Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Index
Vyhledávání
Přihlásit
Registrovat
Novinky
:
Jste zde poprvé?
Přečtěte si -
Jak začít s makrobiotikou
- jasný návod.
Makrobiotika
>
Makrobiotické diskuzní fórum
>
Makrobiotika
>
akné a hubnutí na makrobiotice
Stran:
1
2
3
[
4
]
« předchozí
další »
Tisk
Autor
Téma: akné a hubnutí na makrobiotice (Přečteno 7697 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Renka
Newbie
0
0
Re: akné a hubnutí na makrobiotice
«
Odpověď #45 kdy:
25. Duben, 2009, 22:06:39 »
Kuki, neblázni. Patříš jsem k nám. To, že ti napsal Milan svůj názor s kterým nesouhlasíš přece není konec světa.
Máš to prostě jako na houpačce, jednou si nahoře plná optimismu a naděje,a jednou dole s depkou, a všechno co děláš, vidíš černě.
Prostě si do vínku dostala takto složitou povahu a věřím, že to není žádný med.
Víš zajímalo by mě, zda máš nějakou kámošku, někoho s kým si v takové situaci, kdy na tebe všechno padá můžeš popovídat, třeba se i vybulet na rameni. Máš sourozence, rodiče ke kterým můžeš zajet? Nebo jsi na všechno sama? Možná Ti příjdu moc zvědavá, tak mi to promiň. Každý z nás si ten svůj boj stejně nakonec musí vybojovat sám , ale podpora je hrozně důležitá!!!
měj se hezky a vydrž, zase přídou hezký dny uvidíš
Zaznamenáno
milan
Makrobioklub
Hero Member
Pohlaví:
0
0
«
Odpověď #46 kdy:
25. Duben, 2009, 22:23:15 »
ahoj kukicho,
nevim co ti odepsat. Problemy, ktere resis s pani Mathernovou, podle mne nemaji dlouhodobe vysledky, nechapu proc to nezmenis, uz jsme to resili. Vzdyt jak pises, ses na tom porad stejne a porad spatne, ze? Nevim do jake miry delas nebo nedelas MB, ale s tvych prispevku si dovoluji tvrdit, ze nutne potrebujes zakladni MB kurs, proste zmenu. Myslim, ze ti to i tvrdil pan Dvorak. Dokud svoje mysleni nezmenis, podle mne se nehnes z mista a sama sobe nepomuzes.
Jen jsem na tvuj prispevek zareagoval, protoze mi nejses lhostejna, napisu ti i klidne i priste. Udelal jsem pro tebe co jsem mohl, ostatni je pouze v tvych rukou.
zdravi milan
PS: Pokud budes ode mne potrebovat znovu pomoci, treba i s kontaktem, tak mi napis.
Zaznamenáno
Milan podporuje:
www.makrobioklub.cz
(neziskova organizace zabyvajici se makrobiotikou),
www.makrobiotika.info
(MB diskuzni forum).
giorgino
Host
0
0
«
Odpověď #47 kdy:
29. Duben, 2009, 10:48:27 »
Ahoj Kukicha,
je dobře, žes stáhla ten příšpěvek s odchodem - to znám. Každopádně vím, co znamená, když se někdo musí furt trápit. Ale život je takovej, že s tím třeba nic neuděláš, ale musíš ještě na tom světě v tomto životě nějakou dobu být. A v danej okamžik asi jako jediné řešení, mi přišlo, že je život si přizpůsobit, aby to bylo co nejjednodušší pro trápícího se jedince.
Pokuď si nebyla na mb kurzu někde, tak co nejdříve šup šup někam. Totiž tohle je velká zkušenost. Ale myslím, že ti stejně jen tak někdo neporadí. To už musíš sama si najít svou současný ideál. Totiž člověk někdy nad někým může jen kroutit hlavou, jelikož nezná jeho pocity, problémy či prostě trápení, a tak mu to může přijít nepochopitelné, anebo pochopitelné, ale jak takový člověk může poradit nejlépe, když vlastně nemá takovou zkušenost? Já osobně četl asi všechny tvé příspěvky, a jak už jsem jednou psal, poradit bych ti nedokázal. Musíš si poradit sama. Ještě něco ti napíši.
Je fakt, že je to velká válka mezi lidským organismem a nepřátelskému vnitřnímu prostředí v podobě mikroorganismů. Ale dá se žít za každé situace.
Jsou také pozitiva do budoucnosti. Např. chronické problémy se dají časem zřejmě stravou zvládnout, či jiným způsobem. Ale co takový člověk, který zažil požár a má obličej nenávratně poškozený nebo když člověk přijde o končetinu apod. Asi tak před deseti dny jsem jel na kole bez helmy rychlostí 40 kph, svítilo slunce a já neviděl na parkovišti u jednoho hotelu takovou jejich pidi závoru. Těstě před ní jsem ji zaregistroval, a jak se to všechno v rychlosti seběhlo, zmáčknul jsem přední brzu. Kolenem jsem to napálil do té umělé závory, až jsem ji ohnul o 60° (pak jsme ji tam museli narovnávat) a strašně něšikovně jsem dopadl na ruku, až mi prdla žíla v prstu, koleno au au, jsem celej polámanej, a jelikož jsem neměl helmu a nedopadl na hlavu, proto ještě žiji, nebo mě teď netrápí celoživotní poškození třeba... Nebo jsou třeba lidé, kterým poškodil inkubátor sítnice a teď nevidí, nebo vidí jen šedě drobnosti nebo jak to u nich je. A taky jedná důležitá věc. Máme zuby a vlastí! To je hodně pozitivní, protože jak bychom drtili tu rostlinou stravu, kdyby nám sházeli (vypadaly nebo nám je vytrhaly) ty naše "vápníkové kameny". Nevím, jak u tebe, ale mně by se určitě po nich stýskalo. Sice teď jím napůl, ale představa, že bych si tu musel všechno mixovat a pak žužlat se mi nelíbí.
Ještě ti uvedu mé poznatky z poslední doby u mě. Dřívě jsem byl hodně zdevastovanej, furt samá zatvrdlina, vyrážky, nehezká kůže apod. Ještě před dvěma lety za vyrážky a jak se mi neustále dělaly velké zatvrdliny po celém těle, za zbavení bych onehdy byl býval dal i milión, jaké to bylo trápení, ale teď už tím netrpím. Ale je ještě jedna věc, které bych se rád zbavil. A jelikož jsem se problémů zbavoval detoxikací a pojem "koupit si zdraví" mi vyhovuje, tak vím, že časem budu v pohodě i v případě té třetí záležitosti. Ale chtěl jsem říci, a tak to řeknu, že dříve takové možnosti nebyly a stejně určitě byly způsoby, jak navrátit zdraví. Třeba makrobiotika, ale chce to čas, holko. V porovnání to je furt lepší si počkat, než trpět nečím nenávratným, či velmi fyzicky komplikujícím. Vidíš, slyšíš, chodíš, máš čím kousat - to je dobrý.
Jak jsem někde psal o hard resetu, navrácení těla do továrního nastavení - do naprosté přirozenosti - tak mě zrovna napadlo, jestli taky neexistuje nějaká "duchovní očista". Pokuď vše pochází z jednoho nekonečna, a pokuď člověk si vybere tu jedinou "cestu domů", tak může být nekonečnem a žít tím nejpřirozenějším způsobem, počátkem všeho a tak mě napadlo, že pokuď ví, kde se takové štěstí nachází - což každý v podvědomí ví, protože z toho nejpřirozenějšího pochází, ale jen si to neuvědomuje - tak pokuď by tu nejpřirozenější energii, která je počátkem všeho, dopřál svému tělu ze svého duchovního srdce např. v podobé nějakého prosvětlení, jako by se celému organismu a všem buňkám dostávalo této lásky a očisty, tak by to možná mohl být takový tělesný návrat, byť už to není nejpřirozenejší stav, ale dalo by se to považovat za jedno z cvičení, protože sice naše tělo nění tím nejpřirozenějším stavem, ale je to prostředek, kterým žijeme tento život -určitě si něco takového zaslouží. Takové duchovní pohlazení fyzického těla. Možná.
Měj se a pozdravuj pejska.
Zaznamenáno
lenka
Sr. Member
0
0
«
Odpověď #48 kdy:
29. Duben, 2009, 14:17:43 »
Krasne Giorgino
Hlavne ten duchovni zaver...
Zaznamenáno
tomy
Makrobioklub
Full Member
Pohlaví:
0
0
«
Odpověď #49 kdy:
12. Květen, 2009, 09:59:40 »
Souhlas, giorgino, moc pěkně řečeno! Zase po delší době jsem si něco přečetl se zájmem a radostí:)
A vlastně, díky za povzbuzení..
Zaznamenáno
giorgino
Host
0
0
«
Odpověď #50 kdy:
12. Květen, 2009, 20:12:40 »
lenko a tomy, děkuji za Vaše pozitivní reakce.
samozřejmě člověka potěší, když ho někdo pochválí, povzudí, v případě muže a ženy pohladí, v případě toho posledního příspěvku krátkou ale za to super zprávou udělá radost - to fakt potěší. tak dík.
Zaznamenáno
vitarian
Newbie
0
0
«
Odpověď #51 kdy:
14. Červen, 2009, 22:11:01 »
ja som z makrobiotiky presla na cistu vitariansku stravu a zacala sa pripravovat miss fitness moja vaha a postava je krasne vytvarovana...
mate podobne skusensoti ?
nasla som aj vela clankov o tom na
www.vitarian.cz
a
www.freshfood.sk
Zaznamenáno
milan
Makrobioklub
Hero Member
Pohlaví:
0
0
«
Odpověď #52 kdy:
14. Červen, 2009, 22:42:09 »
vitarian, makrobiotika neni jen strava, tak nevim do jake miry ses s MB vubec seznamila...
podobne zkusenosti tu asi nebudeme mit, protoze jsi na strankach makrobiotika.info, nikoliv vitarian...
s temi odkazy to je reklama nebo agitace?
Zaznamenáno
Milan podporuje:
www.makrobioklub.cz
(neziskova organizace zabyvajici se makrobiotikou),
www.makrobiotika.info
(MB diskuzni forum).
El
Hero Member
Pohlaví:
0
0
«
Odpověď #53 kdy:
15. Červen, 2009, 10:16:17 »
já si teda na mb připadám super
a se svou postavou jsem spokojená
Zaznamenáno
www.mimiskove.cz
íra
Makrobioklub
Full Member
Pohlaví:
0
0
«
Odpověď #54 kdy:
15. Červen, 2009, 22:02:30 »
vitarian: copak postava... ale tohle vypadá na mírnou dislexii! Možná by pomohlo starat se méně o křivky a více o svou pravou hemisféru.
Zaznamenáno
suzZzZy
Newbie
0
0
«
Odpověď #55 kdy:
08. Únor, 2010, 22:23:21 »
Zdravim vsechny a zaroven moc prosim o radu
nevite nekdo, co je dobre na leceni jizev po akne? jsou to takove zarudle fleky, jako by modriny ktere ne a ne zmizet, uz jsem z toho cela nestastna... nektere jizvy se znova podeberou... nemuze to byt treba premirou nektere ze dvou energii?nebo nejakym oslabenym organem? nebo zimou a v lete to slunicko spravi?... rodina mi doporucuje pouzivat bio lampu, co si vubec myslite o takove bio lampe? hodi se vubec zaradit do "snahy o prirozeny zivotni styl"?:-) prosim prosim kdo vi (tusi) jak mi pomoct,tak sem s tim! :-) budu vdecna za kazdy nazor ci radu...
Zaznamenáno
Stran:
1
2
3
[
4
]
Tisk
« předchozí
další »
Skočit na: