Ahoj Peta, ja cvičím jogu 8 rokov, systém "Joga v dennom živote". Finačne je to za veľmi prijateľné ceny. Ja mám len veľmi dobré skúsenosti s cvičením jogy, relax, pohoda a odpočinok.
Auto Paramhans svámi Mahéšvaránanda pochádza z Indie a od roku 1972 vyučuje jogu v Európe. Vytvoril systém telesných, dychových, relaxačných a meditačných cvičení, ktorých cieľom je upevnenie fyzického, psychického a sociálneho zdravia. Tento súbor techník bol pomenovaný Systém Joga v dennom živote, aby zdôraznil, že sa nejedná len o telesné cvičenia, ale o harmonické zapojenie jogy do každodenného života. Cvičenia sú vhodné pre ľudí všetkých vekových kategórií a fyzickej kondície, majú komplexný účinok a podľa náročnosti sú zoradené do ôsmich stupňov.
Paramhans svámi Mahéšvaránanda žije a pôsobí v jogovom stredisku vo Viedni a pravidelne navštevuje všetky jogové strediská v 18 krajinách Európy, Ázii, Austrálii a v Amerike, kde vedie semináre a prednáša. Na svojich cestách šíri myšlienky svetového mieru, ochrany životného prostredia, intenzívne propaguje vegetariánsku stravu a ľudské hodnoty.
Bližšie info o jogacentrách, rozvrhy cičení a pod. sú na stránkach
www.yoga.sk,
www.yoga.czPrajem pekný deň