Stran: [1] 2 3
  Tisk  
Autor Téma: Jsem šikulka  (Přečteno 1749 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Elvis
Full Member
Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil Email
« kdy: 27. Srpen, 2008, 12:26:46 »

Milí nejmilejší,

často tu vidím témata, která nejsou zrovna pozitivní, nebo příjemná. Realita je jaká je a jsem ráda, že se tu píše, co se tu píše. Jen mě napadlo založit téma "jsem šikulka".. protože: ¨

Bylo by krásné, povzbuzující a milé, kdybychom v tomhle tématu mohli každý z nás sem tam napsat nějakou hezkou věc o sobě, něco co se nám podařilo, něco na co jsme pyšní, něco co nás potěšilo, prostě něco, za co si můžeme říct "jsem šikulka"..
A jestli půjde o to, že sem někdo písne třeba - nedala jsem si čokoládu, vydržela jsem to a jsem na sebe hrdá -, nebo jestli sem někdo napíše větší úspěchy, třeba - uzdravila jsem se z alergie, nemoci, je mi moc hezky, už nejsem zahleněná -, nebo prostě jakoukoliv jinou radost, třeba co jste viděli v přírodě, cokoliv.

Co vy na to?

Tak já začnu.

Dneska jsem se přidala ke Greenpeace a hnutí Duha, vyhodila jsem všecky no-košer suroviny a udělala jsem si doma "biokoutek" - kde mám jenom mb papu. Je mi líp.

Zaznamenáno
snowdrop
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 27. Srpen, 2008, 20:44:58 »

Elvi,
úžasný nápad,přidávám ti jednu šikulku za toto téma. Blob máš skvělý pozitivní myšlení. Mno...ale já se za současný životní styl teď bohužel pochválit nemůžu,   ale musím se pochválit za to, že jsem se dnes zvladla postavit čelem jednomu problému, vydiskutovat ho s dotyčnou osobou a neutéct před ním, jak mám často ve zvyku Eek...zkrátka jsem šikulka
Zaznamenáno
majkl
Full Member
Pohlaví: Mužské

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 27. Srpen, 2008, 21:48:37 »

Tak to musím využít příležitosti a taky se pochválit (i když před večerem (resp. před půlnocí))
neb se mi dnes podařilo nejíst po 18. hodině. Smiley
Zaznamenáno
Vendulka
Newbie
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #3 kdy: 28. Srpen, 2008, 14:23:56 »

Elvis, bezva nápad  Very Happy ! Já se teda musím pochválit za to, že se mi daří od návratu z kurzu u paní Lužné, najít si každé ráno půlhodinku na energizující a dechové cvičení. Mám z toho dobrý pocit a toto cvičení mi opravdu přináší radost   Grin!

Zaznamenáno
Irča
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 28. Srpen, 2008, 14:47:14 »

Jééé Vy jste šikulky,

tak já taky něco přidám. Asi tak tři týdny se snažím aby manžel trochu zhubnul. Takže denně mu chystám méně kalorická jídla, krabičkuju mu je do práce, pak doma něco z té MB přidám a končím ve 23.00 h, manžel s jídlem dřív asi tak v 19.00 h a výsledek za 3 týdny - 5 kilo dolů, takže ze 120 kg spadl na 115 kg a já doufám že bude pokračovat, neboť s oblibou hlásí že se blíží konec měsíční zkušební doby!!! A prý jedinou výhodu to má, že už chodí na WC jen v pondělí a v pátek. Já si ale myslím, že ho až tak moc netrápím.

Jsme oba šikulky!!!
Zaznamenáno
Elvis
Full Member

Zobrazit profil Email
« Odpověď #5 kdy: 28. Srpen, 2008, 16:51:55 »

Jéé.. jsem strašně ráda že se to chytlo. Všem tři "šikulky" do notýsku!!
Dneska se mi podařilo něco, na co jem taky docela pyšná, odmítla jsem oblíbené jídlo, potože není mb. Obstála jsem..
Sice to není nic světobornýho, ale potěšilo mě to.. a pak jsem se ještě koukala, jak to do sebe souká a jak mu to chutná.. chjo.. trpím jako hus :-D
Bude jen líp.
A smekám klobouk před 5 kg dole .. je to těžký a když se to podaří, je to strašný úspěch. Gratuluju.
Zaznamenáno
aknela75
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 29. Srpen, 2008, 14:42:09 »

Jsem šikulka. Dneska měl opět manžel řeči na jídlo. Je pravda, že jsem přijela z města dětem dala polévku, kterou jsem koupila ve vegetariánské jídelně a potom měly tak 1/2 hodiny pauzu, než bylo další. Jenže jsem musela nakoupit potraviny. Manžel měl řeči a já se ho snažila ignorovat, nevyletět a povedlo se. Wink
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 29. Srpen, 2008, 15:41:27 »

