Stran: 1 [2] 3
  Tisk  
Autor Téma: bradavičky  (Přečteno 1400 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
El
Hero Member
Pohlaví: Ženské

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #15 kdy: 07. Září, 2008, 09:46:10 »

Dej tomu víc času, snaž se nejíst žádné mouky a na chvilku vynech i syrové- asi tak na měsíc. Také jsem s tím měla problém...  Také mi pomohlo vypít ráno hrnek teplé vody a pak vydržet nejíst aspoň do 11h. Potom už jsem se na tu teplou vodu i těšila..  trvalo asi dva týdny než hovínko vypadalo tak jak má a než jsem chodila na záchod pravidelně.  Vodu už ráno nepiju a je to pořád v pohodě Smiley

Zaznamenáno
Tina
Newbie
*

372585734
Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 07. Září, 2008, 22:53:18 »

ahoj, díky moc za radu, vyzkouším. jinak jaké máš zkušenosti s hubnutím? zhubla jsem už hodně, nejsem z toho vůbec nadšená, za chvíli budu jako reklama na Osvětim Cry Cry jsem si nemyslela, že můžu zhubnout až tak moc, a to fakt jim.
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #17 kdy: 08. Září, 2008, 05:26:35 »

To je normální, skoro všichni hubnou. Brzo začne váha zase stoupat a zastaví se na tvém normálu-může to být ale míň než jsi měla před tím. Je to normální proces Smiley Buď za něj ráda, čistí se ti tělo Smiley
Na místech, kde byly spíše tuky a odpadní látky přibude spíš svalová hmota a zlepší se kůže.. ale jde hlavně o ty odpadní látky, které máme schované. Proto mají holky dnes už ve dvaceti celulitidu ...

Zaznamenáno
Tina
Newbie
*

372585734
Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 08. Září, 2008, 07:43:08 »

jo, celulitida mizí, ale já taky. na výšku 170 už mám tak 52kg, ale jsem unavená. jak dlouho děláš mb? já teď budu zkoušet nějaké mb kurzy vaření, asi zkusím nějaké odpolední a v říjnu ten týdenní u Milana Dvořáka. jinak moc děkuju za rady.
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #19 kdy: 08. Září, 2008, 15:34:51 »

Já dělám mb od jara.  Milan Dvořák doporučil mému příteli kombinaci oves, mrkev, cibule, kombu - aby byl silnější a míň unavený.

Jestli býváš  unavená, tak zkus jíst víc luštěnin, hlavně fermentovaných. Hlavně to chce vyčistit střeva.. takže bez muk. A napadá mě, že bys měla víc jíst miso...

U Milana Dvořáka to bude určitě výborný, určitě tam jeď.

Jo, a zapomeň na nějaký naše tabulky, bmi a tak. Je to nmastavené pro lidi, kteří se stravují typicky. Například já jsem u nich v podvýživě. Ale když se zkouknu, tak tloustnout určitě nepotřebuji...  spíš bych některá místa kde mám nějaký ten špíček potřbovala změnit ve sval Smiley

Podle mě teď budeš určitě hubenější, trochu se to pak zvýší ..   už se to tu jednou řešilo. Prožíval to téměř každý.. a většinou to není ve vaření.

Já zhubla hned po nasazení léčebné mb ( alergie, extr.jin) a trvalo to asi dva týdny.
Zaznamenáno
Chiquita
Full Member

276071646
Zobrazit profil Email
« Odpověď #20 kdy: 08. Září, 2008, 16:52:39 »

el a jak presne vypada lecebna mb?to je bez soj vyrobku,sladu ovoce mouky jen zakladni potrava lusteniny a jen trochu nebo jak to je?diky
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #21 kdy: 08. Září, 2008, 17:37:19 »

To je podle toho co máš za zdravotní problémy.

Já jsem byla v extrémním jinu. Měla jsem zahleněný organismus.Z toho plynula moje alergie, záněty průdušek , dušnost, častí záněty horních dých. cest, angíny, únava..  a ještě by se našli další věci..

V horách mi poradil pan Dvořák co a jak. Takže mi poradil , abych přestala jíst jakékoliv mouky ( i celozrné), abych nejedla syrovou zeleninu, ovoce žádné , to samé slad. Také žádné obilné mléko-krom rýžového. Žádné amasaké.. žádné ořechy.
K tomu, abych každé ráno pila teplou vodu. Abych vyplachovala nos. A abych dělal cviky , které nám ukazoval.
Taky jsem si dělala zázvorové obklady na průdušky.

Takže moje jídlo se skládalo z celých obilných zrn, luštěnin, zeleniny, kvašené zeleniny, semínek... samozřejmě misovky...

Takhle přísně jsem to dělala měsíc, možná měsíc a kousek. Už po třech týdnech jsem mohla na rozkvetlou louku bez dušení, bez oteklých očí, bez nudlí... srovnalo se trávení...
Potom jsem pomalu začala dávat slad-jen po troškách- přišlo mi to strašně sladký. Pak i troška ovoce, ale povařené..  Oříšky nejím skoro ještě teď, a mouky jen minimálně..

Zaznamenáno
Chiquita
Full Member

276071646
Zobrazit profil Email
« Odpověď #22 kdy: 08. Září, 2008, 17:54:14 »

a jak to byva s olejem a soli?
no ja bych taky nemela zadny ovoce a slad protoze mam zahleneny organismus  sice alergie nemam ale potize s travenim ano...
jo a dneska se mi dari zadne ulety :)teda alespon zatim ale myslim ze to zvladnu...
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #23 kdy: 08. Září, 2008, 18:01:51 »

S olejem jsem nijak nešetřila, používala jsem hlavně sezamový. Hlavně ne olej z ořechů.  Olej je jin, ale sezamový olej je nejmíň jinový..(četla jsem, že je to podle toho z žeho je- čím větší plod či semeno tím víc je olej jin a naopak)

A se solí jsem se taky nebála, sůl je silný jang. Takže jsem solila tak akorát.. Ale spíš jsem používala miso a tamari.

Ty jsi šikulka Smiley já jsem taky dneska v poho, ale chuť mám a tak už peču ovesné placičky se slunečnicí , lnem , sušenými švestičkami a jablíčky Smiley
Zaznamenáno
Chiquita
Full Member

276071646
Zobrazit profil Email
« Odpověď #24 kdy: 08. Září, 2008, 18:06:06 »

tak jo poustim se od zitrka do takovedle kury Smiley abych se nekam pohla a nebyla porad malatna a tak dale...
musim se snazit...tak to dobrou chut to bude urcite dobrotka Smiley
dekuju moc za informace Wink
a co jedete na zrnobrani?
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #25 kdy: 08. Září, 2008, 18:07:07 »

nejedem  Embarrassed snad jindy...
Zaznamenáno
klaeri
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 08. Září, 2008, 18:50:07 »

A pocitaji se do te mouky i vyrobky jako jsou testoviny, kuskus, instant. polenta?
Jinak co jsem cetla, tak bradavice jsou eliminace mlecnych vyrobku.
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #27 kdy: 08. Září, 2008, 18:56:58 »

My jsme teď dost odbočili od tématu bradavičky... ale jo věřím tomu, že to je tak jak píšeš. Udělala se mi v době, kdy jsem nejedla žádné maso a místo toho jsem se oddávala sýrům a máslu. Trvalo to až do léčebné mb jak jsem to popsala...

Ano, patří do toho těstoviny, i kuskus. A instantní věci jsou další kapitolo, která strašně zahleňuje. Tyhle výrobky jsou sice všude ve zdravých výživách ale se zdravím nemají nic společného...
Zaznamenáno
Chiquita
Full Member

276071646
Zobrazit profil Email
« Odpověď #28 kdy: 08. Září, 2008, 20:04:23 »

Pardon ja jeste odbicim... Embarrassed
a co teda za zrna proc ne jahly?ryze,kroupy,jecmen a tak jo?
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #29 kdy: 08. Září, 2008, 20:17:02 »

Jáhly jo (jsou sice broušené, ale u nich to nevadí).
Všechny obiloviny jo . Jen ne vločky a mouky ( vloček pokud možno co nejmíň..) a instantní taky ne.

Zaznamenáno
Stran: 1 [2] 3
  Tisk  

Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení