Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Index
Vyhledávání
Přihlásit
Registrovat
Novinky
:
Akce, kurzy, srazy
Makrobiotika
>
General Category
>
Makrobiotika
>
očista plic
Stran:
1
[
2
]
« předchozí
další »
Tisk
Autor
Téma: očista plic (Přečteno 803 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
lenka
Full Member
Re: očista plic
«
Odpověď #15 kdy:
21. Srpen, 2008, 21:43:25 »
To je super napad, Elvis. Fakt diky!!
Ted uz vim, proc jsem ji vzdycky videla po nasich "intelektualnich dychancich" na stole u sveho kamarada z katedry... to tam mel jiste na tu kocovinu
Tak diky za radu, hned to zitra vyzkousim.
Myslis, ze ji muzu i kloktat?
Diky, Pa
Zaznamenáno
milan
Sr. Member
Pohlaví:
«
Odpověď #16 kdy:
21. Srpen, 2008, 23:24:42 »
z kanady jsem si privezl spoustu cestveho lotusu. Kilo mne prislo na necelych 54 Kc, to byla ale mnamka! miso polevka s cerstvym lotusovym korenem je skutecna delikatesa!
Zaznamenáno
snowdrop
Jr. Member
«
Odpověď #17 kdy:
23. Srpen, 2008, 10:26:51 »
S tou vincentkou je to skvely tip, nikdy me to nenapadlao i kdyz jsem si ted vzpomnela, ze ji babicka pouzivala na prudusky. Mivam taky vetsinou na podzim suchy kasel, ktery mne pak ale seda na prudusky, tak to zkusim podchytnout hned ze zacatku "Vinckou"
Zkusim ji taky na zoubky, jak jsi Elvisko rikala...to muzu kazdy den, ze?
Zaznamenáno
Fiona
Full Member
«
Odpověď #18 kdy:
23. Srpen, 2008, 10:32:21 »
Vincentka muze byt fajn, ale pokud jde o cisteni plic jako takove a zlepseni jejich funkce, na to funguje jen pomale, hluboke, vedome dychani s durazem na uplny vydech. Dal pranajama. Pak se da taky inhalovat horky salvejovy nebo hermankovy caj, plavat, sport urcite neuskodi, ale nic nenahradi to dychani.
Zaznamenáno
Elvis
Full Member
Pohlaví:
«
Odpověď #19 kdy:
24. Srpen, 2008, 08:21:23 »
Ahoj Berušky a Broučci moji nejmilejší,
s tou Vincentkou - mě pomohla i v případě, že jsem měla zánět nosohltanu a nepotřebovala jsem žádná antibiotika. Samozřejmě mluvím o léčivých účincích - očista plic Vincentkou je taky možná, ale to jsou lepší ty šalvěje, jak řekla Fiona.
Je to strašně levný lék, nezatěžuje a pomáhá.
Mám jí doma vždy dvě lahve. Navíc není v PETkách, takže o to lépe, že láhev se vrátí a je to :-) To je fajn, co?
Existují i kapky do nosu, i pastilky z Vincentky - ale ty nedoporučuju, mimo Vincentky pramenité vody, jsou tam taky další věci, co nejsou zrovna košer - například cukr v pastilkách atd.
Kloktat se Vincentka určitě může.
Kloktat na zuby - pro Snowdrop - nedočetla jsem se nikde, že by nebylo vhodné kloktat ji každý den, je dobrá i na maličké záněty v pusině, ale opačné doporučení (aby se kloktalo každý den) jsem taky nikde nenačetla.. takže nechci zavádět bludy na zcestí, - nevím nevím.. ale já si dávám každý den po čištění zubů a nic se mi neděje. Žádný kámen na zubech nemám a sklovina je míň citlivá na horko a chlad.. takže pohůdka.
Co se mi s mojí milovanou Vincentkou osvědčilo strašně je - brát si ji na hory. Je to výborná věc. A to z toho důvodu - při očištění plic, inhalovat. Na kocovinu (chi chi - na horách lidi i paří) je taky dobrá, když začne bolet v krku, tak Vincentka brzy zasáhne a vše napraví (nebo spíš pomůže).
Denní pití se ale nedoporučuje!! Pozor na to. Je to silně mineralizovaná voda - konkrétně zbytková mořská voda, takže na pití jen občas.
Zaznamenáno
Stran:
1
[
2
]
Tisk
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------