Stran: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 18
  Tisk  
Autor Téma: vitarianstvi  (Přečteno 9033 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
800914
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #180 kdy: 01. Červenec, 2008, 17:25:41 »

nechces sa na poziadanie fotit ako si to zela niekto koho poznas z netu dva dni? Smiley  ale preco? Smiley
a ja si mam teda ocvakat co by si chcela ty? Smiley
nepride ti to trochu nefer? Smiley
na moje prsty a dalsie cati tela si budes musiet pockat, mozem poskytnut k podrobnemu skumaniu pri osobnom stretnuti, na ktore sa vlastne zacinam celkom tesit.  Wink
Zaznamenáno
800914
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #181 kdy: 01. Červenec, 2008, 17:38:53 »

A co bys z toho vykoukal, když vy vitariáni nemáte žádnou diagnostiku?

nespominam si zeby som niekde tvrdil ze som vitarian.
a mozno nemaju, a mozno maju  Wink
Zaznamenáno
El
Hero Member
Pohlaví: Ženské

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #182 kdy: 01. Červenec, 2008, 17:39:58 »

Nevím proč by sis nemohl vyfotit ruce... nic osobního. To ty jsi nám posílal fota cizích lidí jako důkaz.A teď nemůžeš dát svoje? proč? Vůbec nevím proč bych se měla fotit já....když je tu řeč o fotech vitariánů...
A ani jsi neodpověděl na otázku, co z nich vykoukáš, když nemáte žádnou diagnostiku?

Lesnenko, zuby fotit nemusíš...
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #183 kdy: 01. Červenec, 2008, 17:41:18 »

A co bys z toho vykoukal, když vy vitariáni nemáte žádnou diagnostiku?

nespominam si zeby som niekde tvrdil ze som vitarian.
a mozno nemaju, a mozno maju  Wink

A co tvůj deníček na vitariánech?
Zaznamenáno
lesnenka
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #184 kdy: 01. Červenec, 2008, 17:42:35 »

Uf, to jsem si oddechla, jak uz jsem psala, jsem stydliva, ale mam je !!!!!!!!
Zaznamenáno
Fiona
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #185 kdy: 01. Červenec, 2008, 17:47:59 »

Hehe, toz ja jsem pro kazdou blbinu  Cool  Uz mam nafoceno, akorat je to video, a ted se pokousim nejak prijit na to, jak z toho udelat fotky  Roll Eyes
Zaznamenáno
neon
Administrator
Hero Member
Pohlaví: Mužské

66940519
Zobrazit profil
« Odpověď #186 kdy: 01. Červenec, 2008, 17:51:13 »

Video taky nevadi.. my te zdiagnostikujem podle pohybu a jeste jestli neco reknes tak i podle hlasu Smiley
Zaznamenáno
Fiona
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #187 kdy: 01. Červenec, 2008, 17:55:10 »

No, podle toho funeni bych to diagnostikovala na zahlenene dutiny a kombinaci bronchitidy s astmatem  Grin  No bude sranda. Nejak se mi to nedari konvertovat (nemate nekdo Mac, nevite jak z iMovie do iPhoto???), ale mezitim jsem nasla funkci fotaku, tak holt zapozuju jeste jednou  Cool
Zaznamenáno
800914
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #188 kdy: 01. Červenec, 2008, 18:04:52 »

som tam registrovany a mam tam denicek, (teda skor obcasnicek), chodim si tam totiz pokecat s ludmi ktori maju podobnu oblast zaujmov, a viacerych, aj ked ich nepoznam osobne, povazujem za  priatelov.

nejaky cas si uz na vitapages stravila, a to nevidis aka roznoroda zmeska ludi tam komunikuje?
kazdy ma svoj vlastny pristup, niektori si vitarian vravia, ja to pre mna povazujem za zbytocne, a v niektorych pripadoch zrejme aj potencionalne zavadzajuce.
som rekreacne praktikujuci sympatizant. Smiley

zaujimalo by ma, ako si odvovodnujes, preco by sme ti mali cokolvek dokazovat, nikto ti neposlal do schranky letak, prid na vitarian.cz, zmeni ti to zivot k lepsiemu..
chapeme sa co tym myslim?
alebo myslis ze to funguje tak ze kazdemu novemu zaregistrovanemu sa snazime cim skor vyplachnut mozog vitarianskou propagandou? Smiley

vacsinou ludia chodia na informacne weby hladat informacie, a predpoklada sa ze si zo vsetkeho spravis vlastny usudok.
ty si prisla, a chces, ak to spravne chapem, dokazat ze je to tento system nebezpecny pre kohokolvek zijuceho v miernom pasme.
tak skus upresnit, co je podla teba ta univerzalne idealna strava re cloveka zijuceho v tychto podmienkach, uz raz som sa ta na tvoju idealnu predstavu  pytal..

cau, idem spat, robim v noci.
« Poslední změna: 01. Červenec, 2008, 18:12:42 od 800914 » Zaznamenáno
milan
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #189 kdy: 01. Červenec, 2008, 18:17:06 »

prijdu na forum a nestacim se ani divit. cas na nastudovani nekolika stranek textu, ktere v teto sekci pribylo za poslednich par hodin, asi nebudu mit... takze se do diskuze radeji plest nebudu... nicmene taky by mne zajimalo jak je na tom vitarian po nekolika letech praktikovani teto filozofie... kdyz bude nejaky sraz tak se rad prijdu podivat...
clovek svym vyvojem dospel k tomu, ze si ale potraviny zpravidla tepelne opracovava, jsou pro neho lepe stravitelne, ne? MB talir take vychazi z potrebnych enzymu... v pripade, ze clovek, zkonzumuje nekvalitni a navic netepelne opracovane potraviny, myslim si, ze muze mit pak velmi vazne zazivaci problemy. delat klystyry nebo se jinak cistit nebude asi mozne porad... take nektere enzymy z tropickeho ovoce mohou narusovat i bilkoviny strev, zvlaste pak evropanovi...
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #190 kdy: 01. Červenec, 2008, 18:25:32 »

číslo: nevím čím to je, ale po přečtení tvého deníčku ti nějak nevěřím, že jsi rekreačně praktikující sympatizant. Ale to ať si každý přečte ve Tvém deníčku sám...

napsal jsi:
zaujimalo by ma, ako si odvovodnujes, preco by sme ti mali cokolvek dokazovat, nikto ti neposlal do schranky letak, prid na vitarian.cz, zmeni ti to zivot k lepsiemu..
chapeme sa co tym myslim?

- už jsem jednou popisovala, jak je to s lidmi a medii... přečti si to znovu.

Dobrou noc a přeju dost sil na noční...

Zaznamenáno
lesnenka
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #191 kdy: 01. Červenec, 2008, 18:47:12 »

El to asi chape tak, ze uz jenom tim, ze na tom foru jsi, se vlastne nabizis, propagujes se.

Tajk jestli je to tak, tak bys nam El mohla napsat, jaka je podle tebe idealni strava, konecne !!!!!!!!!
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #192 kdy: 01. Červenec, 2008, 18:53:45 »

Lesnenko, není to tak.
Zaznamenáno
vlkos
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #193 kdy: 01. Červenec, 2008, 20:28:27 »

vazeni pratele,
dovolte mi,jako zakladateli tohoto tematu, napsat taky nejakou radku Roll Eyes
1. ja bych na syrove strave nevydrzel. hlavne kuli cukru,na ktery sem si (doufam od ted naporad) konecne skoro odvykl. poznam to jednoduse tak, ze kdyz sem si dal vcera trochu vic jahelniku a pred tim jeste kousek Halvy (obasuje nevim proc cukr) , horne se mi z toho cukru rozbusi srdce....fuj.a neni mi z toho dobre.
2. ten cukr je opravdu droga-jak tak koukam na vitariany, kteri tu pisi jeden prispevek za druhym jako ¨zdrogovani Roll Eyes navic ty vase fotky ve me moc duvery nebudi...vypadate jako strasaci do zeli (ale ne meho co mam na zahrade! )
myslim ze nema cenu presvedcovat MB na vita-protoze kdo jednou na sobe vyzkousi MB , pociti krasnou psychickou i fyzickou ulevu...te psychicke se memuzu nabazit Wink
a za 3... prestante se hadat a bezte nekam ven kdyz je tam tak krasne!!
PAPA Cool
Zaznamenáno
dvdmchl
Jr. Member
**

Zobrazit profil Email
« Odpověď #194 kdy: 01. Červenec, 2008, 21:03:30 »

no vidis a ja zase verim tomu, ze cukr je hlavnim zdrojem energie. Neco ty bunky palit musej.
Jinak neverim ze nejis cukry. To nejis ani pecivo, testoviny ryzi? Tam jsou totiz dlouhe cukry. Ono totiz bez cukru by jsi za chvilku umrel, jestli je neprijimas v potrave, tak si je musi telo vytvorit z toho co do nej davas. Kdyz budes pustovat, tak si telo vytvori cukry z tukovych zasob. Navic si tve telo stale udrzuje cukrove zasoby ve svalech a jatrech.

A vis jak telo zpracovava dlouhe cukry? No nejdrive je premeni na ty jednoduche. A vis v kterem jidle se nachazeji jednoduche cukry? V ovoci.

Vitariani maji minimalni prijem dlouhych cukru, prijimaji jendoduche cukry z ovoce.

Protoze snist testoviny, pak cekat 2 hodiny nez z toho telo vyrobi cukry jednoduche, ktere teprve muze krvi transportovat do svalu, mi osobne prijde jako desne plytvani energii a casem.

Proboha proc bych to delal, kdyz muzu dat svemu telu jednoduche cukry primo z potravy. Kdyz se naobedvam melounu, tak za 1 hodinu mam prazdnej zaludek a energie dostatek na zbytek dne.

Ale nekdy je potreba brzdit. Hlavne ze zacatku, jsem mival vzdy po snidani velkou spoustu vybusne, agresivni energie, ktera se brzo vyplytvala. Resenim bylo prijimat s cukrem i tuky. Pozdeji si telo zvyklo na nove stravovani a tuky jsem mohl vynechat.

Mozna v tvem pripade chybely tuky. Mel jsi jahelnik (dlouhe cukry), halvu (jednoduche cukry), ale neprijal jsi zadny tuk. Zkus si to jeste jednou, ale tentokrat k tomu zdlabni treba avokado.

I kdyz uprimne michat jahelnik s halvou neni moc ok. Lepsi je imho davat telu v jeden okamzik jen jeden druh potravy a pak cekat nez to odejde ze zaludku.
« Poslední změna: 01. Červenec, 2008, 21:14:00 od dvdmchl » Zaznamenáno
Stran: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 18
  Tisk  

Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení