Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: bradavičky  (Přečteno 454 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
sokolenka
Newbie
*

Zobrazit profil
« kdy: 25. Červen, 2008, 20:28:28 »

dcerce se objevily malé bradavice pod zadečkem na zadní straně stehna, nevíte, co s tím? obávám se, že doktorka to bude chtít násilně odstranit, počet se ovšem zvětšuje
Zaznamenáno
El
Sr. Member
Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil Email
« Odpověď #1 kdy: 25. Červen, 2008, 20:57:14 »

Doktoři na to maj ještě jednu věc- kro m násilí. Duofilm- je to nějaká kyselina, která bradavičku postupně narušuje. Ale já jsem to zkoušela a nepomohla mi.

Já bych řekla, že když je to na kůži, že to má hodně společnýho s tlustým střevem, ještě se to dá vyzkoumat podle toho jaká tam vede dráha... Bradavičky se dělaj , když jsou zahleněný střeva..
A krmí je cukr..možná i slad ve větším množství...
Zaznamenáno
milan
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 25. Červen, 2008, 23:15:31 »

mrkni na jeji jidelnicek - bradavice=zpravidla hodne bilkovin
nejlepsi je kombinace - omezit bilkoviny + pravidelne pozahovani bradavice pelynkova moxou.
potirani stavou z vlastovicniku neni az tak ucine, ale jde to taky...
Zaznamenáno
El
Sr. Member

Zobrazit profil Email
« Odpověď #3 kdy: 25. Červen, 2008, 23:43:10 »

Milane, já když jsem měla bradavičku, tak mi vždycky reagovala na cukr(později i slad) a ty píšeš, že to znamená hodně bílkovin...tak tomu moc nerozumim Smiley
Zaznamenáno
milan
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 26. Červen, 2008, 01:02:43 »

asi zalezi jaka bradavice. vetsinou jsou viroveho puvodu, aby se tvorily a rostly je nutne aby mely dostatek bilkovin. pokud telo jich ma hodne, tak s nima seredi... staci, aby byla poskozena imunita a bradavice muze byt obzvlaste u maly deti na svete... jak pises, take zalezi na hladine cukru v krvi, coz muze urychlovat rust - jako zdroj energie, vetsinou je i nedostatek vitaminu A a C. Nekdo rika, ze je dobry i potirani cesnekem, cibuli, citronem atd.. U nekdo ho i kazdy rano zvyka...
Zaznamenáno
sokolenka
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 26. Červen, 2008, 20:16:11 »

vlaštovičník jsme zkoušeli, ale nic, kde se shání ta moxa?
Zaznamenáno
milan
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 26. Červen, 2008, 20:24:47 »

zeptej se ve zdravych vyzivach, esoterice nebo mozna i v lekarnach.
drive jsme si delali moxu doma z nadrceneho/namleteho pelynku a pechovali do dutinek cigaret.
originalni moxa je ale lepsi, je sirsi a lepe doutna.
Zaznamenáno
El
Sr. Member

Zobrazit profil Email
« Odpověď #7 kdy: 27. Červen, 2008, 20:34:21 »

Ještě jsem si vzpomněla, že mi na to pomohlo miso- nejvíc bílé rýžové.dala jsem vrstvičku a zalepila a nechala přes noc.
Zaznamenáno
role
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 28. Červen, 2008, 22:37:32 »

Vzpomínám, že strnadelová na bradavici radila naložit plátky cibule do obyč. octa a na noc přikládat, převázat pouze prodyšným obvazem.
Zaznamenáno
sokolenka
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 01. Srpen, 2008, 20:15:43 »

tak moxu bychom měli, ale nevím, jak často ji používat, a jestli zahřívat přímo bradavice, nebo nějaký akupunkturní bod
Zaznamenáno
El
Sr. Member

Zobrazit profil Email
« Odpověď #10 kdy: 01. Srpen, 2008, 20:26:28 »

ahoj,

já bych to dělala jednou denně přímo na baradavičku.

Ale musím říct, že bradavice je opravdu ukazatelem stavu organismu. Já tu mojí bradavičku měla dva roky.. několikrát jsem ji nechávala odstranit u doktora, k tomu ten ošklivej duofilm na potírání a pořád nic. Někdy byla větší , někdy menší. Pak jsem přešla na makro a teď už tam není vůbec. a mám takovej pocit, že to bude takovej můj ukazatel stavu mého organismu. Když to bude blbý, tak tam bude znova.

a proto bych se hlavně vrhla na kontrolu toho jídla a uvidíš, že pak zmizí sama. Samozřejmě to můžeš podpořit moxou, ale jídlo bymělo být na prvním místě..
Zaznamenáno
sokolenka
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 02. Srpen, 2008, 08:55:38 »

když ony to jsou asi molusky a je jich víc, nicméně to se stravou souvisí taky
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  

Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení