Stran: 1 ... 10 11 [12]
  Tisk  
Autor Téma: Čištění dutin  (Přečteno 8437 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
El
Hero Member
Pohlaví: Ženské

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #165 kdy: 14. Listopad, 2008, 22:55:29 »

Na to se dá napsat jen to, že jsi to celé psal zbytečně.. mě je jedno jak to děláš, jen píšu jak by se to mělo. Nic proti tobě to být nemělo. Takže možná nejsem mladá Průchová(- i když nevím co je to za urážku, protože ta paní toho ví stokrát víc než my.. a to jestli se ti líbí její podání nebo ne je jen tvoje věc..tvůj pohled.. mnoha lidem určitě pomohla), ale ty urážlivý a možná si to bereš až moc osobně... 

Zaznamenáno
giorgino
Full Member
Pohlaví: Mužské

227663642
Zobrazit profil Email
« Odpověď #166 kdy: 13. Prosinec, 2008, 20:41:41 »

Taky jsem to zkoušel nějakou dobu. Pomalu jsem se stal na tom závislý, a tak raději už to nebudu dělat, protože to není takový zázrak! Navíc vždyť je to jen na horní cesty dýchací..
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #167 kdy: 13. Prosinec, 2008, 21:19:13 »

Giorgino, o těchlech výmluvách už jsme si spolu psali viď.. sice jde o proplach dutin, ale ty jsou natolik důležité, že ovlivňují celé naše tělo a když jso zanešené tak se nemůžou čistit ani ostatní části těla... takhle nám to popisoval milan.. 
Zaznamenáno
giorgino
Full Member

227663642
Zobrazit profil Email
« Odpověď #168 kdy: 13. Prosinec, 2008, 22:44:57 »

tjn, ale dokážeš si představit, El, že budeš denně proplachovat až do důchodu?  po celé ty hezké roky, v určitou denní dobu, můžeš myslet na jiné věci, ne?   Wink nezlob se, ale já teda půjdu tou druhou cestou..
« Poslední změna: 13. Prosinec, 2008, 22:49:09 od giorgino » Zaznamenáno
Pavlínka
Full Member

Zobrazit profil Email
« Odpověď #169 kdy: 14. Prosinec, 2008, 10:07:10 »

Ty bys chtěl proplachvovat jen "do" důchodu? A co teprve v důchodě? Já bych řekla, "proplachvovat až do smrti"   Very Happy
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #170 kdy: 14. Prosinec, 2008, 20:20:18 »

Giorgino, to je jen další výmluva. Dutiny se čistí tk dlouho dokud jsou zanesené. Pro někoho to znamená měsíc pro jiného měsíců několik a pro někoho to může být činnost, kterou bude rád dělat do smrti.

Například já jsem čistila dva a půl měsíce perně a pak jsem to flákala, pak zas když jsem byla nachlazená a teď zase nečistím.. a vím že zase budu.. Smiley
Zaznamenáno
giorgino
Full Member

227663642
Zobrazit profil Email
« Odpověď #171 kdy: 14. Prosinec, 2008, 21:07:35 »

ok. tak další výmluva. nejsem tak šikovnej a vždycky se mi dostane ten roztok i do žaludku. mám problém, že teď tu přesličku cítím úplně všude. třeba když jsem se začal potit, tak mám pocit, jak cítím tu přesličku... jo, když to tam stříknu, tak to zabolí. je to rozdíl v porovnání s normální vodou. jenže já tu přesličku nechci cítit všude až do pozdních let, víš? tak ještě to chvíli teda zkusím.. děkuji ale za Tvou reakci, El. mně bylo jasný, že budeš reagovat.  Cool
« Poslední změna: 14. Prosinec, 2008, 21:13:38 od giorgino » Zaznamenáno
milan
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #172 kdy: 14. Prosinec, 2008, 21:24:14 »

giorgino, preslicku nesmis pit ani polykat hleny. kdyz jsou dutiny ucpane, tak ti z toho v nose, popr. v hlave muze pekne brnet... o tom to je, zadarmo nic nedostanes... nemels je ucpavat... pokud "trubky" vycistis a pokud je budes udrzovat ciste, tak nebudes muset delat preslicku do duchodu, popr. po duchodu... a treba si ji das 1-2 do roka pri ocistnej kure...  Wink hodne zdaru!!!
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #173 kdy: 15. Prosinec, 2008, 10:51:15 »

souhlasím s milanem.
Zaznamenáno
Wl
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #174 kdy: 15. Prosinec, 2008, 11:12:07 »

Dutiny, to je dlouhodobé téma... Vážným zájemcům o tuto problematiku doporučuji si klidně přečíst i knížku "Za tajemstvím zdraví" od Pavla Šímy. Je to vlastně jen knížečka, 80 stran, z toho je několik s fotografiemi, na kterých je mimo jiné vidět, že si dutiny tímto způsobem pokoušeli pročistit i takové nemakrobiotické veličiny jako Patrasová, Hašek, Jágr a další. (K.Gott v knize sice fotku nemá, ale jestli se dobře pamatuji, tak visí u p. Šímy na zdi. Smiley - tolik pro fanoušky.) a je psána čtivým, dosti nevšedním jazykem.  Ještě bych dodal, že autor není makrobiotik (je bylinkář), takže doporučení ohledně stravy NEJSOU z našeho pohledu rozhodně v pořádku.  Kniha není v běžné distribuci, ale dá se zapůjčit například v některých pražských knihovnách.
Jinak s dutinami i jinak - good luck!
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 10 11 [12]
  Tisk  

Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení