Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: lupénka a MB  (Přečteno 405 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
zuzanaba
Newbie
*

Zobrazit profil
« kdy: 28. Červenec, 2008, 23:23:11 »

Mohli by jste se se mnou podelit o info jěstli máte skušenosti s MB při léčbě lupénky? Ja jsem se rozhodla o skusit. Moc by mi pomohli info od vás. Děkuju a všem přeji sluníčkový den. Zuzana
Zaznamenáno
elena
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 29. Červenec, 2008, 10:42:11 »

ahoj zuzanaba,

tiez mam psoriazu ale len na nechtoch, zdedenu po matke, ta ma aj na kozi. s mb som zacala pred 3tyzdnami, a necham sa prekvapit co pozitivne sa so mnou udeje. tesim sa. asi je ale dobre si dat poradit na dajakom kurze a treba vydrzat. u nas na slovensku robi kurz Ing. P. Toth, chystam sa tam, tiez tam vraj hovori o makrobiotickej strave specialne pre tie ktore ochorenia.  elena
Zaznamenáno
zuzanaba
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 29. Červenec, 2008, 15:21:46 »

Milá Elena,

ďakujem za odpoveď. Ja žijem v Prahe, ale som Slovenka, tak sa teším, že aj Ty. V Bratislave je ešte pán Planieta, ten mi odporučil MB, má obchod na Karpatskej a tiež robí kurzy varenia a rozne semináre. Ja som písala p. Beránkovi, ktorý robí kurzy v Prahe, tak sa teším.

Veľmi Ti držím paste a ešte raz ďakujem za odpoveď. Zuzana a pozdravujem SR
Zaznamenáno
elena
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 29. Červenec, 2008, 15:34:45 »

ahoj Zuzana,
tak to je super. lenze ja byvam v poprade, a zatial som nasla kurz len v kosiciach. ten z Ing.Tothom.
maj sa krasne
Zaznamenáno
Pavlínka
Full Member

Zobrazit profil Email
« Odpověď #4 kdy: 29. Červenec, 2008, 22:15:44 »

Kožní onemocnění jsou dost vleklá. Ale jsou určitě makrobiotikou léčitelná. Mám s tím své zkušenosti. Jen u lupénky je potřeba počítat s dobou do úplného uzdravení i 4 roky. Je to bohužel běh na dlouhou trať. Přeji Vám oběma hodně trpělivosti!
Zaznamenáno
zuzanaba
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 30. Červenec, 2008, 22:11:34 »

Milá Elena, no on ešte robí kurzy asi v Žiline, ale hlavne že si našla u p. Totha, tak silno držím paste.

Zuzana
Zaznamenáno
zuzanaba
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 30. Červenec, 2008, 22:16:01 »

Milá Pavlínka, veľmi ďakujem za podporu. Ja som skoro 5 rokov bola vegetariánka a mala som to celkom ok, lenže to som vtedy ešte nevedela, že nemůžem mliečne veci a podobne, ale od minulého roku sa snažím jesť ešte lepšie, ale uvedomujem si, že bude ešte lepšie keď sa naučím variť MB a budem můcť byť v kontakte s ľuďmi, ktorí už sú ďalej a můžem si vymieňať skúsenosti, tak sa teším. Aj Tebe prajem veľa zdravia a lásky. Z.
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  

Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení