Stran: [1] 2
  Tisk  
Autor Téma: Ubytování s makrobiotickou kuchyní  (Přečteno 2909 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
role
Full Member
Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil
« kdy: 27. Prosinec, 2007, 22:47:43 »

Tak s rodinou zvažujeme nějakou jarní dovolenou a vyvstala otázka zda vůbec někde v Čechách (Slovensku, ...) existuje nějaký - jakýkoli druh ubytování, kde by byli schopni připravit mb polopenzi. Nebo alespoň něco přijatelného. Kdo víte, poraďte, prosím.
Zaznamenáno
Petr Toman
Sr. Member
Pohlaví: Mužské

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: 04. Leden, 2008, 10:29:12 »

Teď v 5/07 čísle Zrnění je reportáž z pobytového kurzu u paní Chasákové a je to tam podáno jako možnost trávit dovču dle svých zájmů v mb penzionu. Třeba to bude ta správná volba  Wink
Zaznamenáno
role
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 04. Leden, 2008, 22:30:49 »

Petře, díky. A mohl bys sem dát na paní Chasákovou kontakt? Vůbec nevím odkud je, ani nemám tel. číslo. Díky.
Zaznamenáno
Misa
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 05. Leden, 2008, 18:04:41 »

V prosincové Regeneraci jsem našla inzerát, který zve do penzionu na Šumavu, kde vaří vegetariánsky i makrobioticky!!
Tel.774 907 938, 388 426 922
Zaznamenáno
lenka
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 07. Leden, 2008, 20:46:24 »

ahojky, cislo na p.Chasakovou je 558697008, a jak se vam clanek libil? psala jsem ho ja Grin
Zaznamenáno
Petr Toman
Sr. Member

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 kdy: 09. Leden, 2008, 07:35:24 »

Pěkné, čtivé...hned bych se tam vydal  Wink
Zaznamenáno
ivet
Newbie
*

339364968
Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 11. Leden, 2008, 14:16:24 »

ahoi, v Praze ti muzou makrobio stravu uvarit v Toulcove dvore http://www.toulcuvdvur.cz/ . Blize k cenam ubytovani je tady http://www.toulcuvdvur.cz/ubytovani.asp a ke stravovani tady http://www.toulcuvdvur.cz/stravovani.asp Smiley
Zaznamenáno
role
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 06. Únor, 2008, 14:08:39 »

Na penzion na Šumavě jsem našla webové stránky:
http://www.sweb.cz/usebestu/

Asi to v březnu vyzkoušíme, pak dám vědět.
Zaznamenáno
role
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 07. Únor, 2008, 20:30:11 »

Dnes jsem s pánem z toho penzionu mluvila a vypadá to, že to bude ok. Veliké plus pro nás: dítě do 3 let strava zdarma. To fakt ušetříme, jelikož Klárka je děsnej jedlík  Grin
Zaznamenáno
Petr Toman
Sr. Member

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 kdy: 07. Únor, 2008, 22:33:54 »

Tak to je hodně fér! Celkově si říkám, že když člověk narazí na ubytko s mb stravou, tak by to do jisté míry mohla být i záruka ochotného a milého personálů a pěkného prostředí.
Zaznamenáno
role
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 25. Březen, 2008, 16:08:21 »

Právě jsme se vrátili z naší jarní dovolené, kde jsme si konečně užili zimu :-)))
http://www.sweb.cz/usebestu/
Ubytování, strava i pobyt byl moc fajn, a hlavně to, že člověk nemusí dělat kompromisy ohledně jídla. Zejména kvůli malé. Měli jsme velmi dobrá mb jídla, na kterých si dost pochutnával i manžel, přestože snídaňovou kaši měl jen 2x. Jsem ráda, že mě pan Šebesta inspiroval na trochu jiné kaše než jsem zvyklá a také na jíškou (oliv. olej, žitná mouka) zahušťované polévky. Ty byly vynikající.
Moc příjemné byly také večerní rozhovory s panem Šebestou, které se nevtíravě ubírali směrem k duchovnu. Myslím, že jsem právě to touhle jarní dobou potřebovala :-) Vřele doporučuji.
Zaznamenáno
quitko
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 28. Březen, 2008, 12:51:23 »

Ahoj, nabízí se makrobio dovolená na krásné chatě Eljon, bylo nabídnuto i v novém čísle Zrnění, je to nad Špindlerovým mlýnem. Přenádherné ubytování, i s kapličkou v podkroví, ještě pár volných míst. Vhodné i pro rodiny s dětmi. info: d.jakubec@tiscali.cz, koukněte i na www.eljon.cz   Příroda je zde kouzelná
Zaznamenáno
Pavlínka
Full Member

Zobrazit profil Email
« Odpověď #12 kdy: 28. Březen, 2008, 13:20:21 »

Ahoj Quitko, koukala jsem se na stránky Eljonu, ale zmínku o mb jsem tam žádnou nenašla. Je tam poznámka "stravování z vlastních zdrojů". Vaří tam nebo  nevaří? Díky
Zaznamenáno
quitko
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 01. Duben, 2008, 10:44:55 »

ahoj, oni to mozna nemaji v nabidce, protoze to poradaji Jakubcovi a Mlynarovi z Dobrouce-pokud je mi znamo, tak je lepe napsat jim. Ale na chatu je odkaz prave na tech strankach Eljonu, mimojine tam jezdi ucit shiatzu i Bob Dvorak, ale s tim nemam prazadne zkusenosti.Ahoj
Zaznamenáno
milan
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 06. Duben, 2008, 11:56:08 »

ahoj, chata eljon patri k fare ve Spindlu. Faru ma nastarosti pater Jirka Šlégr, vím že začal s makrobiotikou více než před 20 lety. Doufam, ze vydrzel. Maji tam kuchynku, takze zadny problem a Jirka bude mit urcite pochopeni. Klidne bych tam jel na vikend.
Zaznamenáno
Stran: [1] 2
  Tisk  

Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení