Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Index
Vyhledávání
Přihlásit
Registrovat
Novinky
:
Akce, kurzy, srazy
Makrobiotika
>
General Category
>
Makrobiotika
>
klouby
Stran: [
1
]
« předchozí
další »
Tisk
Autor
Téma: klouby (Přečteno 326 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
El
Hero Member
Pohlaví:
klouby
«
kdy:
18. Srpen, 2008, 12:42:39 »
Ahojky,
prosím, víte s čím nejvíc souvisí stav kloubů? v čem hledat příčiny?
už asi dva roky mám trochu problém se zápěstím na pravé ruce.Bolí to vždycky po nějaké námaze nebo na podzim když začíná být zima. Je to taková bodavá bolest přímo uprostřed kloubu, bolavý místečko se dá i nahmatat. Dřív jsem s tím chodila na ortopedii, kde se nevěděli rady, protože revmatický a jiný zánětlivý faktory byly v poho. Tak mě posílali na elektro léčbu a taky nic. Pak doktorka řekla, že nic jinýho není.
A já pořád nevím s čím si to mám spojovat...
děkuju
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member
Pohlaví:
Re: klouby
«
Odpověď #1 kdy:
18. Srpen, 2008, 13:34:15 »
Podle me zaneseni organismu. Presne jakeho organu ti nereknu. Ale me bolelo asi 5 let koleno, a to dost fest. Jak jsem zacla s MB, tak bolelo i vice. Tak jsem se nechala vyserit na ortopedii a take na nic neprisli. No tak jsem pokracovala s MB a bolest uplne zmizela. Bylo to leve koleno. Ted delam to cisteni dutin a do toho nejake bylinne cajiky. No a zacal me bolet kloub na palci u ruky. Mozna to take s necim souvisi. Tak ja to necham bolet, protoze vim, ze to stejnak prestane, az se to, co se ma vycistit, vycisti. Ja bych se tim rozhodne netrapila, spise naopak, muzes byt rada, ze ti telo rika, ze nekde neni neco uplne OK. Horsi je, kdyz nic neboli, dlouha leta, clovek si mysli, jakej je jura a pak najednou ho sklati nejaka zakerna choroba. Takovych pripadu je dost. Vzdycky se pak lidi divi, ze to snad neni mozny, ze ten clovek nezastonal a pak jak rychle najednou bylo po nem. To me vazne fascinuje.
Zaznamenáno
El
Hero Member
Pohlaví:
«
Odpověď #2 kdy:
18. Srpen, 2008, 13:39:36 »
Napadlo mě, zkusit na to zázvorovej obklad-vzhledem k tomu že mi na to vadí chlad. Ale ani si nepamatuju, že bych o kloubech něco četla..
Možná by se to tím rychlejc vyčistilo. Taky mě napadlo, že to je nějakej bordel...
Já vim, že to zase přestane, nic hroznýho to není. Taky to spojuju s tím svým jinem..sice už se to určitě dost vyrovnalo, ale cítím že vyrovnané to ještě neni...
Zaznamenáno
kukicha
Full Member
Pohlaví:
«
Odpověď #3 kdy:
18. Srpen, 2008, 20:46:27 »
ahoj el, já v Kushim někde četla, že tyhle kloubní záležitosti se hodně zhoršují, když se člověk jinizuje, třeba když více pije, jí ovoce, zel. šťávy, pije čaj atd. já na to trpěla jak pes - na kyčelní klouby, v noci jsem se budila bolestí se slzami v očích, na mb to zmizelo fakt rychle a už se to nikdy nevrátilo, ale já se rok a víc vůbec nedotkla ovoce, syr. zeleniny, sladu... jedla jsem hodně rýži, pohanku, adzuki, vařila si kořenovou zeleninu, zkrátka se pohybovala co nejvíc k jangu a ono to úžasně zabralo...
teď si dám občas i ten slad do banči, amasake, dnes jsem v lese spásla něco ostružinek, už zase piju čaj, ale bolesti se nevrátili... zatím...
no a asi to chce teplo a zázvor
měj se krásně
Zaznamenáno
lesnenka
Jr. Member
«
Odpověď #4 kdy:
18. Srpen, 2008, 21:00:24 »
Kuki, zrovna ted si ctu novou knizku Zazracna detoxikace napsal Robert S. Morse, a zrovna ctu bolesti kloubu. Mam ji teprve par dni, tak jsem nadsena a hltam vsechno. I celkove bys tam nasla odpovedi na jakekoliv potize, co jsi zde na mb kdy psala. Je to format neco mezi A4 a A5 , ma dost stran 345, hodne informaci A co je hlavni ani nebyla draha, na to mnozstvi informaci jen 266 korun. No, doporucit ti ji muzu, zalezi na tobe.
Zaznamenáno
kukicha
Full Member
Pohlaví:
«
Odpověď #5 kdy:
18. Srpen, 2008, 23:04:38 »
díky lesi, zkusím se po tom juknout...
dobrou noc
Zaznamenáno
El
Hero Member
Pohlaví:
«
Odpověď #6 kdy:
19. Srpen, 2008, 08:36:56 »
Já jsem si to myslela, že to souvisí s jinem. Já už dlouho nejím extrémně jin potraviny-kvůli alergii a celkově jin kondici. Dneska už po bolavém zápěstí není ani stopy... takže jsem určitě před tím snědla něco, co mě nabouralo, k tomu ještě fyzická námaha a bylo to. Naštěstí je to jen banalita... když zmizela alergie a jiné problémy, zmizí i tohle
děkuju kuki..
Zaznamenáno
Stran: [
1
]
Tisk
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------
General Category