Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Index
Vyhledávání
Přihlásit
Registrovat
Novinky
:
Akce, kurzy, srazy
Makrobiotika
>
General Category
>
Kurzy, akce
>
MAKRO SILVESTR 2008
Stran:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
14
« předchozí
další »
Tisk
Autor
Téma: MAKRO SILVESTR 2008 (Přečteno 9529 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Kveta Zezulkova
Newbie
Re: MAKRO SILVESTR 2008
«
Odpověď #105 kdy:
17. Listopad, 2008, 15:38:18 »
Ahoj, omlouvám se, odpověď jsem napsala v požadovaném termínu 14. listopadu, avšak zřejmě jsem ji zaslala špatně, po pravdě řečeno mi dělá komunikace přes internet dost problémy a nevím pořádně, kam co psát.
Tak tedy opakuji ještě jednou: Potvrzuji příjezd 2 osob - manželé Květa a Josef Zezulkovi. Naše dcera Hana byla původně také přihlášená, avšak ze zdravotních důvodů nepojede. Omlouváme se, snad jsme Vám tímto nezpůsobili potíže. Zaplatíme tedy 2 x 1.500,- Kč. Prosím, zašlete mi číslo konta. Děkuji za pochopení. Těšíme se
Kveta.Zezulkova@seznam.cz
Zaznamenáno
Věruš
Newbie
«
Odpověď #106 kdy:
17. Listopad, 2008, 17:18:27 »
ahoj, chci se zeptat jestli je možné se ještě dodatečně přihlásit na makrosilvestr, byli bysme tři dospělý a jedno malé miminko???Děkuji za odpověd. Věra
Zaznamenáno
Honza#4
Newbie
Pohlaví:
«
Odpověď #107 kdy:
17. Listopad, 2008, 18:21:57 »
Citace: Věruš 17. Listopad, 2008, 17:18:27
ahoj, chci se zeptat jestli je možné se ještě dodatečně přihlásit na makrosilvestr, byli bysme tři dospělý a jedno malé miminko???Děkuji za odpověd. Věra
Dovolím si reagovat, přestože nejsem organizátorem akce. Je třeba si uvědomit, že během silvestrovské noci poběží program (mj. s hudbou) do cca 1:00 h 1.1.2009, a proto nebude možné garantovat vašemu dítěti 100% nerušený spánek. Chata nemá příliš silné stěny. A nikdo nemůže chtít, aby šlo kvůli jednomu dítěti dalších 50 lidí spát ve 22:00, nebo aby se od 22:00 do 6:00 pouze šeptalo. Tím Vám nechci nic rozmlouvat, ale zvažte, prosím, tyto okolnosti.
Zaznamenáno
milan
Hero Member
Pohlaví:
«
Odpověď #108 kdy:
17. Listopad, 2008, 19:37:44 »
ahoj vsichni, dnes dopoledne jsem
objednal u spravcove i zbyle apartmany
. pomalu zjistuji, ze uzivatele fora nejsou jen mladi lide, ale i starsi generace. i presto doufam, ze akce dopadne dobre. Zitra dopoledne se pokusim rozeslat maily s cislem uctu vsem, kterym jsem ho jeste nezaslal. zdravi milan
Zaznamenáno
giorgino
Full Member
Pohlaví:
«
Odpověď #109 kdy:
17. Listopad, 2008, 20:51:23 »
HONZA#4: s tou muzikou to nebude asi až tak žhavé, ne? asi nepůjde o nějaké hlasité techno
Zaznamenáno
neon
Administrator
Hero Member
Pohlaví:
«
Odpověď #110 kdy:
17. Listopad, 2008, 22:38:30 »
Tam je jedno techno netechno.. zdi jsou tam opravdu tenke. Staci ze nekdo bude hlasite mluvit na chodbe apod.
Zaznamenáno
Nena
Full Member
«
Odpověď #111 kdy:
18. Listopad, 2008, 09:22:07 »
ahoj, zdi jsou opravdu tenke, je to stara drevena chata. Ale kdyz bude nekdo v apartmanu, tak treba hluk neuslysi.
Jinak jsem se dohodla s Milanem, ze si vezmu na starosti
PROGRAM
na Silvestra. Pocitame s tim, ze bude samozrejme nejaka tanecni hudba (kdo chce prinest nejake CD, je vitan - dejte mi prosim vedet). Dale byli nejake navrhy na spolecenske hry apod. Prosim, piste mi vase napady, co byste chteli na Silvestra delat. Kdo se neozve se pak nemuze divit, ze bude program uplne jiny nez by si predstavoval...
Vzhledem k poctu lidi nebudeme organizovat program na vsechny dny. Muzeme samozrejme dle nalady a pocasi jit lyzovat, bezkovat, na prochazky... Pan Dvorak nam da i nejakou tu prednasku, ale jinak krome Silvestrovskeho vecera bude program volny.
Diky.
Zaznamenáno
giorgino
Full Member
Pohlaví:
«
Odpověď #112 kdy:
18. Listopad, 2008, 10:23:55 »
aha, takže tenké zdi jako v paneláku, kde je všechno slyšet, třeba jako když nad náma vrže postel. tak ne že tam někdo bude dohánět na poslední chvíli to, co letos zameškal.
je super, že program je volný. ty společenské hry - jak to chceš udělat, když nás bude 50+? a bude ohňostroj?
«
Poslední změna: 18. Listopad, 2008, 10:27:45 od giorgino
»
Zaznamenáno
Nena
Full Member
«
Odpověď #113 kdy:
18. Listopad, 2008, 10:33:16 »
Tak ty prece jen jedes?
Prosim te, ja to jen organizuji, ale nevymyslim to sama - takze to neni jak to chci udelat ja... Jsou hry, kde se muze hrat ve druzstvech...
Zaznamenáno
giorgino
Full Member
Pohlaví:
«
Odpověď #114 kdy:
18. Listopad, 2008, 10:44:37 »
vždyť já vím, že to nevymyslíš sama a máš pravdu, jsou i hry, kde se může hrát v družstvech.
Zaznamenáno
milan
Hero Member
Pohlaví:
«
Odpověď #115 kdy:
18. Listopad, 2008, 18:02:14 »
Organizační týmy:
Silvestrovky program: Nena, Nika
Hudba: Honza#4, Hajd
Stravovani: Evina, Milan
Vyzdoba a raut: Kamika, Pavlinka+pritel
Organizace tomboly: ?, zatim Milan
Prednasky a organizace: Milan
Prosim vsechny, aby prispeli svoji praci a prihlasili se do tymu podle svych moznosti a schopnosti. Nejnarocnejsi tym bude tym vareni, ktery by potreboval vytvorit 2-3 skupiny rychlych kucharu (po 3-4 osobach). Dale pak tvorba silvestrovskeho programu.
Take prosim zastupce tymu, aby si zvolili vedouci skupiny, ktery bude se mnou konzultovat co vsechno je nutne zajistit a jake naklady tymu priblizne budou, dale stanovit kolik lidi je potreba pribrat do tymu.
Zaznamenáno
madrina
Newbie
«
Odpověď #116 kdy:
20. Listopad, 2008, 14:55:22 »
Ahoj Milane,
přihlašuji se na Silvestra 2008/09 a zaslala jsem právě přes internet zálohu 1500 s variabilním symbolem 786026.
Dozvěděla jsem se o tom od Míši Hořejší a můj e-mail je:
madrina@email.cz
.
Prosím o zprávu, jestli byla moje přihláška a záloha přijata.
Díky,
Eva Hrňáková, 30 let
Zaznamenáno
milan
Hero Member
Pohlaví:
«
Odpověď #117 kdy:
21. Listopad, 2008, 08:33:18 »
ahoj vsichni,
k dnesnimu dni
nas zaplatilo 26
. Dekuji vsem, kteri jiz zaplatili.
Prosim ostatni o zaplaceni na konto
nejlepe do stredy 26.11.,
chatu musim zaplatit do nedele 30.11.2008 (chtel bych jiz v patek 28.11.).
Bohuzel, nekteri se jeste na vyzvu potvrzeni zaslani penez neozvali a tudiz nevime, jak to je s nimi (ikdyz se prihlasili).
Proto prosim vsechny hrisniky, aby podali zpravu s mailovou adresou, abych jim mohl zaslat dopis s podrobnejsimi informacemi. Dekuji za pochopeni.
Rozvnez prosim o strpeni všechny ty, kteri maji zajem prijet a jejich misto jsem nepotvrdil, pokusim se co nejdrive na zaklade vyvoje situace. Dekuji za pochopeni.
madrino: prepokladam, ze patris do skupiny Bronka, ktery rezervoval vice mist. Prosim o potvrzeni.
«
Poslední změna: 21. Listopad, 2008, 08:35:38 od milan
»
Zaznamenáno
madrina
Newbie
«
Odpověď #118 kdy:
21. Listopad, 2008, 09:49:20 »
Ahoj Milane, do skupny Bronka nepatřím,Bronek už zálohy zaplatil. Možná jsem úplně nepochopila systém přihlašování, tak pokud by byl problém, prosím o info na mail.
Díky
Zaznamenáno
milan
Hero Member
Pohlaví:
«
Odpověď #119 kdy:
21. Listopad, 2008, 11:40:48 »
mista asi jeste budou, jsou tu prvni odpadlici. nemel jsem cas si k tomu sednou a vse znovu propocitat. verim, ze to zmaknu o vikendu. v pripade, ze by mel nekdo zajem, tak at se mi ozvete at o vas vim. rovnez tak, pokud ma nekdo zajem o apartmany. Apartmany se vzali, z duvodu abychom se s prehledem vesli... zdravi milan
«
Poslední změna: 21. Listopad, 2008, 11:42:32 od milan
»
Zaznamenáno
Stran:
1
...
6
7
[
8
]