Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Index
Vyhledávání
Přihlásit
Registrovat
Novinky
:
Jste zde poprvé?
Jak začít s makrobiotikou
Rozcestník odkazů
Facebook skupina
Makrobiotika
>
Makrobiotické diskuzní fórum
>
Srazy a seznamka
>
Společné bydlení
Stran: [
1
]
2
3
4
« předchozí
další »
Tisk
Autor
Téma: Společné bydlení (Přečteno 14409 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Tamren
Newbie
Pohlaví:
0
0
Společné bydlení
«
kdy:
03. Srpen, 2008, 11:02:29 »
Čau všem,
chodím na tyto stránky teprve krátce a než jsem je shodou okolností objevil, nepoznal jsem téměř žádné osoby žijící makrobioticky. Tak doufám, že se tu s nějakými fajn lidičkami seznámím.
Bydlíte někteří z Vás společně v nějakém podnájmu? Myslím, že to není špatný nápad, protože se dá společným vařením ušetřit více času. Já např. žiji doma s rodiči a sourozenci, kteří se nesnaží stravovat MB a já jim to ani nevnucuju, ale už mě to tu moc nebaví. Jsem terčem kritiky ze strany sourozenců a po určité době ztrácím vůli v makrobiotice. Jak to děláte Vy?
Předem dík za odpovědi
«
Poslední změna: 05. Srpen, 2008, 11:21:27 od Tamren
»
Zaznamenáno
ježour
Full Member
Pohlaví:
0
0
Re: Společné bydlení
«
Odpověď #1 kdy:
06. Srpen, 2008, 18:31:16 »
Čau, ani se nedivim, to je prostě klasika. Z toho si nic nedělej, věřim že i oni si zvyknou na tvůj styl,-a kdo ví, třeba jim jednou taky něco dojde. Já to mám doma naštěstí v pohodě, ale měl jsem dost problémy mezi kamarády, než sem se obrnil a zvyknul si na ty jejich kecy, pak přestali i s tím. Nejhorší je to na začátku než si člověk zvykne. A ty studuješ či co?
Píšeš sem, tak to chápu tak že jde o spol.bydlení. Já totiž také něco hledám, ale přes inzerát se mi to moc nechce řešit. Měj se!
Zaznamenáno
dudysx
Newbie
0
0
«
Odpověď #2 kdy:
13. Srpen, 2008, 15:10:49 »
Ahoj,
začínám s MB a zrovna hledám podnájem v Brně či okolí, pokud víte o něčem budu rád.
Pěkné letní dny,
David
Zaznamenáno
Nena
Host
0
0
«
Odpověď #3 kdy:
10. Září, 2008, 14:47:05 »
ahoj, Majkl myslim nekde zminoval, ze hleda mb spolubydlici na spolecne bydleni.
Zaznamenáno
snowdrop
Jr. Member
0
0
«
Odpověď #4 kdy:
10. Září, 2008, 17:57:24 »
já jsem taky psala, že hledám v Brně, ale spolubydlící... bohužel ne spolubydlícího
Zaznamenáno
ivan
Jr. Member
Pohlaví:
0
0
«
Odpověď #5 kdy:
15. Září, 2008, 15:05:06 »
Ahojte,
Zajimalo by mne jak to dopadlo s tym hledanim bydleni. Ja si ted hledam bydleni v Praze. Hledate nekdo spolubydliciho?
Ivan
Zaznamenáno
snowdrop
Jr. Member
0
0
«
Odpověď #6 kdy:
15. Září, 2008, 15:52:25 »
U mě zatím nic...
Zaznamenáno
Nena
Host
0
0
«
Odpověď #7 kdy:
16. Září, 2008, 09:35:17 »
Ivane, Majkl myslim hleda v Praze, tak mu napis.
Zaznamenáno
tomy
Host
0
0
«
Odpověď #8 kdy:
16. Září, 2008, 17:10:24 »
Ivane: moji znami nabizeji v Praze-Letnanech od rijna zarizeny byt k pronajmu za 6 000 Kc/mesic (poplatky vcetne). Tak mi kdyztak pisni, kdybys mel zajem
Zaznamenáno
peta V.
Newbie
Pohlaví:
0
0
«
Odpověď #9 kdy:
06. Říjen, 2008, 17:23:08 »
Tady Peta,
také hledám bydlení v Praze - levné, krásné, od listopadu...pokud máte nějaké tipy, prosím napište
Zaznamenáno
jaja
Host
0
0
«
Odpověď #10 kdy:
29. Říjen, 2008, 14:31:41 »
Ahoj, jmenuji se Jarka,
je mi 32 let a hledam si cca od pulky listopadu bydleni v Praze, hledam hezky, svetly byt s plynovym sporakem.
zvazuji take spolubydleni a libilo by se mi bydlet s nekym, kdo si take vari MB.
Pokud nekdo take hledate, ozvete se.
Diky a ahoj
774 534 241
Zaznamenáno
Hanča
Newbie
0
0
«
Odpověď #11 kdy:
30. Říjen, 2008, 09:42:34 »
Nabízím spolubydlení v bytě 3+1 v rodinném domě na Skalce, v klidné lokalitě, 5 minut od metra A Skalka. Cena samostatného, zařízeného pokoje je 6000kč včetně všeho. V nádobím vybavené kuchyni je plynový sporák. Je to už starší, ale přesto pěkný byt. Bydlíme tam zatím dvě holky - 26 a 28let. Pokud byste měli zájem, ozvěte se mi na tel. 731472426. Hledáme třetí spolubydlící rychle, protože nájem je pro nás dvě příliš vysoký.
Zaznamenáno
Luckdragon
Newbie
Pohlaví:
0
0
«
Odpověď #12 kdy:
03. Leden, 2009, 15:16:35 »
Ahojky,
hledám levný podnájem v Plzni. Bylo by supr, kdyby se našli MB spolubydlící. Jinak bych byla ráda i za vegetariány. Hlavně nekuřáky. Díky. Pa Mirka
Zaznamenáno
peta V.
Newbie
Pohlaví:
0
0
«
Odpověď #13 kdy:
31. Leden, 2009, 20:17:18 »
Zdravím všechny hledače bydlení v Praze, nabízím podnájem ve Vršovicích - 2 zastávky od Náměstí Míru, v klidné lokalitě, jednoduchý a levný podnájem
- samostatný pokoj (součástí bytu je ještě jeden průchozí pokoj, ke zůstává můj spolubydlící
, chodbička a koupelna, dá se tam používat plynový i elektrický vařič, v domě je pračka i připojení na internetovou síť) Cena je 3250,- platí se za aktuální měsíc, žádné zálohy předem.
Možnost bydlení po dohodě kdykoliv během února. Bližší info na čísle 602665735.
Zaznamenáno
Paloma
Newbie
0
0
Společné bydlení
«
Odpověď #14 kdy:
04. Březen, 2009, 11:11:18 »
Ahoj
!!Hledám pohodového človíčka do bytu v RD poblíž Prahy-Šeberov, cca 20 minut do centra busem a metrem. Jedná se o dva pokoje, cena zatím v jednání, cca 3,5-5 tisíc včetně poplatků. Můj tel: 777 232 572.
Zaznamenáno
Stran: [
1
]
2
3
4
Tisk
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl: