Stran: 1 2 [3]
  Tisk  
Autor Téma: candidóza  (Přečteno 2257 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
kukicha
Full Member
Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil Email
« Odpověď #30 kdy: 17. Duben, 2008, 21:39:41 »

vlkosi, zkoušela, ještě před mb... nepomohlo, teď bych se raději vydala přirozenější cestou, třeba za pomoci kvašené zeleniny... dosud jsem ji měla jen sem tam, spíš z lenosti, tak jsem nakoupila dobrušské pickles a kys. zelí a dávám si to teď skoro do každého jídla, i domácí gomasio na ohni...

chce to asi čas, nečekám, že se to spraví po pár dnech konzumace kys. zelí... probiotika jsou buďto v jogurtech a dalších kyselomléčnych vyrobcích nebo v kapslích, tabletkách a obojímu bych se raději vyhla, když už jsem jednou mb  Tongue

mimochodem, mě rozhodí i jediny ořísek, tři rozinky... že se z toho vzpamatovávám do druhého dne, jakmile uhnu z přísné lehce jang mb, reakce jsou dosti bujné a nepříjemné, chemii do sebe cpát nechci, musím se hlídat, jsem moc ráda za to, co jsem si doposud ubojovala, nechci to rozhodně ztratit nějakou neuvážeností a pokusy... musela bych mít asi nějakou dobrou referenci od zkušené - zkušeného mb.

díky mocinky... nevíte kolikadenní je to dobrušské pickles???

pa pa
Zaznamenáno
mirka
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 17. Duben, 2008, 22:42:15 »

jedině ty sama znáš svou cestu. ale ne nadarmo je třeba ta čistota střeva. pokud máš v sobě třeba něco podobného http://www.pust.cz/frame.php?load=situace pak ti pikls opravdu nepomůže. to jen pro zamyšlení.......moc ti přeji at je ti stále lépe!!!
Zaznamenáno
kukicha
Full Member

Zobrazit profil Email
« Odpověď #32 kdy: 18. Duben, 2008, 08:53:37 »

ahoj... vím, že tenhle problém pod hlavičku candida nepatří, ale přesto...

opět mě začaly zlobit kyčle, vrací se bolesti, je to dosti nepříjemné, ráno mám pocit, že neudělám krok... tím jsem před mb trpěla hodně.

cvičím denně ráno jógu, úplny motylek pro mě není žádny problém, položím čelo na zem a položila bych níž, kdyby to šlo, kolena přitisknutá až k zemi... a žádná bolest, jen velmi příjemné protažení... nechápu, čím by to mohlo byt, nejím  a nepiju nic, co by podporovalo artritidu (na kterou je mimochodem můj rod po přeslici zatížen), jen jsem teď začala obecně víc pít - teplou vodu, omezila jsem banchu... taky mi začal znovu krvácet kamarád hemeroid  Sad

mohlo by to byt nějak spojeno s tím pitím... z čeho tyhle problémy vznikají mám z Kushiho důkladně nastudováno a opravdu jsem všem tam zmiňovanym prohřeškům nahoooony daleko... pokud jsou hemeroidy jinového charakteru, mělo by se omezit/vyřadit vše jin, rozpínavé, dilatující včetně nadměrného množství zeleniny a nadměrného pití!!!, vyřadila jsem raději i veškerou mouku a vařím jen celá předem namočená zrna, snažím se omezovat zeleninu, aby jí bylo pravidelně ale menší dávky... stejně tak se snažím zacházet s luštěninami...

ale mám teď pocit, že na pití ubrat nemůžu, to bych asi uschla  Huh?

máte s tím prosím někdo nějakou zkušenost? může byt na vině třeba nevhodná matrace - ta má je možná příliš měkká, možná bych si měla pořídit nějakou zdravotní, nemůžete mi něco doporučit???

díky moc pa
Zaznamenáno
mirka
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 18. Duben, 2008, 09:06:42 »

můžu ti poradit alespon s hemeroidem. když si nastrouháš mrkvičku a přiložíš, dáš vložku, dělá to velmi dobře a pěkně léčí. vyzkoušej.
klouby tě mohou bolet i tím, že se ti čistí tělo. myslím, že je to hěh na dlouhou trat, než se tělo vyčistí
Zaznamenáno
kukicha
Full Member

Zobrazit profil Email
« Odpověď #34 kdy: 18. Duben, 2008, 10:21:48 »

jj, tohle mi radil už milan, zase ta má lenost, že jsem to ještě nevyzkoušela... tak já běžím strouhat mrkvičku... a jak dlouho se to tak má aplikovat?? nebo jak často, jak pravidelně???

jejda a dá se s tím přes den normálně fungovat  Eek

možná všechno to, co se mi teď děje jsou více méně eliminace a ta jejich síla a kadence odpovídá mé fyzické i psychické zbědovanosti před mb, ale jak se to dá poznat???

pa
Zaznamenáno
mirka
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #35 kdy: 18. Duben, 2008, 10:37:32 »

neřeš to, jen sleduj a poznáš to...

mrkev dávej taky jak to cítíš. dělá to fakt dobře. já to aplikovala pouze pokud jsem byla doma a čerstvá mi dělala vždy lépe. měnila jsem často, stačí vlastně malé množství. horší jsou hem. vnitřní....musíš se naučit poslouchat své tělo, i ta mb má na každého trochu jiný účinek. zvládneš to, uvidíš Smiley
Zaznamenáno
kukicha
Full Member

Zobrazit profil Email
« Odpověď #36 kdy: 19. Duben, 2008, 10:09:18 »

ahoj,

tak jsem změnila matraci za zdravotní, kterou mi půjčil kolega-spolubydlič-čajovník, ktery měl jednu navíc, a dnes ráno už žádné bolesti kyčlí nebyly  Tongue

mrkvičku aplikuji, opravdu to zabere až tak, že by - při správné životosprávě - hem. zmizel??? používám krom toho krém od nobilis natura - měl by byt v bio kvalitě, ale po aplikaci to dost pálí, ale zas je to asi dobrá desinfekce, nicméně ten teda příliš nezabírá, spíš zmírňuje to krvácení, asi jak zvláčňuje kůži, ale na existenci neexistenci hem. nemá zřejmě vliv  Huh?

pa a mějte krásny, vzyvejte se mnou slunce, ať už kouká vykouknout  On Fire

Wink
Zaznamenáno
Chiquita
Full Member

276071646
Zobrazit profil Email
« Odpověď #37 kdy: 19. Duben, 2008, 10:53:30 »

Ahojky kuki :)paradne zabira na hemeroidy jedna kastanova maast od missivy oni delaji i praci eko program a je to ceska firma tak to neni ani tak drahy ale na ty hemeroidy by to melo pomoct je to prirodni prostredek ;)jmenuje se golias!
 hodne lidi s tim ma doobre zkusenosti...jeste se k tomu doporucuje cisteni zevnitr ale to ty delas to ja vim ale pokud by jsi chtela jsou to takove jako kdyby koncentraty v malinkych pytlicka jeden nebo dva dene podle toho jake jsou potize neni to jen na hemeroidy ale tak vubec...je to 100%prirodni bez jakychkoliv konzervantu jsou to jen namichane bylinky...das to do vody a vypijes :)a jsou i dobray ale to je jen na tobe vim ze mas spoustu potizi ale myslim si ze by ti to mohlo pomoct neni to si myslim zadne moc zasahovani do makrobiotiky ...kdyz budes chtit neco bliz urcite se ozvi jinak tydle prostredky nevim jak se daji koupit normalne v obchode to spis asi ne ale urcite ti je muzu poslat mamca se o to zajima a pokousi se to sirit a pomahat tak lidem ale je to celkem tezke protoze kazdy do sebe cpe ruzny svinstva z lekarny a od doktoru a tomuhle nikdo neveri... Sad tak drzim palecky ;)vsechno zvlednes Wink
zatiim chiqui
Zaznamenáno
Stran: 1 2 [3]
  Tisk  

Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení