Stran: 1 2 [3] 4
  Tisk  
Autor Téma: Deprese  (Přečteno 1543 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
El
Hero Member
Pohlaví: Ženské

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #30 kdy: 06. Září, 2008, 20:40:32 »

To bude určitě chtít jíst víc sladkých zelenin. A bude podzim, takže už začánat pomalu s úpravami jídla Smiley
Zaznamenáno
Chiquita
Full Member

276071646
Zobrazit profil Email
« Odpověď #31 kdy: 06. Září, 2008, 22:08:09 »

no tak tenhle problem mam taky nechapu proc rto tak najednou prijde  ata chut na sladke je proste neodolatelna a kdyz zjistim ze to teda muzu a nic mi to "neudela" tak spraskam vsechno mozne a pak je mi ouvej uz to nechci delat...
jak z toho ven?je to zacarovany kruh...to se mi vzdycky zacne darit a pak...problem
 Sad
Zaznamenáno
Fiona
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 06. Září, 2008, 22:35:32 »

Mam pocit ze tenhle problem snad mame my zeny vsecky  Grin  Ja se krmim prevazne ovocem, takze o nedostatku cukru to neni, ale ta mlsna huba tam je. Tez s ni svadim boje kazdy den, pricemz sem tam nejake te cokoladce podlehnu  Huh?

Depky uz nemivam, ale pokousim se to nezucastnene pozorovat, a dochazim k zaveru ze nejvetsi chute na cokoladu mam tehdy, kdyz mi chybi kvalitni sex. Ovsem da se tomu relativne uspesne celit zvysenou pohybovou aktivitou, takovych 10 km behu, pulhodinka jogy a trocha pranajamy denne to spravi Smiley Ovsem nebyt toho, obavam se ze by nastala docela neprijemna podrazdenost, ktera by nelecena mohla prejit i v tu depku...
« Poslední změna: 06. Září, 2008, 22:37:28 od Fiona » Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #33 kdy: 07. Září, 2008, 13:12:06 »

Já taky občas podléhám čokoládě Smiley lepší je dát si kousek čokolády, než splácat všechno možný Smiley

O tom sexu jsem teda nepřemýšlela, ale je to možný. Člověk je neukojený když nemá dobrý sex, tak to dohání čokoládou.. to zní logicky Smiley
Zaznamenáno
Elvis
Full Member

Zobrazit profil Email
« Odpověď #34 kdy: 07. Září, 2008, 16:41:07 »

A čeveče... asi to tak i bude. Tak si říkám... fm fm fm..
Zaznamenáno
Chiquita
Full Member

276071646
Zobrazit profil Email
« Odpověď #35 kdy: 07. Září, 2008, 16:58:21 »

A jak je to s tim prejidanim?ja cely den premyslim a ne jen dneka proc to delam z jakeho duvodu?a udelala jsem to mimochodem zase nechapu to  :(kvuli cemu se clovek prejida?
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #36 kdy: 07. Září, 2008, 17:04:12 »

protože je nenasyta Smiley 

Myslím, že tohodně vzniká z toho, že si jídlo přesden neumíme dobře rzvrhnout. Pak máme hlad a ještě k tomu chutě na něco dobrýho ... a je to.
Občas se taky přejídám, nebo plácám pátý přes devátý Smiley Zjistila jsem, že je to u mě hodně podle toho v jaký části menstr.cyklu právě jsem. Když mám menses a celý další týden po něm, tak bych vůbec nemusela jíst, mám spousty energie, cítím se skvěle... postupně tak týdden po ovulaci začínám být ja nenažraná...
Neřekla bych že je to nějak hrozný, ale asi bych s tím měla něco dělat Smiley

Zaznamenáno
Chiquita
Full Member

276071646
Zobrazit profil Email
« Odpověď #37 kdy: 07. Září, 2008, 17:54:36 »

tim by to mohlo byt ted byh to nejak mela dostat to byvam otekla a i ty chute by s tim mohly souviset...
a taky by to mohl byt nejaky psychicky blok?
no nenasyta jako jo ale ikdyz vim ze bych to nemela tak jako kdyby v ten moment kdyz si du neco dat nekdo vypl a ja vubec nemohla premyslet...
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #38 kdy: 07. Září, 2008, 18:07:02 »

zkus to vypozorovat s tím cyklem...

s psychikou to taky může souviset, to když je člověk nešťastnej nebo mu něco nevychází, dělá něco co nechce, nebo má třeba blbý vztahy s rodinou, s někým má nedořešený vztah... tak i to bývá příčinou přejídání... nebio naopak zas někdo kvůli tomu nejí vůbec.

Chce to pevnou vůli , a zkoušet to překonat. Přizpůsobit tomu i vaření...

Zaznamenáno
Chiquita
Full Member

276071646
Zobrazit profil Email
« Odpověď #39 kdy: 07. Září, 2008, 18:14:36 »

nejspis to bude tim nedoresenym vztahem s tatou...ted jsem cetla cestu od Brandon Bays a myslim ze je to to co bych ted mela asi udelat ale nevim s kym s  mamcou se mi to nechce delat myslim ze by to mel byt nekdo jiny...ale nevim kdo zatim Sad
a budu bojovat chce to silnou vuli a hlavne v sebe asi verit co?to bych se mela taky naucit vic Sad
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #40 kdy: 07. Září, 2008, 18:21:11 »

Tím to určitě může být...  nejdůležitější je odpustit. Pan Dvořák mi říkal, že dokud mamce neodpustim, tak se můj zdr. stav nebude lepšit. Nevím, jak jsem k tomu došla, ale už jsem jí odpustila. A přestože je pořád stejná, tak už k ní necítím žádnou zlost...

tu knížku neznám... o čem to zhruba je?
Zaznamenáno
Chiquita
Full Member

276071646
Zobrazit profil Email
« Odpověď #41 kdy: 07. Září, 2008, 19:23:18 »

To je o tom jak se jedna pani uzdravila z rakoviny na zaklade toho ze se dostala ke zdroji zrodu vzdycky jsou nemoci z psychickych nebo nevyresenych problemu tak jak ti to rikal pan dvorak...vylecila se behem 6 a pul tydne...
a napsala tuhle knizku i s navodem jak si muze kazdy pomoct..
jeden se pta toho druheho a ten co je podroben tehle ceste se ponoruje hloub a hloub do sveho vedomu a prochazi jednotlivyma blokama musi se naplno prozit a prositit az se dostanes ke sve podstate ke svemu ja...a potom se sejdes v  jednom tom bloku nevim jak to zpravne rict a tam si sedenes se vsema kdo jsou zacleneni do toho problemu a rekne to tve ja ktere to tehdy prozilo a ma z toho ted blok vschno co nemohlo rict pri tom incidentu a kdyz si to vyrikaji tobe se ulevi ...tak nejk jsem to pochopila strasne moc se mi to libi...
a jak se ti povedlo mamci odpstit?
ja se snazim ale nejak mi to nejde  Sad alespon za tim
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #42 kdy: 07. Září, 2008, 19:34:10 »

já jsem jela na chalupu, je to úplná samota, nikdo nikde. Byla jsem tam sama. Mohla jsem ráno brzo vstávat, dobře si vařit, pracovat kolem chalupy a přemýšlet... v té době se u nás řešily probémy ohledně chalupy a mohla(a může) za ně moje mamka. A já jsem si tam uvědomila, že ona to všechno dělá protože je nešťastná a dá se říct nemocná. Že potřebuje pomoct a ne zlobu. A že to co bylo už prostě bylo. A že mám svůj život..
Zaznamenáno
Chiquita
Full Member

276071646
Zobrazit profil Email
« Odpověď #43 kdy: 07. Září, 2008, 19:50:40 »

to je pradni moc ti to preju ...
ale je to smutne no jak si lidi navzajem delaji takove trable a ani o tom v podstate nevi delaji to celkem z nevedomosti...
oni to treba ani nemysli uplne tak jak my to pochopime ty domenky...
ale ted nemam namysli tvoji mamcu...spis tak celkove
ale to je paradni napad takhle nekam jet sama a srovnat si vsechno v hlave Smiley
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #44 kdy: 07. Září, 2008, 19:58:31 »

Mě to nešlo strašně moc dlouho. Dřív jsem se sní pořád hádala...

Ale když jsme byli v Orlic.horách, tak jsme s milanem /panem Dvořákem) řešili alergii. A on ani o mě nic nevěděl, podíval se mi do očí a řekl, že musim svojí mámě všechno odpustit. Že mi dala život..
A to mě tak dostalo, že to pak najednou šlo..

Držím ti pěsti Smiley
Zaznamenáno
Stran: 1 2 [3] 4
  Tisk  

Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení