Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Index
Vyhledávání
Přihlásit
Registrovat
Novinky
:
Akce, kurzy, srazy
Makrobiotika
>
General Category
>
Makrobiotika
>
Čištění dutin
Stran:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
12
« předchozí
další »
Tisk
Autor
Téma: Čištění dutin (Přečteno 8400 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Nena
Full Member
Re: Čištění dutin
«
Odpověď #105 kdy:
01. Srpen, 2008, 10:23:41 »
ahoj El, co je prosim te mandibula? diky.
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member
Pohlaví:
«
Odpověď #106 kdy:
01. Srpen, 2008, 11:38:54 »
Ahoj, tak druhy den to neni zase tak hrozne, uz to tolik neboli, porad to ale ma k nejake relaxacni masazi daleko, to jo...ale pro zabavu to nedelame, ze ? Me toho okamzite tece fura, ale steka to jakoby dozadu, nastesti jsem schopna i v tom zaklonu to odsavat do pusy a vyplivavat. Potrebovala bych asi odsavacku jako u zubare, to snad neni mozny, kolik toho tam je...jo a dneska rano jsem byla uz schopna to udelat 10x po sobe. Jde fakt o zvyk. Vlkosi, bez do toho hned,necekej na nejakou poctivou makrobiotiku ! Vsak tu makorbiotiku muzes delat pri tom podle svych moznosti, hlavne zadny stres. Vzdyt ten lecitel Sima to doporucuje kazdemu, kazdy je nejak zaneseny, at uz stravou, nebo spatnym vzduchem atd.
Zaznamenáno
El
Hero Member
Pohlaví:
«
Odpověď #107 kdy:
01. Srpen, 2008, 11:52:31 »
mandibula je dolní čelist.
zatím ti to teče do krku, protože se uvolnilo to nejbližší,hnedka za nosem- začátek dutin. Až se to posune dál, tak už to bude vytíkat nosem a taky to začne bolet do hlavy... uvidíš
mě to v hlavě bolí pořád...prý to přestane bolet až tam nic nebude.
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member
Pohlaví:
«
Odpověď #108 kdy:
04. Srpen, 2008, 12:54:22 »
Hmmm, tak jak jsem psala, ze to druhy den neni tak hrozne, tak 3. a 4. den docela des. Jeste ze byl vikend. Moc vam zavidim, kdo ma uz aspon nekolik tydnu za sebou. Co delate s tou prisernou bolesti hlavy ? Me boli cela hlava, citim to za ocima, za usima, vsude. Do toho poboliva i telo. No parada. A s tim teda musim chodit do prace. Takze omezuji proplachovani na jednou denne, vic bych nezvladla. Nekolikrat za sebou samozrejme, ale nezvladnu delat ranni a odpoledni pruplach. Je to tam asi poradne zaneradeny teda,kdyz to takto boli. Pa.
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member
Pohlaví:
«
Odpověď #109 kdy:
11. Srpen, 2008, 11:32:55 »
El a role, tak jak jste na tom ? Ja 2 dny vynechala, kvuli vycerpani a bylo mi take dost zle. Chytaji me pri tom nejak zada, cela prava strana, ze se vubec nemuzu otocit. Ze by to i takto pusobilo ? Nebo jsem spis hodne citliva na pruvan tedka, kazdopadne od zacatku cisteni me to chytlo s tema zadama uz po treti. V podstate nejak preziju tyden v praci a pak jsem rada, ze o vikendu se jakoby vymarodim. Popijim k tomu cajiky, mesickovy, plicni, ostropestrec. Mela bych take delat koupele, ale nemam vanu, takze to jedine zatim nedodrzuji. Hlavu mam porad zalehlou. Take jsem si delala proti bolesti ten zabal, tentokrat s tvarohem, cibule, cesnek, anyz a fenykl a zabali se to do tvarohu a prilozi na bolave misto. Je to dost neprakticke, neda se to prave aplikovat v praci, proto se vzdy tesim na vikendy.
Zaznamenáno
El
Hero Member
Pohlaví:
«
Odpověď #110 kdy:
11. Srpen, 2008, 11:41:09 »
Já zas 4 dny nemám čas a taky vůli. Ale bez proplachu zatím problém nemám. a minule když jsem začala po dvou týdnech, tak to bylo celkem dobrý.
Na záda dělej zázvorový obklad. Je možný, že máš takovou reakci, ale taky to může být z té polohy. Možná jsi u toho trichu v křeči. Zkus vymyslet polohu líp, nějak se vypodložit , uvolnit...
Všechny obklady, které budou ochlazující tvůj stav jen zhorší. Na alergii mi vždy pomohla studená voda-oplachovala jsem si obličej a oči. A pak mi pan Dvořákřekl, že je to jasné- čistící reakci jsem vždy stopla studenu vodou. TAkže když už obklad, tak teplý zázvorový- ne horký!protože hlava je dost jang.
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member
Pohlaví:
«
Odpověď #111 kdy:
11. Srpen, 2008, 12:48:54 »
jj, ta cibule je podusena s tim vsim, takze to teply je... no jo, starej dobrej zazvorac, mela jsem to zkusit. Ver mi, ze jsem nebyla nejak schopna sama sobe si davat zazvorky... take jsem pouzila normalni ten gelovej pytlicek, co se na chvili ponori do teple vody, on absorbuje teplo a pak s prilozi. Je to moje zachrana, ale nejak moc to teda nepomaha, jsem fakt znicena. Nicmene to hodlam aplikovat dal ty proplachy. Spis v praci, jak byl pruvan, tak jsem ofoukla, ale dost fest a uz potreti, to je mi divny, ze jsem takova citliva nejak. To driv nebyvalo... Pokud budu schopna, tak zazvoracek bych si na tu hlavu mohla udelat, na ty zada asi ne, to nekoho k tomu potrebuju. Ten cas je nejhorsi, ja vuli mam, ale v praci to muzu delat take jenom nekdy, abych zase moc nedesila kolegy... a take to radsi teda delam v soukromi...
Zaznamenáno
El
Hero Member
Pohlaví:
«
Odpověď #112 kdy:
11. Srpen, 2008, 12:56:52 »
A děláš to brzo ráno?
Když se začnou čistit dutiny, tak je to vlastně vyvolání nemocí.
Na záda fungujou zázvor.obklady ze všeho nejlíp.Já být tebou, tak si na to někoho seženu!
Samotné teplo nestačí, musí tam být ten zázvor- má silnou stoupající energii.
A taky bys teď měla jíst víc energetických potravin, aby to tělo mohlo dobře čistit.A taky nejíst nic co to tělo může zanášet
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member
Pohlaví:
«
Odpověď #113 kdy:
11. Srpen, 2008, 16:03:45 »
No brzo rano ne, delam to jak se probudim, tak kolem 8 h rano. Chodim dost pozde spat totiz. Tak snazim se jist MB, ale to vis, ze sem tam neco nevychytam (navstevy, restaurace atd.), ale myslim si, ze to mam proste dost zaneseny (antibiotika jsem mela na dutiny nekolikrat). Precetla jsem si tohle tema od zacatku a Milan radil delat to radeji vicekrat denne, treba jen 3x za sebou. Ja kdyz uz do toho jdu, udelam to treba 10x, protoze se mi zda, ze porad neco odchazi. A jak rikam, chodim do prace, to nejde delat v praci, byla bych uplne vyrizena z toho. Radsi to budu delat svedomite delsi dobu, i kdyz treba jen jednou denne, neda se nic delat, nemuzu si na to vzit dovolenou.
Zaznamenáno
El
Hero Member
Pohlaví:
«
Odpověď #114 kdy:
11. Srpen, 2008, 17:53:07 »
Tak by tě to mohlo naučit chodit dříve spát a taky dřív vstávat. Proplach, který se udělá brzo ráno je nejlepší, protože tělo má největší schopnost se čistit.taky ti odpadne proplachování v práci.
taky si myslím, že by ti to stačilo 1xdenně- ráno! a tak 3x za sebou.
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member
Pohlaví:
«
Odpověď #115 kdy:
11. Srpen, 2008, 17:59:34 »
No v tech 8 h je pro me docela brzo. Je to muj sen chodit drive spat a drive vstat, ale jaksi okolnosti mi ted nedovoli. Dneska uz na to asi cas mit nebudu, take si musim neco uvarit... kazdopadne uz se tak moc tesim, az mi to nic nebude delat a budu procistena, fakt.
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member
Pohlaví:
«
Odpověď #116 kdy:
22. Srpen, 2008, 13:52:54 »
Musim rict, ze 3. tyden cisteni probiha nejak lepe. Uz neodchazi tolik svinstva a nejak to lepe snasim. Dala jsem si ale asi 4 dny pauzicku, ze spolecenskych duvodu. Prvni vstriknuti vzdy zase trochu boli, ale uz nemam ty sileny bolesti hlavy. Uvidime na kontrole 2.9.
Zaznamenáno
Cpt_Morgan
Jr. Member
Pohlaví:
«
Odpověď #117 kdy:
22. Srpen, 2008, 13:58:41 »
Asi trapný dotaz,ale kde seženu přesličku ?
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member
Pohlaví:
«
Odpověď #118 kdy:
22. Srpen, 2008, 14:06:08 »
Urcite se da koupit tam, kde se prodavaji bylinky. Ten anyz sezenes v normalnim obchode (ne Billa, tam nic nemaji), ale v Hypernove meli anyz i fenykl - ten jsem potrebovala zase do tvarohoveho zabalu na hlavu pri bolesti. Ja tu preslicku dostala primo od lecitele Simy, on moc nedoporucuje lekarny, neb ma s tim sve zkusenosti, nikdy nevis, z jakeho je to zdroje (sbirani u silnice apod.), ale ti bylinkari si tu cistotu ohlidaji a maji svoje sberace. Jdes take do toho ?
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member
Pohlaví:
«
Odpověď #119 kdy:
22. Srpen, 2008, 14:09:51 »
http://www.gresik.cz/nejblizsi-prodejna-mapa.php?kraj=praha&okres=ab
tady je seznam nekterych bylinkarstvi po Praze, tak si tam ale nejdrive zavolej, jestli maji preslicku a od koho.
Zaznamenáno
Stran:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...