Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Index
Vyhledávání
Přihlásit
Registrovat
Novinky
:
Akce, kurzy, srazy
Makrobiotika
>
General Category
>
Makrobiotika
>
Papiňák
Stran: [
1
]
2
« předchozí
další »
Tisk
Autor
Téma: Papiňák (Přečteno 649 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Pedro
Newbie
Papiňák
«
kdy:
30. Srpen, 2008, 18:01:11 »
Poradíte mi někdo,jaký si mám koupit tlakáč,ten můj oldskool smaltovanej mi nějak záhadně občas vypění a už se v něm pomalu začínám bát vařit...nevím však,zda se dá vybírat i mezi těma levnějšíma...._
Zaznamenáno
elena
Newbie
Re: Papiňák
«
Odpověď #1 kdy:
31. Srpen, 2008, 16:47:31 »
ahoj v teme prosim o radu sa spominaju papinaky - tlakace.
ja mam od firmy AMC, s hrubym sendvicovym dnom. je fantasticky, ryzu natural mam v nom uvarenu za cca 25 min. a netreba tolko vody ako sa uvadza v receptoch.nie je to tipicky papinak ale taka specialna pokrievka, ktora sa da pouzit na hrniec akejkolvek hlbky od tejto firmy.
Zaznamenáno
neon
Administrator
Hero Member
Pohlaví:
«
Odpověď #2 kdy:
31. Srpen, 2008, 17:15:08 »
Doba varu (40 min a vice) a pomer vody se neudava vzhledem ke kvalite papinaku.
V makrobiotice se proste vari dele nez je zvykem.
Ja mam levne papinaky od Tescomy i kvalitni od WMF a nestezuju si ani na jeden.
Zaznamenáno
milan
Sr. Member
Pohlaví:
«
Odpověď #3 kdy:
01. Září, 2008, 08:58:24 »
jj, obzvlaste obilovny a lusteniny se vari dele v MB...
nerezovy papinak se silnejsim dnem je lepsi, hlavne aby bylo k sehnani nahradni tesneni pro pripad vymeny...
Zaznamenáno
Pedro
Newbie
«
Odpověď #4 kdy:
03. Září, 2008, 13:51:49 »
...diky
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member
Pohlaví:
«
Odpověď #5 kdy:
03. Září, 2008, 15:33:34 »
Uz jsem davala odkaz do nadobi, hrnce atd. pristi tyden budou mit pekny tlakac v Tchibu. Ja ho od nich mam 2 roky a je bezvadnej, jsem spokojena.
http://www.tchibo.cz/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/cz/-/CZK/TdCzBrowseCatalog-Start;sid=MjEya7W0E5kyU_0KvVY4D7YQOmEbmcELBOI=?CategoryName=preview&source=NAVI
Zaznamenáno
Pedro
Newbie
«
Odpověď #6 kdy:
08. Září, 2008, 18:57:48 »
PETO,diky za pripomenuti,asi do neho pujdu....nejvice dam na dobre reference
Zaznamenáno
Fiona
Full Member
«
Odpověď #7 kdy:
08. Září, 2008, 19:11:46 »
Nekupujte drahe papinaky, vzdyt kyticky se daj pestovat i treba v kvetinacich...
Zaznamenáno
El
Hero Member
Pohlaví:
«
Odpověď #8 kdy:
08. Září, 2008, 19:13:30 »
Já mam papiňák starej od taťky a jak pěkně fachá
Zaznamenáno
Pedro
Newbie
«
Odpověď #9 kdy:
08. Září, 2008, 19:54:56 »
No,ja mel velkou radost ze smaltovaneho papina z bazaru za 150,- ale vareni v nem je casto adrenalin,na to by mely snad byt taky nejake kurzy.....i kdyz necham 1/3 volne misto-uvnitr,obcas vylitne ten piskajici ventil a para s cockou strikaji jak islandske gejziry,no mazeeec
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member
Pohlaví:
«
Odpověď #10 kdy:
09. Září, 2008, 16:54:01 »
no ja v tom Tchibu dneska byla, na Novodvorske a musim rict, ze byli pekne vybrani... Vlastne to, co jsem chtela (2l hrnec a multifunkcni struhadlo) uz nemeli. Ale urcite to budou mit nekde v Globusech, ve vetsich obchodech... Tak jsem koupila jen tu sadu misek, je v tom nerez misa, nerez cednik a jeste odstredivka na salaty. Nebylo to uplne nejlevnejsi, ale zase se mi libi, ze to vsechno do sebe zapada a usetri tim padem misto. El, tak to ho tatka asi moc nepouzival, nebo jo ? Na druhou stranu, drive se ty veci delali poctive a fakt dlouho vydrzely, nektere hrnce mame doma take prastare po pribuznych. Pedro, zalezi, kolik chces za ten papinak dat penez. Pokud se ti ten Tchibo nebude libit (ale je fakt peknouckej, navic s tou vlozkou, kde se dobre daji udelat ryby !), tak sleduj
www.akcniceny.cz
a dej si do vyhledavace tlakovy hrnec a vybehnou ti akce, kde ho zrovna maji. Obcas jsou i ty tescomacky v akci, na druhou stranu zvaz to, ja par veci z Tescomy mam a neco se uz rozbilo po par letech, z toho jsem zklamana... kdo ma pak behat po reklamacich, ja na to nemam cas, uprednostnim, kdyz neco slouzi leta a leta bez vady a reklamaci !
Zaznamenáno
El
Hero Member
Pohlaví:
«
Odpověď #11 kdy:
10. Září, 2008, 05:40:16 »
Je používanej
mám hned dva , a jsem za to strášně ráda. Protože můžu vařit obilí i luštěniny
Zaznamenáno
Pedro
Newbie
«
Odpověď #12 kdy:
14. Září, 2008, 13:27:24 »
Peto,
moc dik za tipy,uz jsem byl rozhodnutej,ze si ten Tchibo koupim,ale nez se mi tam podarilo dostat,uz ho meli vyprodanej....libilo se mi ,ze ma sendvicove dno,v te cene byl prave ten paracek o kterem mluvis, a jeste poklice,takze se da pouzivat jako normalni hrnec....muzes mi jeste prozradit,jak to ma ten hrnec s tesnici gumou ? On mi sice muze vydret az do smrti,ale u tesnici gumu bych za par let asi horko tezko shanel...nevim vsak,zda existujou i bez gumy
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member
Pohlaví:
«
Odpověď #13 kdy:
15. Září, 2008, 11:45:46 »
Ahoj Pedro, mam stejny problem, ten muj vyhlidnuty 2l hrnec take nemeli ve dvou prodejnach. Dnes se ale doplnuje zbozi, takze neco zase dovezou. Zavolej si na jejich ustredi 567 112 111pro telefonni cisla konkretnich prodejen a zavolej si tam, at to nemusis objizdet. Ja jeste zkusim dneska Hypenovu na Chodove, zda se, ze v tech vetsich prodejnach (Globus, Hypernova atd.) lide nechodi do tech hypermarketu pro Tchibo zbozi, ale nakupovat jine veci, tak tak kolikrat maji vice veci. Jinak kruhadlo jsem sehnala a vcera oduzkousela, na krajeni cibule bylo bezva, mrkev uz tak super nebyla, ale asi to chce cvik.
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member
Pohlaví:
«
Odpověď #14 kdy:
16. Září, 2008, 19:59:29 »
Pedro, tak jsem nikam vcera nejela a nevim, zda to vubec do konce tydne zvladnu jeste neco sehnat. Zapomnela jsem ti rict, jak je to s tesnici gumou. Podle me je tam. Jinak jsem videla bez tesnici gumy papinak za cca 5000 Kc, asi je to nejaka nova technologie. Ja se ale te tesnici gumy nebojim. Jednak je na to snad 3 roky zaruka. Pak Tchibo ma svuj servis. A navic papinak nepouzivas denne, jelikoz je to dost jang uprava. Ja myslim, ze vydrzi dost dlouho bez vymeny gumy, vsak ty technologie se take vylepsuji - nekdy...
Zaznamenáno
Stran: [
1
]
2
Tisk
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------
General Category