Aknelo, jses fakt hvezda. Nechapu trochu, proc mel ten tvuj manzel reci, co se mu nezdalo ? Vsak by mohl on prilozit ruku k dilu a uvarit pro vsechny, pro tebe muze zkusit MB jidlo. Vsak to zkus s usmevem se ho zeptat, jestli by se o neco nepokusil, ze mas hodne behani s detmi atd. Treba te prekvapi ! (Pro tvuj klid, muj pritel by asi na me koukal take jako z jara, proste tyhle veci on neumi, a navic na ne nema cas,jak rika s oblibou, ale kosile uz si zacal zehlit, takze to asi jde, jen chtit. Tak ja mu muzu rict jeho oblibene - Kde je vule, tam je cesta !)
Zaznamenáno
lesnenka
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 29. Srpen, 2008, 15:58:18 »

Aknelo, davala jsem do diskuze Muzskost v dnesni spolecnosti povidani o muzich a zenach... Pri jednom odstavecku jsem si rikala, co bys na to asi rekla, az si to tam prectes?
Zaznamenáno
aknela75
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 29. Srpen, 2008, 16:17:47 »

Peťo, dneska se mu (manželovi) nelíbilo, že měly děti nejdříve polévku a po nějakém čase druhé jídlo. Má to být za sebou. Jenže jsem to prostě dneska nestihla a po školce měly hlad, tak jsem jim dala tu polévku, která byla koupená a ještě teplá. Přeci ji nenechám vystydnout, abych ji potom ohřívala. No a dodělávala jsem mezitím oběd druhý. Manžel si škrábal brambory. A včera dostal dokonce MB jídlo a nereptal. Já se obávám, že to fakt neumím dobře ochutit nebo uvařit, aby to bylo chutné. Potřebuji ten kurz, jenže až za rok u Strnadelové s hlídáním dětí.
Lesněnko, pročtu si to.  Wink
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 29. Srpen, 2008, 16:38:28 »

No tak mu to dochut extra, nejaky peprik, chlapi nekteri maji radi koreneny, hlavne at je spokojenej a postupne bych treba to koreni ubirala. No chce to zkratka experimentovat, nenech se odradit a mrkej do tech receptu. Vsak ja bych to udelala uplne jako ty, dala jeste teplou polevku, kdyz je hlad a pak dodelala druhy jidlo, fakt.
Zaznamenáno
Fiona
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 29. Srpen, 2008, 18:59:05 »

No, ja nevidim duvod, proc by mel byt spokojenej, kdyz si to nezaslouzi  Smiley Neni to nahodou tak, ze je pravem nespokojenej sam se sebou a svym chovanim, ovsem snaziva zinka je snadnejsi ventilace frustraci nez poctiva introspektiva? Myslim ze ve vetsine muzu nekde v hloubi duse drime krasny nezny hrdina, ochotny se za nas bit s drakem. Jenom ne kazdy ma tolik bystrosti, aby poznal co je princezna, co domaci spotrebic a co je drak. Tak se to zkratka tem natvrdlejsim musi nejak vysvetlit, a vsem bude dobre  Cool
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 29. Srpen, 2008, 19:07:11 »

Tak ja to myslela tak, ze pokud mu to vylozene nechutna a treba je zvykly na hospodskou stravu, tak aby to pro neho nebyl sok a chutnalo mu. Kdovi jak to vsechno je, ja kdyz jsem ve stresu, dokazu byt take docela potvora a chovam se nekdy fakt hnusne. Nastesti si to uvedomim a pak se to snazim napravit. No ale co kdyz to tomu cloveku nejakou dobu nedochazi. O vsem se ale da diskutovat, jen musi obe strany chtit se o tom vsem bavit !
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #13 kdy: 06. Září, 2008, 07:39:25 »

Tak kam se ztratily ty šikulky Huh?

Tak já jsem dneska šikulka, protože jsem vstala brzo a s radostí i když jsem nemusela Smiley a ještě k tomu po týdnu vstávání ve 4h .  dancing monkey
Zaznamenáno
Elvis
Full Member

Zobrazit profil Email
« Odpověď #14 kdy: 06. Září, 2008, 20:41:53 »

El, jsi šikulka!
A já jsem taky šikulka - absolvovala jsem náročný  3denní výcvikový kurz plus dva dny náročnýho školení., kolo, turistika, slaňování, vodácký kurz, orienťáky, byla jsem jedna z nejlepších sportovkyň kurzu - prostě jsem na sebe byla dobrá. Mělo se nasbírat 15 bodů (jednotlivé sporty byly od náročnosti obodovány stupnicí 1 - 3 body za jeden sport). Nasbírala jsem 21.. a to jsem ještě měla jedno odpoledne volné a flákala jsem se po lese s knížkou..
A byla jsem stále svěží, v dobré náladě.
Zaznamenáno
Stran: [1] 2 3
  Tisk  

Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení