Stran: 1 [2]
  Tisk  
Autor Téma: Jak na makrobiotiku při cestování, bydlení na kolejích, sportu, ...  (Přečteno 1562 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
vlkos
Jr. Member
**
Pohlaví: Mužské

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 25. Březen, 2008, 18:11:29 »

ahoj,
ja teda uplne makro nejsem ale na skolni obedy nechodim.koupil sem si tremosku na jidlo a beru si jej sebou Roll Eyes
je pravda ze posledni dobou uz jen jednou nebo dvakrat tydne(na mam tento semestr volnejsi)...
k tem bilkovinam: zalezi jaky mas fyzicky vydej energie-kdyz hodne sportujes,vem si jich na obed vic, kdyz sedis cely den, tak jen trochu Cool
ja treba kdyz sem utahanej ze sportu a poradne se nenajim,tak to pak dohanim sladkym, a to nebyt dobreee!!
drzim pesti,ahoj Wink
Zaznamenáno
Chiquita
Full Member
Pohlaví: Ženské

276071646
Zobrazit profil Email
« Odpověď #16 kdy: 25. Březen, 2008, 22:01:53 »

Ahojky Vlkosi ja se nsazim ted jist podstive mb predtim jsem tak sem tam jo semtam ne a pak si dala neco sladkyho trebas na horach na prkne a neni to dobry no... ???no tak se s tim budu muset nejak poprat ale diky za typ urcite neco takoveho casem budu muset taky poridit Smiley a na skolni jidla uz nechodim nejakou dobu to se moc neda sice mivame obcas radoby zdravy jidla a le dcky je tam neco ne uplne okey Sad
Zaznamenáno
lenka
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 27. Duben, 2008, 22:48:54 »

Chtela bych se zeptat, co byste mi poradili-chystam se na cca 9 dni do hor (Dolomit), na treka a premyslim, jak to nejlepe vyresit s mb. no, ze urcite si pripravim na prvni dny nejake susi a ryzove koule, ale spis premyslim, co dal. nejvetsi problem vidim ani ne tak v samotnem vareni 2x denne, rychlych obilninach a lusteninach uvarenych doma ci typu tempeh, seitan apod. , ale  v zelenine, ktera je docela slusne tezka. v tuto dobu tam bude jeste snih - takze o divoke, zelene si muzu tak nechat zdat a zadne jine zdroje (v podobe hodnych babicek a mistnich zemedelcu Grin tam taky urcite nebudou. tak nevim, ci byste mi poradili... rikam si ale, ze v takovych horach snad  clovek nepotrebuje tolik zel. jako doma, nebo ne? Diky! 
Zaznamenáno
majkl
Full Member
Pohlaví: Mužské

Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 28. Duben, 2008, 21:32:14 »

Čau Lenko, řekl bych, že v té zimě si se zeleninou nemusíš dělat moc starsti, spíš budeš mít problém, jak se zahřát.
Napadá mě, že s tím taky souvisí problém vyváženosti kyselosti/zásaditosti - tělesná aktivita ve vyšší nadmořské výšce může mít kyselinotvorné účinky, takže je potřeba to něčím neutralizovat.
(Huh?)
(Ale možná kecám, píšu jenom proto, že zatím nikdo jinej neodpovídal...)
Tak doufám že se podělíš o zkušenosti. Smiley
Zaznamenáno
lesou
Newbie
*
Pohlaví: Ženské

281627078
Zobrazit profil Email
« Odpověď #19 kdy: 29. Duben, 2008, 09:13:52 »

Ahoj! Prave se chystam na hory na Slovensko, taky mimo civilizaci. Jedeme jen na 4 dny, takze mensi prisun zeleniny asi tolik vadit nebude. Beru obilniny s kratkou dobou pripravy, kvaskovy chleb, cervenou cocku, hotove lusteninove pomazanky, nejaka ochucovadla, rasy (nori, wakame) a do plastove krabicky pickles nebo kys.zeli. Aby alespon nejaka zelenina byla, tak trochu mrkve, cibule a pastinak, mozna i nejakou listovou, ktera je lehka - napr. brokolici, pokud se mi vleze do baglu:-) Ale 4 dny jsou sranda, v lete chodime na dyl, tak to se asi opravdu pronese vic… zase konzervy se pronesou taky:-))
Zaznamenáno
Stran: 1 [2]
  Tisk  

Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení