Stran: 1 [2]
  Tisk  
Autor Téma: Plesnive adzuki  (Přečteno 1250 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Peta
Sr. Member
Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 27. Květen, 2008, 16:21:50 »

Morgane, a jeste nam prosim te rekni, co je to za prodejnu, at si my ostatni dame pozor...
Zaznamenáno
Cpt_Morgan
Jr. Member
**
Pohlaví: Mužské

419315231
Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 27. Květen, 2008, 18:07:58 »

Biopotraviny Viktora Huga
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 28. Květen, 2008, 08:26:19 »

Tak ja delala vcera take osvetu, pro zmenu v Bille na Budejovicke, normalne ty cervene fazole meli v regalu a bylo i videt, ze jsou plesnive, tak jsem to rekla pracovnicim, ktere doplnuji zbozi, at to uklidi a at na to teda upozorni vedouci. No jestli to tam jeste jednou uvidim, poslu na ne COIku.
Zaznamenáno
milan
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 28. Květen, 2008, 10:34:49 »

COIKA neni tak ucinna (je to jen obchodni inspekce), na to je lepsi SZPI.
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 28. Květen, 2008, 11:43:21 »

Milane, diky, vyznas se. Ja pevne doufam, ze to fakt stahli z regalu, jinak bych se teda uz trochu zlobila a ztratila duveru. Kterou teda uz mam podkopanou, jelikoz mi Billa neodpovedela na muj mail ohledne Bio zeli, ktere jednoduse prestali prodavat, kdyz presla Delvita pod Billu. Chtela jsem odpoved a nic. A take jsou to magori, ze nejsou schopni rozpulit cloveku zeli nebo celer. Pry nesmeji a v Delvite to slo. Jo ale az budou melouny, tak ty budou klidne nakrajeny, ze jo... Az kdyz jsem udelala bububu, tak mi to zeli nejakej manager prodejny rozpulil, ja se bez nej nechtela hnout....sel ho rozpulit do lahudkarstvi a meli tam dost blby nuz teda. Nechapu tyhle supermarkety, ze jim je zakaznik ukradenej....
Zaznamenáno
Cpt_Morgan
Jr. Member
**

419315231
Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 28. Květen, 2008, 11:53:42 »

No s tim pulenim ovoce a zeleniny,to je ted novinka,oni by fakt nemeli,tedy alespon tam,kde je stankovy prodej,coz vlaste supermarket neni ,takze vlastne nevim Roll Eyes
Zaznamenáno
Stran: 1 [2]
  Tisk  

Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení