Stran: [1] 2
  Tisk  
Autor Téma: navázané duše...  (Přečteno 582 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Kamika
Full Member

Zobrazit profil
« kdy: 09. Září, 2008, 14:43:18 »

Prosím o radu - má sestra byla u paní, která kromě provádění reiky umí zjistit, zda jsou na člověka napojeny jiné duše zemřelých, zda mu škodí a také je umí od člověka oddělit... a na dálku o mě zjistila, že jsou na mě napojeny tři duše, které mi ovšem "škodí", resp. mohou kdykoliv začít "škodit" a je nutné se od nich oddělit (to už lze provést jen osobně)... dle paní Kubíkové se mám za ty duše pouze modlit, ať odejdou.. máte někdo podobnou zkušenost co dělat?, to co říká ta paní o takových duších co mohou způsobovat je až strašidelné...? díky Very Happy
Zaznamenáno
neon
Administrator
Hero Member
Pohlaví: Mužské

66940519
Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 09. Září, 2008, 15:39:19 »

A to ta pani umi jenom strasit a nerekne ti sama jak to podle ni mas resit??
No kdyz chces byt vystrasena, tak bud.. je to tvoje volba Wink
« Poslední změna: 09. Září, 2008, 17:57:56 od neon » Zaznamenáno
Chiquita
Full Member
Pohlaví: Ženské

276071646
Zobrazit profil Email
« Odpověď #2 kdy: 09. Září, 2008, 15:41:09 »

koukni se po knizce od pani koubove tajmstvi nesvobodnyvh dusi a nesvobodne duse...
nemam s tim zadne zkusenosti osobne ale tyhle knizky jsou moc pekne napsane tak se na ne zkus mrknout mi se moc libily Wink
Zaznamenáno
dvdmchl
Jr. Member
**

Zobrazit profil Email
« Odpověď #3 kdy: 09. Září, 2008, 15:47:35 »

a predpokladam, ze ta pani te zbavi jedne duse za 99,- CZK s DPH, ze ?

V tom pripade ja jsem ti na dalku zjistil, ze mas na sobe prilepeneho obrovskeho mentalniho parazita, ktery ti odcerpava skoro vsechny prislusne zdroje, v noci ti vyvovalava nocni mury a pres den zpusobuje chute na dorty a zakusky....posli mi 158,-  a parazita te zbavim....
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #4 kdy: 09. Září, 2008, 16:05:46 »

V kushiho Duchovní cestě se také píše o duších zemřelých,. týká se to těch , kteří zemřou a nedošli takového vývoje, jakého měli. Prostě nesplnili, nepochopili něco.. Takové duše jsou po tom kolem nás, potřebují pomoct odtud pryč do vyšších sfér.nechtějí nám škodit, ale potřebují pomoct.

Udělá se jim oltář, dává se jim každé ráno rýže, hůlky(lžíce) a sůl. A pak si člověk klekne a na takové lidi myslí- buď konkrétně( třeba příbuzní) a nebo obecně.. Kdo se věnuje meditaci a jiným duch. cvičením, tak se tomu může věnovat víc, ale prý stačá na ně intenzivně myslet a myslet to pro jejich dobrou... ne pro svoje-abych se toho už zbavila.

Zaznamenáno
Fiona
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 09. Září, 2008, 16:41:14 »

No nevim, ale pokud nejaky duch zlobi, myslim ze je dost realna sance, ze by se mu postaveni vlastniho oltariku se svickama, klekanim a modlenim mohlo zacit libit. A pokud ho to opravdu zacne bavit, proc by dal pokoj, ze  Wink  Nebylo by lepsi se ho vestoje zeptat co ma za problem (nejak slusne), a pozadat ho at se kdyztak vyjadruje srozumitelne? Pak by se s nim treba dalo skamaradit a spolupracovat k vzajemnemu uzitku. Treba bysme spolu chodili hrat poker a tak  Cool 

Ale bych ho urcite nekrmila. Kdysi jsem bydlela v domecku u hrbitova, a s deckama jsme vypozorovali ze jedna pani, ktere po smrti dcery hrablo, pece obden kolace a nosi ji je na hrob. Tak jsme se tam pak chodili past  Roll Eyes
« Poslední změna: 09. Září, 2008, 16:46:22 od Fiona » Zaznamenáno
Kamika
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 09. Září, 2008, 16:47:21 »

díky za názory, už si to přeberu a vyřeším sama Wink
Zaznamenáno
Cpt_Morgan
Jr. Member
**
Pohlaví: Mužské

419315231
Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 09. Září, 2008, 17:11:41 »

Tohle je takové téma o kterém bych moc nehloubal,ale ani bych ho nezlehčoval. Duchům bych hostinu nedělal,ale paní,která peče koláčky na hrob dcery chápu a strávníky bych otamtud hnal. V mnoha kulturách toto bylo,je a bude běžné.
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #8 kdy: 09. Září, 2008, 18:39:47 »

To spíš my bychom měli začít vnímat jinak. Máš pravdu v tom, že se jich můžeme ptát s čím chtějí pomoct.
O svíčkách kushi nic nepsal.

To nejsou duchové, ale duše. Nejsou ničím zlí, dříve to byli lidi jako my. My se jimi také stát můžeme, když nesplníme úkol, který tu máme... Oni něco nesplnili a teď neví kudy kam, jsou v nižší sféře zeměkoule a potřebují ještě výš, jinak se nemůžou znovu zrodit a mít šanci. nic jiného nechtějí... nemají důvod nám ubližovat.Přesto ubližují ,ale nechtějí to, ubližují jen negativní energií, která je kolem nás. Stále se to načítá, proto se dějí takové zlé věci ve společnosti..   Alespoň tak to píše kushi... jako zástupce východu..

Takže já myslím, že na tom něco je.Vždyť si přečtěte duchovní cestu...  mě oslovila moc. byla to jedna z prvních knížek, kterou jsem od kushiho četla...  a každému doporučuju i ostatní cvičení, které popsal.

Zaznamenáno
Psychedelic
Newbie
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #9 kdy: 10. Září, 2008, 19:20:50 »

Mno na toto je výborná metoda SRT. Kontaktoval bych buď paní na těchto stránkách: www.hatnamonreiki.com nebo je dle mého ještě lepší Pavla Mašková na http://www.cestoudomu.cz  Řešit se to dá i hlubinnou abreaktivní psychoterapií, obě ji dělají rovněž - sami Ti poradí co je pro Tebe dobré. Paní z hatnamonreiki bych kontaktoval telefonicky, na majly často neodpovídá. Přeji hodně štěstí.
Zaznamenáno
Fiona
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 10. Září, 2008, 19:32:41 »

No nevim, mozna bych radsi zkusila toho dvdmchl. Ma dost dobry ceny a carovat taky trochu umi  Wink
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #11 kdy: 10. Září, 2008, 19:34:53 »

A copak dělá?  Grin

Zaznamenáno
Fiona
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 10. Září, 2008, 19:51:31 »

No, co vsechno umi to netusim, on je dost skromny a nechava si to pro sebe. Ale na vlastni oci jsem videla jak udelal neco podobneho jako Mojzis. Vstoupil do vody, kde ji bylo asi tak nad kotniky, a pokynul ocima smerem k zapadu. Ze zapadu zacaly bit vlny. Dvd pokynul ocima k severu, a vlny zacaly bit tez ze severu. S temi zapadnimi se krizily a prolinaly presne v miste kde stal dvdmchl. Ale to neni vse. Vrhl pohled plny tajemne moci k vychodu, a vlny zacaly prichazet i od vychodu. Nakonec totez i z jihu. Dvd tam stal jako prorok, omyvan vlnami ze vsech stran. A to nekecam, jeste tam byl jeden svedek  Smiley
Zaznamenáno
El
Hero Member

374885678
Zobrazit profil Email
« Odpověď #13 kdy: 10. Září, 2008, 19:59:59 »

hm, možné je asi všechno, k čemu to je? a umí stím dělat něco užitečnějšího ? Smiley
Nevím, jak to souvisí s dušemi. Tohle je co jsi popsala je práce energií... někdo ji opravdu umí zhmotnit...
Zaznamenáno
Fiona
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 10. Září, 2008, 20:03:54 »

Jo, to ja netusim co vsecko umi. Ale kdyz uz toho parazita dokazal popsat...  Wink
Zaznamenáno
Stran: [1] 2
  Tisk  

Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení