Stran: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12
  Tisk  
Autor Téma: Vikendova akce v Orlickych horach...  (Přečteno 10382 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
sokolenka
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #105 kdy: 23. Květen, 2008, 21:09:45 »

tak jsme se nakonec dohodli, že pojedu sama, ale s tím autem bych byla vděčná
Zaznamenáno
milan
Hero Member
Pohlaví: Mužské

Zobrazit profil
« Odpověď #106 kdy: 23. Květen, 2008, 22:27:52 »

brokolice brokolice brokolice Vikend v Orlickych horach s prima programem!  brokolice brokolice brokolice

Blob Blob   setkani uz za tyden  Blob Blob

kdo odkud muze koho vzit?   Asi budou potreba vzit z Prahy: El+Kaja a Sokolenka (prijedou ze severu)
auta se naplnuji: od Rokycan přes Prahu (Nika) - volná místa ?2, z Prahy (Cpt_Morgan) volná 2 místa,
mozna vezme auto i (Honza#4), pak 2-3 místa
(auta z Prahy jedou cestou pres Hradec Kralove, Dobrusku nebo Jaromer, Nove Mesto)
auta plna: z Letohradu (Petr Toman)

predbezne pocasi: Pres den by melo byt 21-23°C, oblačno. Na horach muze byt o cca 5-7°C mene, pokud nesviti slunicko. Turisticke cesty jsou spise lesni, kameni moc neni.

aktualni pocet: 21+2(Pa)  (zitra v sobotu potvrdim na chate prihlasena mista)
aktualni seznam: Milan, Evina, Lenka, majkl, Cpt_Morgan, Peta, Nena, Chiquita, Riva, Nika+pritel, Mike + pritelkyne, Kati, Lesou,Petrrra, Honza#4+segra, El+Kája, Sokolenka, Petr Toman + pritelkyne (Pa s veceri)

nerozhodnuti: Zoanka, kamarad Honzy#4, Kamika, Lordik.

Potlesk Potlesk poslední volna místa, přihlas se!   Potlesk Potlesk
« Poslední změna: 23. Květen, 2008, 22:33:20 od milan » Zaznamenáno
Mike
Newbie
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #107 kdy: 24. Květen, 2008, 07:58:58 »

Ahoj Milane,

diky za skvele naplanovonou a vymakanou akci Grin.

Radi pojedem (ja s pritelkyni) treba s Cpt_Morganem z Prahy.

Prihlasili se mi jeste 4 pratele a kolegove z prace a potvrdi mi az v pondeli.

diky a pekny vikend

Michal

« Poslední změna: 24. Květen, 2008, 08:03:05 od Mike » Zaznamenáno
milan
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #108 kdy: 24. Květen, 2008, 11:03:11 »

brokolice brokolice brokolice Vikend v Orlickych horach s prima programem!  brokolice brokolice brokolice

Potlesk Potlesk      SETKANI UZ ZA NECELY TYDEN    Potlesk Potlesk

Jsem rad, ze bude setkani v hojnem poctu. Organizacne to bude sice narocnejsi, ale urcite to zmankneme. Podarilo se mne domluvit dalsi zpestreni naseho programu. Verim, ze akce bude pekna a prinosna.

Bonus: Na cviceni prijede osobne p. Dvorak - Energetizujici rozcvicka + masaze do-in. Casovy harmonogram upravime na miste. Pan Dvorak provede i praktickou a teoretikou vyuku pripravy obeda na cestu - Triky a napady pri priprave ryzovych kouli a sushi rolek. Dohodl jsem, ze v pripade zajmu provede kratkou kolektivni konzultaci nebo nekolik kratkych osobni rozhovoru. Samozrejme zdarma.

aktualni pocet: 21+2(Pa)  (mista jsou potvrzena a objednana)
aktualni seznam: Milan, Evina, Lenka, majkl, Cpt_Morgan, Peta, Nena, Chiquita, Riva, Nika+pritel, Mike + pritelkyne, Kati, Lesou,Petrrra, Honza#4+segra, El+Kája, Sokolenka, Petr Toman + pritelkyne (Pa s veceri)

nerozhodnuti: 10 - Zoanka, kamarad Honzy#4, Kamika, Lordik, 4 kamaradi od Mika, Dei +manzel  (mista by snad mela dopadnout, budu to muset zaridit)

Poslední místa ještě máme, ale jsou omezená!
 Nenech si ujit zajimanou prilezitost se setkat s mladym MB kolektivem.
« Poslední změna: 24. Květen, 2008, 12:55:35 od milan » Zaznamenáno
Cpt_Morgan
Jr. Member
**

419315231
Zobrazit profil
« Odpověď #109 kdy: 25. Květen, 2008, 15:11:28 »

Tak uz mam pouze posledni mistecko  ,uz se moc tesim  Smiley
Zaznamenáno
milan
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #110 kdy: 25. Květen, 2008, 17:19:17 »

Blesková zpráva: Na chatě Panorama budeme sami. Holky aerobicky kurs definitivne zrusily. Budeme mit vice mista na prednasky, cviceni, ale take na ubytovani - dalsi volne mista mne budou potvrzeny spravcovou vecer nebo v pondeli.

Zaznamenáno
giorgino
Full Member

227663642
Zobrazit profil Email
« Odpověď #111 kdy: 25. Květen, 2008, 20:23:25 »

a právě to mě nejvíc mrzelo - ty aerobičky, že když nejedu, tak bych býval přišel o pěknou podívanou  dancing monkey
nene, dělám si srandu! to je to nejmenší kvůli čemu bych tam jel..   Very Happy
Zaznamenáno
Cpt_Morgan
Jr. Member
**

419315231
Zobrazit profil
« Odpověď #112 kdy: 25. Květen, 2008, 20:38:22 »

Jasne,chapu,ale co si budem povidat,ty aerobicky by preci jen bylo spestrení   Wink
Zaznamenáno
Nena
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #113 kdy: 26. Květen, 2008, 09:16:01 »

Milane, diky moc za organizaci, zni to uzasne, urcite si to hezky uzijeme.  Grin
Zaznamenáno
milan
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #114 kdy: 26. Květen, 2008, 13:25:43 »

Předpověd počasí: vypada slibne - pro region Orlických hor 26-27°C (musime pocitat s mensim teplotami cca o 4-5°C ), slunecno, oblacno a bez deště! tedy zatim.
Zaznamenáno
milan
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #115 kdy: 26. Květen, 2008, 19:37:09 »

ahojky,
zprava z Panoramy: mame potvrzena jeste mozna volna mista na ubytovani, takze je mozno jeste nejakeho zajemce pribrat.
uzaverka: ve stredu uzavreme pocty, aby se provedly nakupy surovin.
zitra jsem mimo nebudu na netu, kdyz tak az vecer...
Zaznamenáno
milan
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #116 kdy: 28. Květen, 2008, 00:04:50 »

ahojky,
dnes jsem cetl na netu, ze o vikendu bude pekny paracek. Takze se mame na co tesit. Na horach bude pekny vyhled.

V pripade, ze nekdo jeste chce narychlo prijet at se mi hned nahlasi. Zitra ve středu ve 12 hodin budu delat stop-stav, napocitat suroviny a sehnat je.

Termin akce: 30.5.(Pa) - 01.06.(Ne) - Destne v Orlickych horach
Misto: Deštné v Orlickych horach - hotel Panorama (2-4 luzkove pokoje) http://www.hotelpanoramadestne.cz/
Ten, kdo pojede autobusem, vystupni zastavka je Narodni dum (u kostela). Panorama se nachazi cca 600 m po turisticke znacce nebo silnici (je to znaceno).

Prosim, zkontrolujte se, jestli jste v seznamu prihlasenych.
aktualni pocet: 21+3(Pa)  (mista jsou potvrzena a objednana)
aktualni seznam: Milan, Evina, Lenka, majkl, Cpt_Morgan, Peta, Nena, Chiquita, Riva, Nika+pritel, Mike + pritelkyne, Kati, Lesou,Petrrra, Honza#4+segra, El+Kája, Sokolenka
Pouze patek s veceri bez ubytovani: Petr Toman + pritelkyne, Hemenex

Pokud ses nahlasil/a a nejsi uvedeny/a v seznamu, tak se mi ihned ozvi. Je to dulezite pro nakup surovin.

Diky za pochopeni. Milan
« Poslední změna: 28. Květen, 2008, 00:11:36 od milan » Zaznamenáno
Kati
Newbie
*
Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil Email
« Odpověď #117 kdy: 28. Květen, 2008, 14:37:02 »

Ahojte, chystáte se někdo v pátek z Prahy do Deštného vlakem? Autobusem? Napište, ať se nám jede veseleji (a levněji). Případně jestli někomu přebývá místo v autě, drezíně či jiném osobním vozítku... Very Happy Káča
Zaznamenáno
Cpt_Morgan
Jr. Member
**

419315231
Zobrazit profil
« Odpověď #118 kdy: 28. Květen, 2008, 14:52:34 »

Ahoj,ja mam jeste jedno misto v aute volne, odjezd z Prahy v 16:00  .Kdyztak pisni na mail ,dozvis se podrobnosti.
Zaznamenáno
milan
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #119 kdy: 28. Květen, 2008, 19:52:54 »

ahojky, dnes jsem mel frmol. Zitra rano objednavam zeleninu, takze doufam, ze vse bude ok. Dnes vecer propoctu jeste jednou suroviny na jidlo, doufam, ze jsem se nekde nesekl a nebudeme o hladu...  Very Happy.
Jinak nori na sushi jsem v praze zajistil, takze diky.
Docela dost nestiham, takze pisu jen strohe info.
Pocitam, ze nas bude 21 + 3 na patek + pan Dvorak + surky 2-3 jidla rezerva.
Prosim prijedte vcas.
Budu tam cca od 15:30. Sami se budeme ubytovavat a musim take zorganizovat kuchyn.
Organizaci dopravy at si zajisti kazdy sam. Vlakem rozhodne z Prahy nejezdete, idealni a primy je autobus.
Nevim, kdy pojede pan Dvorak z Dobrusky, ale taky by nekoho mohl vzit - zaridil bych to.
Cesta autem z Cerneho mostu do dobrusky mne trva 1,5 hodiny, 20 minut do Destne. Jelikoz trasu neznate pocitejte rade ji 2,5 hodiny.
Diky za pochopeni.
Milan mobil 604237171
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12
  Tisk  

Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení