Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: Práce na směny  (Přečteno 485 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
El
Hero Member
Pohlaví: Ženské

374885678
Zobrazit profil Email
« kdy: 13. Srpen, 2008, 11:12:18 »

Ahojky,

prosím napište, jak Vám jde zkombinovat mb a práci na směny.A jak se nejlíp připravit na noční?
Dikes.El
Zaznamenáno
milan
Sr. Member
Pohlaví: Mužské

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 13. Srpen, 2008, 11:23:36 »

ahoj el, nocni je nejlepe nebrat, pokud to jde si sehnat jine zamestani. rozhodi cely organismus...
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #2 kdy: 13. Srpen, 2008, 11:31:35 »

Bohužel nebrat nejde...  bude to jen na čas. A bude jich tak 4-5 za měsíc. Proto se ptám, jak to co nejlíp přežít. Co jíst, jestli po ní spát ( mě se chce po noční spát tak v 7:30 a v 8:30 už ne..), jestli se dá v noci nějak cvičit(doinovat..)..
Vím, že je to pro tělo hnus-otočit si hodiny..

Zaznamenáno
Lord Kikin
Full Member

97044257
Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #3 kdy: 15. Srpen, 2008, 12:20:19 »

Ahoj El  Very Happy
5 nocnich mesicne je podle me moc, ale chapu no.. co se da delat, ze?  Huh?

Ja nastesti nocni nemam, ale sem tam jdu na nejakou 24 hodinovou sifrovaci hru,
kde nejde jen o to byt 24 hodin na nohou, ale i namahat mozek a hodne behat.
Je to velka zatezovka, ale i na konci mam mnohem vic energie, nez ostatni nemakro..
(nejvic me stve, kdyz si po probdeli noci daj v 5 rano cokoladu a po pul hodine mi usnou :-)

Ja osobne myslim, ze na takovouhle zatez je dobry se trochu zjangizovat. Na cestu s sebou
beru ryzovy koule, sushi a podobne. Varena zelenina nevydrzi dlouho, proto ji mam jen
na prvnich par hodin a pak si vystacim s cerstvym daikonem, nebo mrkvi... Kazdopadne
zakladem na podobnou akci je pro me ryze a nori... Klidne i ve vetsim mnozstvi..
(ryze je lehce a rychle stravitelna a proto dodava energii nejrychleji ze vsech obilnin)
Nejaka umeboska se taky muze hodit na vyrovnavani kyselosti krve...

To je asi tak vsechno...  Blob
Zaznamenáno
Jezour
Jr. Member
**

405663052
Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 15. Srpen, 2008, 16:22:43 »

Doteď jsem dělal na směny a potvrzuju že je to blevajz, hlavně to byly posledního půl roku pouze ty noční(12-14/měs.), a ikdyž jsem si mohl v noci tak na 3 hodinky lehnout, tak přes den to bylo znát, ale spát už jsem taky nedovedl. Když jsem se pak potřeboval učit, tak to s tim soustředěním bylo na draka a často jsem na něco zapomínal Huh?

El, pokud můžeš, o čemž pochybuju že ti to dovolí, tak si jdi během směny lehnout aspoň na chvíli co nejdříve v noci. Jinak mě dost pomáhalo mít ssebou termosku s čajem s trochou ume nebo citronu, který jsem si dal třeba i později a někdy stačilo třeba jen trochu čisté vody, ta má zas jinou kvalitu, ikdyž na ledviny taky není moc dobře "nažbrunit se" v pozdějších hodinách. Jinak spíš více jangu a vše co radil Lordik je OK, člověk je pak poměrně dlouho svěží.
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #5 kdy: 18. Srpen, 2008, 13:01:08 »

Ahojky, děkuju za rady Smiley

S nočníma nějaké ty zkušenosti mám, ale to jsem byla nemb. Jednou jsem chodila na noční tejden v kuse..ale to byla továrna na sladkosti..takže v ohledu mb děs běs co jsem tam všechno za tu noc snědlaA noční v nemocnici byly řešené podobně.
.Dělala jsem přesnej opak toho co mi radíte a při cestě vláčkem domu jsem parádně usínala...nojo, to jsem mb ještě neznala...

Taky jsem přemýšlela nad tím, jestli pak jít spát.  Ale kdybych nešla, tak je to asi pro tělo moc...?

Tak už se skoro těším až tam budu běhat celá zjangovaná , hehe:) tentokrát se aspoň budu starat o lidi po úrazech-to neni tak hrozný v ohledu mb.. ale pracovat mezi lidma který jsou zaujatý západní medicínou pro mě je teda záhul... aspoň uvidím, jestli už jsem víc vyrovnaná... ale stejně hned jak to půjde jim zase prchnu Smiley

Zaznamenáno
Lord Kikin
Full Member

97044257
Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #6 kdy: 19. Srpen, 2008, 09:39:37 »

Podle moji zkusenosti je nejlepsi jit na 3-4 hodiny spat..
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #7 kdy: 19. Srpen, 2008, 09:51:10 »

děkuju  Poklona brokolice
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  

Skočit na: