Stran: 1 2 [3]
  Tisk  
Autor Téma: Rýže - Basmati - Mochy - Bílá rýže  (Přečteno 1982 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
kukicha
Full Member
Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil Email
« Odpověď #30 kdy: 21. Květen, 2008, 14:48:32 »

giorgino... já do toho asi půjdu s těma rybkama... mě jakykoli jin vyhodí z koleje, a jestli bych to tímhle mohla nějak srovnat, bylo by to skvělé...
a jaké ryby jsou vhodné, předpokládám čerstvé nemražené sladkovodní...
co třeba kapr... ten mi chutná. já mám vůbec chuť rybího masa moc ráda, někdy na něj mám až nezřízenou chuŤ... tak bych možná měla poslechnout... ale nevím, jak to dám psychicky, možná bych si tu rybu měla zkusit zabít, abych věděla, aspoň jednou.
Zaznamenáno
Pavlínka
Full Member

Zobrazit profil Email
« Odpověď #31 kdy: 21. Květen, 2008, 18:46:55 »

Z našich sladkovodních ryb mají nejlehčí maso pstruzi. Taky nejsou tak tuční jako kapr. Ale vyzkoušej a uvidíš, jak ti sedne.
S těma porcema, že se klepeš atd. Já to mám podobně. Ale slezinu, ani slinivku oslabenou nemám. Vždycky jsem si myslela, že játra nemají glukózu a tím pádem mi klesá tlak...
Zaznamenáno
giorgino
Full Member
Pohlaví: Mužské

227663642
Zobrazit profil Email
« Odpověď #32 kdy: 21. Květen, 2008, 22:19:41 »

kuki,
vyzkoušej to a pak dej vědět  Wink snad jen krome lososa, kterej velmi stahuje, se da jist jakykoliv morsky, ci sladkovodni, zivocich.. kdyz ti vetsi pasmo jin-jang nebude vyhovovat, tak je pro tebe asi lecebna mb..vyzkousej a uvidis no.

Pavlínko,
jak víš, že nemáš nemáš oslabenou slezinu, ani slinivku? to to cítíš?  Smiley

Jirka

Zaznamenáno
Pavlínka
Full Member

Zobrazit profil Email
« Odpověď #33 kdy: 22. Květen, 2008, 03:13:57 »

Giorgino: byla jsem na měření EAV přístrojem a plus mám konzultace a od MB poradce. A vzhledem k mému chování bych si to sama taky netipla na slezinu, ale játra.
Zaznamenáno
giorgino
Full Member
Pohlaví: Mužské

227663642
Zobrazit profil Email
« Odpověď #34 kdy: 22. Květen, 2008, 12:01:28 »

už rozumím, to mě taky mohlo napadnout hned, že si byla na tom přístroji, na kterým se měří z jednoho bodu -
na EAV..  Smiley
Zaznamenáno
Stran: 1 2 [3]
  Tisk  

Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení