Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: eliminacie, tehotenstvo  (Přečteno 193 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
elena
Newbie
*

Zobrazit profil
« kdy: 25. Srpen, 2008, 15:16:30 »

ahojte, o tehotenstve a mb uz tu sice  temy su, len jedna vec mi vrta v hlave.

zacala som s mb asi pred 2 mesiacmi a predvcerom  som sa v tvari zacala vyhadzovat, no pupaciky kvitnu, exemy na krku, rukach. asi to budu tie eliminacie. a vcera svadba kamarata, kde som tym kolacom nemohla odolat, to asi tiez pridalo svoje.

citala som, ze nie je dobre zacat striktne s mb tesne pred tehotenstvom, aby tie eliminacie neboli take silne, co ovplyvni bambino. viete mi dakto poradit asi ako dlho je vhodne cakat s otehotnenim?ono to asi bude individualne, pretoze kazdy je zasvineny inak, ale aj tak len tak priblizne.

ake mate skusenosti s eliminaciami?rozmyslam ako to cele urychlit, som trocha netrpezliva, aj kvoli tomu, ze som kozmeticka a mam s tym trocha problem, lebo moja pokozka, je moja vizitka, ... uvazujem nad vyplachmi dutin s praslickou a anizom, vyplachom creva - lenze som zatial v Poprade, kde byvam nikoho nenasla, kto to robi.

dakujem pekne ak sa mi na toto dakto ozvete. majte sa krasne.
Zaznamenáno
Fiona
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 25. Srpen, 2008, 16:07:59 »

Ahoj, a co treba to vzit z opacne strany? Nejdriv zbavit telo fujtajbliku, a az budes citit ze je to ok, tak zacit uvazovat o detatku?
Teda, jde spis o to, jestli mas obavy ze jsi tehotna, anebo chces co nejdriv otehotnet. Ale vychazi mi z toho jen jedno - urcite bych nesla do rozmnozovani, pokud vim ze mam realnou sanci svoje telo jeste pred tim vyspravit, vylepsit, pripravit (a vim jak na to). Casu je dost, vlak mi neujede, ale radsi bych rodila zdrava nez brzo, takze asi tak  Wink
Zaznamenáno
elena
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 25. Srpen, 2008, 17:38:20 »

ahoj Fiona, je to presne tak, otehotniet planujem, uz v co najblizsom case a s mb som zacala po nedavnom potrate. asi mi to bambino naznacilo, ze by sa mu viac pacilo v cistom.
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  

Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení