Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Index
Vyhledávání
Přihlásit
Registrovat
Novinky
:
Akce, kurzy, srazy
Makrobiotika
>
General Category
>
Makrobiotika
>
Mocovy mechyr
Stran: [
1
]
« předchozí
další »
Tisk
Autor
Téma: Mocovy mechyr (Přečteno 374 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Nena
Full Member
Mocovy mechyr
«
kdy:
09. Září, 2008, 11:48:28 »
ahoj, chtela bych se zeptat, zda nekdo nevite, co je dobre na nastydly mocovy mechyr. V praci mame obcas pruvan a idkyz jasne davam najevo, ze se mi to nelibi, tak se tomu obcas neda vyhnout... Neni to zatim nic vazneho, jen ho zacinam mit takovy citlivy, obcas me trochu tlaci (zadna bolest). Nosim na ledviny takovy pas pod oblecenim a jeste svetr kolem pasu (musi na me byt uzasny pohled...). Netusite nekdo, co by se melo jist, pit apod., abych predesla nejakemu moznemu zanetu ci jinym komplikacim? Vim, ze se rika, ze jsou dobre brusinky, ale ty prodavaji sesene s cukrem... Diky moc.
Zaznamenáno
El
Hero Member
Pohlaví:
Re: Mocovy mechyr
«
Odpověď #1 kdy:
09. Září, 2008, 14:30:02 »
Spíš než na záda by sisi měla dávat něco pod zadek!!! Pokud to nebolí při čůrání a nebolej k tomu záda. Tak se nic neděje, přejde to samo. Až budu doma tak se ti můžu kouknout do knížky..
Zaznamenáno
Nena
Full Member
«
Odpověď #2 kdy:
09. Září, 2008, 15:48:02 »
ja mam postrovanou zidli, tak to je ok. dnes me presadili na lepsi misto, tak je mi tepleji
jinak ja zatim zadne bolesti nemam, jen o tom mocovem mechyri "vim"...
Zaznamenáno
Nena
Full Member
«
Odpověď #3 kdy:
09. Září, 2008, 15:48:23 »
diky moc El.
Zaznamenáno
El
Hero Member
Pohlaví:
«
Odpověď #4 kdy:
09. Září, 2008, 16:01:22 »
Může to bý i děloha... , těhotenství... za chvilku na to mrknu
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member
Pohlaví:
«
Odpověď #5 kdy:
09. Září, 2008, 16:44:52 »
no a co si dat vecer zazvoracek a opakovane nekolik dni do odezneni problemu
Zaznamenáno
Nena
Full Member
«
Odpověď #6 kdy:
09. Září, 2008, 17:35:49 »
to by asi nebyl spatny napad. rano jsem se narychlo zahrivala el. deckou...
Zaznamenáno
Peta
Sr. Member
Pohlaví:
«
Odpověď #7 kdy:
09. Září, 2008, 18:25:08 »
Take mam takove rychlovky, jako ten gelovy pytlik nahrivaci, ale El me upozornila, ze zazvorac funguje mnohem lepe, diky tomu zazvoru. Asi na tom neco bude.
Zaznamenáno
El
Hero Member
Pohlaví:
«
Odpověď #8 kdy:
09. Září, 2008, 18:31:08 »
to by mělo stačit.. kdybys měla počínající zánět močáku, tak by to probíhalo dost rychle. Většinou to jeden den začne tlačit a hned druhý den to pálí.. a pak se to během dvou dní zas lepší.
Kdybys takhle reagovala na průvan, tak bysis měla zkontrolovat, jestli nejíš moc jinových potravin, nebo jestli nepoužíváš víc jin úpravy jídla. protože člověk by měl být vůči chladu dost odolný. Výjimkou bývají odkryté části těla jako jsou ledviny-to by tě ale bolely záda. nebo odkryté lokty a chodidla.
Když bolí moč. měchýř, tak to bývá nachladlé od sezení. nebo to pak může mít na svědomí nějaká bakterie-ale to by byl rychlejší průběh.
Moč. měchýř a děloha jsou hnedka u sebe. Dá se špatně rozlišit, co bolí. Tupý tlak většinou bývá děloha. A tlak při čúrání a vyprázdnění měchýře zas močák..
Oteplování určitě pomůže. K tomu bych dala víc jangu- kvůli citlivosti na chlad.
Zaznamenáno
Nena
Full Member
«
Odpověď #9 kdy:
10. Září, 2008, 09:41:27 »
diky za nazor. no ja se vseobecne snazim zjangizovat, takze jim vice jangove potraviny. ale je to na delsi dobu... a lokty mam v lete odhalene... musim ale rict, ze me vcera presunuli stul k oknu a hned mi bylo lip. cely den jsem se nahrivala na slunicku, ani jsem si nezatahla roletu.
Zaznamenáno
El
Hero Member
Pohlaví:
«
Odpověď #10 kdy:
16. Září, 2008, 17:00:05 »
odkryté lokty nevadí pokud je teplo. Ale když je chladno, celé tělo oblečené a lokty venku- tak to vadí..
Zaznamenáno
Stran: [
1
]
Tisk
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------
General Category
-----------------------------