Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Index
Vyhledávání
Přihlásit
Registrovat
Novinky
:
Akce, kurzy, srazy
Makrobiotika
>
General Category
>
Makrobiotika
>
bradavičky
Stran: [
1
]
2
3
« předchozí
další »
Tisk
Autor
Téma: bradavičky (Přečteno 1253 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
sokolenka
Newbie
bradavičky
«
kdy:
25. Červen, 2008, 20:28:28 »
dcerce se objevily malé bradavice pod zadečkem na zadní straně stehna, nevíte, co s tím? obávám se, že doktorka to bude chtít násilně odstranit, počet se ovšem zvětšuje
Zaznamenáno
El
Hero Member
Pohlaví:
Re: bradavičky
«
Odpověď #1 kdy:
25. Červen, 2008, 20:57:14 »
Doktoři na to maj ještě jednu věc- kro m násilí. Duofilm- je to nějaká kyselina, která bradavičku postupně narušuje. Ale já jsem to zkoušela a nepomohla mi.
Já bych řekla, že když je to na kůži, že to má hodně společnýho s tlustým střevem, ještě se to dá vyzkoumat podle toho jaká tam vede dráha... Bradavičky se dělaj , když jsou zahleněný střeva..
A krmí je cukr..možná i slad ve větším množství...
Zaznamenáno
milan
Sr. Member
Pohlaví:
«
Odpověď #2 kdy:
25. Červen, 2008, 23:15:31 »
mrkni na jeji jidelnicek - bradavice=zpravidla hodne bilkovin
nejlepsi je kombinace - omezit bilkoviny + pravidelne pozahovani bradavice pelynkova moxou.
potirani stavou z vlastovicniku neni az tak ucine, ale jde to taky...
Zaznamenáno
El
Hero Member
Pohlaví:
«
Odpověď #3 kdy:
25. Červen, 2008, 23:43:10 »
Milane, já když jsem měla bradavičku, tak mi vždycky reagovala na cukr(později i slad) a ty píšeš, že to znamená hodně bílkovin...tak tomu moc nerozumim
Zaznamenáno
milan
Sr. Member
Pohlaví:
«
Odpověď #4 kdy:
26. Červen, 2008, 01:02:43 »
asi zalezi jaka bradavice. vetsinou jsou viroveho puvodu, aby se tvorily a rostly je nutne aby mely dostatek bilkovin. pokud telo jich ma hodne, tak s nima seredi... staci, aby byla poskozena imunita a bradavice muze byt obzvlaste u maly deti na svete... jak pises, take zalezi na hladine cukru v krvi, coz muze urychlovat rust - jako zdroj energie, vetsinou je i nedostatek vitaminu A a C. Nekdo rika, ze je dobry i potirani cesnekem, cibuli, citronem atd.. U nekdo ho i kazdy rano zvyka...
Zaznamenáno
sokolenka
Newbie
«
Odpověď #5 kdy:
26. Červen, 2008, 20:16:11 »
vlaštovičník jsme zkoušeli, ale nic, kde se shání ta moxa?
Zaznamenáno
milan
Sr. Member
Pohlaví:
«
Odpověď #6 kdy:
26. Červen, 2008, 20:24:47 »
zeptej se ve zdravych vyzivach, esoterice nebo mozna i v lekarnach.
drive jsme si delali moxu doma z nadrceneho/namleteho pelynku a pechovali do dutinek cigaret.
originalni moxa je ale lepsi, je sirsi a lepe doutna.
Zaznamenáno
El
Hero Member
Pohlaví:
«
Odpověď #7 kdy:
27. Červen, 2008, 20:34:21 »
Ještě jsem si vzpomněla, že mi na to pomohlo miso- nejvíc bílé rýžové.dala jsem vrstvičku a zalepila a nechala přes noc.
Zaznamenáno
role
Full Member
Pohlaví:
«
Odpověď #8 kdy:
28. Červen, 2008, 22:37:32 »
Vzpomínám, že strnadelová na bradavici radila naložit plátky cibule do obyč. octa a na noc přikládat, převázat pouze prodyšným obvazem.
Zaznamenáno
sokolenka
Newbie
«
Odpověď #9 kdy:
01. Srpen, 2008, 20:15:43 »
tak moxu bychom měli, ale nevím, jak často ji používat, a jestli zahřívat přímo bradavice, nebo nějaký akupunkturní bod
Zaznamenáno
El
Hero Member
Pohlaví:
«
Odpověď #10 kdy:
01. Srpen, 2008, 20:26:28 »
ahoj,
já bych to dělala jednou denně přímo na baradavičku.
Ale musím říct, že bradavice je opravdu ukazatelem stavu organismu. Já tu mojí bradavičku měla dva roky.. několikrát jsem ji nechávala odstranit u doktora, k tomu ten ošklivej duofilm na potírání a pořád nic. Někdy byla větší , někdy menší. Pak jsem přešla na makro a teď už tam není vůbec. a mám takovej pocit, že to bude takovej můj ukazatel stavu mého organismu. Když to bude blbý, tak tam bude znova.
a proto bych se hlavně vrhla na kontrolu toho jídla a uvidíš, že pak zmizí sama. Samozřejmě to můžeš podpořit moxou, ale jídlo bymělo být na prvním místě..
Zaznamenáno
sokolenka
Newbie
«
Odpověď #11 kdy:
02. Srpen, 2008, 08:55:38 »
když ony to jsou asi molusky a je jich víc, nicméně to se stravou souvisí taky
Zaznamenáno
Tina
Newbie
«
Odpověď #12 kdy:
06. Září, 2008, 19:52:47 »
s tou moxou - mám požehovat ty bradavice přímo, nebo nějaké dráhy (meridiány)? má tady někdo zkušenosti s moxou? jak to funguje? díky. tina
Zaznamenáno
El
Hero Member
Pohlaví:
«
Odpověď #13 kdy:
06. Září, 2008, 20:11:10 »
Já bych moxovala přímo ty bradavičky a prohřála bych i okolí.A taky jde o to, kde je. Ale nejpřednější je jídlo... mě nepomohlo nic, měla jsem ji 2 roky. Pomohlo až jídlo...
Zaznamenáno
Tina
Newbie
«
Odpověď #14 kdy:
06. Září, 2008, 21:57:04 »
jo, na správný stravování věřím, ale chce to asi fakt znalosti, spoustu věcí jsem vyřešila, ale pořád přetrvává problém s jaksi vyprazdňováním, funguje jen se tak nějak přežrat ovocem, rozinkama a dalšími suš.dobrotami, ale pak ten žaludek, tak nevím, evidentně dělám někde v tom stravování chybu. dumala jsem i nad vyzkoušením jogové techn.,kdy se pije slaná voda a cvičí se určité cviky, kdysi jsem ji zkusila, ne úplně až do naprostého očištění, měla jsem obavy, ale asi tak 4kola, docela to šlo, jen teď se docela bojim, na mb jsem zhubla, nevim, abych se pak nenasolila a nevysušila
Zaznamenáno
Stran: [
1
]
2
3
Tisk
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------