Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: prosba o radu  (Přečteno 478 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Dasha
Host
« kdy: 07. Červen, 2008, 11:43:49 »

Preji pekny den vsem. Chtela jsem se zeptat, jak je to v makrobiotice s orechama... Musim se priznat, ze mi orechy hodne chybi a mam na ne chut, stejne tak na sladke. Muzete mi nekdo poradit, jak z toho ven? Moc dekuji  Smiley
Zaznamenáno
giorgino
Jr. Member
**
Pohlaví: Mužské

227663642
Zobrazit profil Email
« Odpověď #1 kdy: 07. Červen, 2008, 15:25:38 »

Ahoj Dasho,
v mb se ořechy používají, můžeš je opražit, či vařit společně s obilovinami.. Chuť na sladké vyřešíš tím, že si zvýšíš olej a sůl při přípravě zeleniny..
Zaznamenáno
Dasha
Host
« Odpověď #2 kdy: 08. Červen, 2008, 10:47:29 »

Ahoj giorgino,
Dekuji za radu. Nasla jsem tu podobne tema, kde uz jste to rozebirali. Zkusim to :-)
Zaznamenáno
Irča
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 26. Srpen, 2008, 12:15:06 »

Ahoj všichni,

můžete mi někdo poradit, co dělat, když moc hubnete? Jestli má někdo takový problém, jak to řešit. Nikdy jsem nebyla zvyklá se nějak přecpávat, spíš jsem do sebe ládovala sladkosti. Při výšce 164 jsem měla plus mínus 50 až 52 kg, teď jsem zhubla na 49 kg a už se mi to moc nelíbí. Co s tím? Děkuji Irča
Zaznamenáno
Lord Kikin
Full Member
Pohlaví: Mužské

97044257
Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #4 kdy: 26. Srpen, 2008, 13:15:07 »

Ahoj Irco,
s hubnutim si vazne nelam hlavu ;-) Hubnuti se brzy zastavi a po jednom az trech letech zacnes zase nabirat na svou optimalni vahu. Ja jsem pri 183 cm zhubnul pri zacatku MB z 75kg na 59 kg. Ale te energie, ktera se dostavila.. no urcite to stalo za to! Po dvou letech MB jsem mel 63 a ted po ctyrech letech vazim 67, coz je pro me optimalni vaha. Kdybych vice sportoval, tak priberu. Jinak ne, protoze uz bych tucnel a to se pri spravne MB nemuze stat.. Wink

Po pravde, ja osobne moc nechapu, proc kazdej tolik resi nejaky to zhubnuti. To ze v dnesni dobe je clovek pro sve okoli kostra, pokud nema alespon deset kilo nadvahu prece neznamena, ze je to neco divnyho. Radej budu plnej zivotni energie, zdravej, stastnej a bez tuku, nez abych resil co si mysli kazdej druhej vidlak prolezlej cukrovkou, nebo rakovinou...
Zaznamenáno
Renka
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 26. Srpen, 2008, 13:34:30 »

Ahoj, moc Ti neporadím, jen napíšu vlastní zkušenost.
Před začátkem MB 175/68, takže docela v pohodě. Po 6 měsících MB  jsem klesla z váhou na 62 kg a to jsem jedla velikánské porce (schválně , protože jsem nechtěla hubnout víc). Manžel (nejí MB) říkal, že mu to nevadí,ale já sama jsem tu změnu docela těžko snášela. A tak, abych nehubla víc jsem začala zařazovat i některé potraviny, které do MB nepatří. A dnes - 175/68, ale vlastně začínám s MB znovu. Beru to jako zkušenost a věřím, že jsem se z toho dostatečně poučila. Vím, že Ti to asi nepomůže, ale třeba se vyvaruješ té chyby jako já.
Držím nám palce Renka
Zaznamenáno
Irča
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 26. Srpen, 2008, 13:46:31 »

Ahoj Lorde,

moc děkuji za odpověď, máš pravdu, že té energie je najednou více, tak třeba dneska jsem si dala ráno polévku miso a asi v devět obilnou kaši a bylo půl jedné a žádný hlad al rádka co se mnou pracuje, tak si dneska vyžádala ode mě taky kaši na snídani a říkala, že taky žádný hlad nemá a že je celkem přecpaná. Ale neustále mi vykládá, že jsem hubená a že předtím jsem vypadala líp.
Je pravda, že jí se hubnout nedaří a navíc má krohnovou chorobu a makrobiotice nevěří, protože jí by ze všeho nejvíc chybělo maso a že maso prostě musí být a ji to prostě nevymluvím a ani se nesnažím.
Je to právě ten paradox, že ti co mají nějaké ty kila navíc, tak si myslí, že vypadají zdravě, ale pořád jim něco je, a že ti hubení jsou nezdravě hubení.
Taky si říkám, že jsem zhodila díky tomu, že jsem přestala brát antikoncepci a koupila si Lady comp a to tělo prostě odbourává ty hormony a zadrženou vodu a kdoví co ještě. Docela by mě zajímalo, jestli má někdo zkušenosti s Lady compem. Používám ho asi půl roku, a zatím jsem o.k. 3 děti už mám, tak doufám, že čtvrté mě obejde Grin
Omlouvám se za tu zkomoleninu uprostřed, ale chtěla jsem dopsat něco a ostatní se mi mazalo, tak jsem toho radši nechala, tak doufám že najdete souvislost. Jen jsem chtěla dodat, že energie je celkem dost, ale v kanclu ji moc nevyužiju. Mějte se všichni hezky a děkuji
Zaznamenáno
Irča
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 26. Srpen, 2008, 13:49:42 »

Děkuji Renko i Tobě,

je to pro mě opravdu povzbuzující, tak ať se ti daří na podruhé.
Zaznamenáno
idbarka
Newbie
*
Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 27. Srpen, 2008, 14:54:56 »

Ahoj Irčo,
mohla bys mi prosím prozradit co je to ten Lady comp? Já už antikoncepci brát nesmím tak by mě zajímaly jiné alternativy.
Dík
Zaznamenáno
Irča
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 27. Srpen, 2008, 15:23:41 »

Idbarka:

Ahoj odpovídám na tvůj dotaz: Lady comp je takový malý počítač, pomocí kterého si každé ráno změříš pod jazykem teplotu ještě dřív než vstaneš z postele a pomocí naměřených hodnot ti vypočítává plodné a neplodné dny, každý den se ti rozsvítí buď červené, oranžové nebo zelené světlo. Více informací si najdeš na stránkách http://www.naturcomp.cz/
Kdyby jsi měla jakékoliv dotazy, tak myslím že někde najdu i kontakt přímo na paní, která tyto přístroje prodává.
Existuje i Baby comp, který ti zase určuje nejvhodnější den k otěhotnění a následně vypočte pravděpodobný datum porodu atd. Zkus se kouknout. je to sice dražší, ale pokud jsi mladá tak ho ještě bohatě využiješ a je to navíc 100% přírodní. 
Měj se hezky Irča
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  

Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení