Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: Nefungující citace  (Přečteno 3310 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
paulina
Hero Member
*****
Příspěvků: 615



Zobrazit profil
0 0
« kdy: 02. Duben, 2009, 22:56:36 »

Ahoj,
já nevím, jestli je to problém všech nebo jen mého počítače, ale:
když kliknu na Citace u příspěvku, ze kterého chci citovat, tak se mi nahoře objeví svítívě zelená lišta s bílým nápisem Nahrávám... a ta tam zůstane, přestože se dál nic neděje (Done ve stavovém řádku) a nic se neocituje.. Zmizí až reloadem stránky.
Když zvolím variantu "odpověď" a najdu příspěvek, z něhož chci citovat, odkaz Vložit citaci nespustí už vůbec žádnou akci...

Díky za omrknutí  Smiley


Zaznamenáno
neon
Administrator
Hero Member
*****
Pohlaví: Mužské
Příspěvků: 3440


Zobrazit profil WWW
0 0
« Odpověď #1 kdy: 03. Duben, 2009, 09:34:00 »

Kdyz dam Odpoved a pak najdu prispevek a Vlozit citaci, tak mi to taky nefunguje, je tam nejaka chyba v programu.
Ale jinak mi citace bezi normalne.
Co mas za prohlizec? Zelenou listu nahore "Nahravam" moc nechapu.. nic mi to nerika.
Zaznamenáno
paulina
Hero Member
*****
Příspěvků: 615



Zobrazit profil
0 0
« Odpověď #2 kdy: 03. Duben, 2009, 10:39:34 »

Aha.. no používám Firefox.
Pro ilustraci vkládám, jak vypadá zelená lišta, ale tak koneckonců můžu to dělat přes copy-paste a ikonky nahoře, jen jsem si říkala, když tu ty tlačítka jsou  Grin

Zaznamenáno
neon
Administrator
Hero Member
*****
Pohlaví: Mužské
Příspěvků: 3440


Zobrazit profil WWW
0 0
« Odpověď #3 kdy: 03. Duben, 2009, 12:43:25 »

Aha.. no používám Firefox.
Pro ilustraci vkládám, jak vypadá zelená lišta, ale tak koneckonců můžu to dělat přes copy-paste a ikonky nahoře, jen jsem si říkala, když tu ty tlačítka jsou  Grin




Mas posledni verzi Firefox? Zkusil jsem to v nem a no problem.. tu listu jsem nikdy ani nevidel, neni to nejaky addon/plugin? Kdyz vidim, ze umis udelat obrazek z windows a ses asi technicky pokrocila Smiley
Zaznamenáno
paulina
Hero Member
*****
Příspěvků: 615



Zobrazit profil
0 0
« Odpověď #4 kdy: 03. Duben, 2009, 16:43:38 »

Hm, to by mohlo byt... zel nevim, ktery z nich, zas tak moc se v tom nevyznam  Huh?
Posledni verzi Firefoxu mam.. ale tak to je jedno, jak to dela neplechu jen me, tak ja to obejdu a bude.
Diky neone  Wink
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  
 
Skočit na:  



Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení