snažíte nosit i oblečení z přírodních materiálů.
  Cítím, že syntetické materiály nejsou zrovna ideální, tak se vás chci zeptat, jak s touto problematikou nakládáte,
 případně zda nevíte o nějakých místech na internetu či jinde, kde se oblečení dá koupit.
  Rovněž uvítám názory, že důležitější je naše mentalita, duchovnost a strava, nikoliv oblečení.
  Děkuji Vám.
Zaznamenáno
Veronika
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 07. Březen, 2008, 13:41:31 »

Myslím,že důležité je vše čím se člověk obklopuje,takže i oblečení.100% bavlnu seženeš  na každém rohu a je z ní vyrobeno vše co člověk k životu potřebuje.Mám i pár věcí z Bio bavlny z eshopu BIOSFÉRA,ale je dražší.Oblečení kde je mín než 90% bavlna bych si nevzala a mé děti už vůbec ne.Měj se a směj se!
Zaznamenáno
Jani
Host
« Odpověď #2 kdy: 30. Duben, 2008, 05:42:24 »

Ja jsem taky pro bavlnu, posledni dobou kupuju jenom bio. Krome toho je urcite dobry len a konopi. V posledni dobe jsem si oblibila mix bavlny a bambusovych vlaken. Ekologicke a prijemne na kazdodenni noseni.  Tongue
Zaznamenáno
Pedro
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 27. Červen, 2008, 11:30:16 »

Cítím na svém těle,že je lépe se vyhýbat silonovému oblečení,zejména tomu,které má tendence elektrizovat. Nejlepší materiál na světě je bavlna...
Zaznamenáno
Irča
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 27. Červen, 2008, 14:39:29 »

Taky pokukuju, kdo všechno prodává BIO bavlnu. A našla jsem českou firmu zn. FUGU, tak koukněte, mají tam celkem hezké trička a nějaké doplňky
Zaznamenáno
El
Hero Member
Pohlaví: Ženské

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #5 kdy: 27. Červen, 2008, 21:48:06 »

Naši předci tkali jen z vlny, lnu nebo konopí... Smiley
Zaznamenáno
role
Full Member
Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 28. Červen, 2008, 22:40:14 »

Pokud vím, tak kolekci oblečení z bio-bavlny nedávno zadlo CaA (nějak mi nejde napsat ten origoš znak  Sad) a mají velmi slušné ceny.
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  

Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení