Stran: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16
  Tisk  
Autor Téma: giorgino  (Přečteno 10180 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
neon
Administrator
Hero Member
Pohlaví: Mužské

66940519
Zobrazit profil WWW
0 0
« Odpověď #120 kdy: 22. Únor, 2010, 16:05:44 »

Jiříku, mrkni se na pořádné filmy (Memento) a vytetuj si na tělo: "Forget the dreams, accept reality!" Grin
Zaznamenáno
giorgino
Host
0 0
« Odpověď #121 kdy: 22. Únor, 2010, 16:11:31 »

OK. Na Memento kouknu. Můj delší příspěvek je o realitě, nikoli o dreamingu. Totiž tvůj příspěvek se dá pojmout dvojsmyslně, tak doufám, že ti nepřipadám jako snílek, protože to je má realita.

Jako příklad mohu vzít práci - kde pro rodinou firmu něco udělám, rád pomohu, ale nemohu v budoucnu brát na sebe nějakou zodpovědnost v řízení nebo tak, neboť. Nejsem člověk kterej by se na ně vybodl jen kvůli, že mě baví něco jiného nebo jak to nazvat. Jde o to, že já bych nemohl mít ani nějakou stanovenou pracovní dobu od do, občas přijdou problém, někdy mám poruchy spánku. Bohužel uvnitř je nějaká drobnost, která řídí řadu pochodů v těle (možná nějaká chronická zátěž v CNS, možná něco jiného) a ve výsledku to je porucha zdraví. Problémy budou i na mb, vždyť už s ní měl zkušnosti. Mě vyhovuje pracovat napůl, nejlepší by bylo mít poloviční invalidní důchod, ale doktorka chtěla spíš něco jako rakovinu nebo co, aby mě vyhověla. Taky bych se mohl na rodiče a sourozence vybodnout úplně, jenže to necítím dobře, a jenom psát. Když jsem psal knihu, měsíčně jsem na ní strávil 120 hodin a ještě musel chodit napůl do práce. Když to tak vezmu, dohoda s rodiči je přijatelná pro obě strany. Dále jsem psal o knize, že pouze jedno vydavatelství by možná dílo vydalo a může znít, že dílo není cítit kvalitou. Jde o to, že oni o to nemají zájem pro styl, nebo to zamlouvají. Dvě nakladatelství mluvili o kvalitách díla, ale že se zaměřují na jiné žánry, ať se poohlédnu jinde a rozloučili se s přáním vetších úspěchů do budoucna. Realita je, že není lehké najít kmenového nakladatele a že každému se líbí něco jiného.... Nebo něco jiného? To by mě už napadali jen ty ženský, ale tam jsem přece psal, že je ok. Je pravda, že je živočich, kterého mám tak rád jako nekočný vesmír, ale realita. Je na vesmíru, ať mi najde jinou kost a já ji budu mít rád. Já to totiž řešit nebudu, však jsem mu to povídal taky! jo a ty dreams o rodině - no je pravda, že mám v buňkách děti, dávat lásku dívce a tak, ale už to beru jako realitu. přijde něco nepřijde, ať se o to stará někdo jinej - ten vesmír - jak už psal, já to řešit nebudu...
« Poslední změna: 22. Únor, 2010, 16:53:35 od giorgino » Zaznamenáno
neon
Administrator
Hero Member
Pohlaví: Mužské

66940519
Zobrazit profil WWW
0 0
« Odpověď #122 kdy: 22. Únor, 2010, 16:36:26 »

Nepřipadáš, jen mě to lákalo napsat takový neurčitý šťouch a hlavně se mi asociovalo to Memento (s tím zapomínáním).
I když, abych byl k sobě upřimný, tak tím "dreams" narážím na ty sny o rodině, vlastních dětech.. přijde mi to jako dost future-thinking ve stavech, které máš (nahoru/dolu, student, peníze od rodičů) - čímž neříkám, že jsou to špatné dreams, jen mám pocit, jakobys na nich byl hodně zaháknutý (což pak bere energii pro další činnosti a brání to tak posunu - kolotoč očekávání/zklamání).
Jinak mi samozřejmě přijde, že se dáváš do kupy a to je super  z71
Zaznamenáno
winnyfred
Jr. Member
**
Pohlaví: Ženské

387411288
Zobrazit profil Email
0 0
« Odpověď #123 kdy: 22. Únor, 2010, 16:59:51 »

Jiříku, podle mě si v tomto životě neseš nějakou karmickou zátěž z minulosti a tu si musíš vyřešit jinak těch svých stavů nezbavíš. Myslím, že každý chápe jak je těžké najít kmenového nakladatele ,ale je důležité že se držíš a že to psaní zase drží tebe  Smiley No a s tou rodinou, prostě až přijde správný čas tak ti ta pravá přijde Very Happy
Zaznamenáno
giorgino
Host
0 0
« Odpověď #124 kdy: 22. Únor, 2010, 17:01:56 »

jakých stavů? online, offline?  Very Happy 
Zaznamenáno
winnyfred
Jr. Member
**

387411288
Zobrazit profil Email
0 0
« Odpověď #125 kdy: 22. Únor, 2010, 17:05:05 »

Very Happy tak nějak jednou jsi online a pak zas offline. Je to tak trochu jako na houpačce, ale netroufám si soudit na to nejsem kompetentní osoba akorát si myslím, že si neseš sebou do života něco co tě brzdí a blokuje a dokud to neodstraníš tak se nemůžeš posunout dál na další úroveň.
Zaznamenáno
giorgino
Host
0 0
« Odpověď #126 kdy: 22. Únor, 2010, 17:08:29 »

vždyť mě znáš pár dní a zatím jen viruálně. což jsem v posledních dnech byl offline? Smiley
Zaznamenáno
winnyfred
Jr. Member
**

387411288
Zobrazit profil Email
0 0
« Odpověď #127 kdy: 22. Únor, 2010, 17:10:16 »

já to nemyslela vždyť jsem psala že nejsem kompetentní osoba abych tě mohla soudit, ale taky se na tebe dovedu napojit vím kdy jseš v jakém duševním rozpoložení na to ti nemusím být na blízku  Smiley
Zaznamenáno
giorgino
Host
0 0
« Odpověď #128 kdy: 22. Únor, 2010, 17:25:56 »

to je zajímavá odpověď Smiley děkuji.

četla si můj deníček, to je jako zápis v rejstříku. rozhodl jsem se sebou něco dělat a překvapilo mě, že se dokážu ovládat. dokázal jsem se přemoci postupně vrátit i k duchovním záležitostem. nevím jestli to je znamením, že jsem Váha a umím balancovat ze strany na stranu (dobrá, špatná nebo prospívající, neprospívající), ale jediné řešení je vyhodit některé závaží, aby se nekoupala. já se rozhodl, že se vydám k té dobré straně a snažím se. k tomu je ale taky potřeba brát realitu, jaká je, jinak to vede ke kolotoči. samozřejmě je známo, že člověk říká, říká, slibuju, slibuje, a po čase nic. stejně tak to beru ve Vašem případě, že mi nemusíte věřit... pouze čas ukáže. ten čas berme třeba jakou mou podmínku nebo jak to nazvat. když to nedokážu, klidně mi říkejte Ztracenej případe. Smiley

Jinak v posledních dnech každý den chodím na fórum a něčím přispěji a rád.
Zaznamenáno
paulina
Sr. Member

Zobrazit profil WWW
0 0
« Odpověď #129 kdy: 22. Únor, 2010, 17:55:30 »

No Jirko, já ti tleskám  Potlesk a přeju ať ti to pozitivní myšlení a dobré rozpoložení co nejdýl vydrží!  Very Happy
Zaznamenáno

rakwička
Sr. Member

Zobrazit profil
0 0
« Odpověď #130 kdy: 23. Únor, 2010, 16:12:16 »

nedávno jsem tu psala, že z tebe nemám dobrý pocit..

teď už ho mám (mám z toho upřímnou radost..)
asi mě dojaly tvé sny..jsou krásné a vůbec né nesplnitelné..(jsou totiž dost podobné těm mým)
láska, rodina, zábava, sex, přátelé, občas si vyhodit z kopýtka.. tohle láká i mě..

(napsala jsem větu: napiš ještě něco.. a uvědomila jsem si, že určitě ještě něco napíšeš, když je to tvůj deníček, tak jsem to smazala..ale chtěla jsem tím říct, že se mi to hezky četlo a bavilo mě to..občas mám problém dočíst dlouhé články do konce..směla bych si tvou knihu nějakým způsobem také přečíst?)
Zaznamenáno
giorgino
Host
0 0
« Odpověď #131 kdy: 23. Únor, 2010, 16:41:18 »

Děkuji, rakwičko.  Smiley

Asi jde o to, že třeba vážně začít něco dělat. Dobrá byla mojé ségra, ona je úplné zlatíčko. Kolikrát mi povídala: "A kdy ty si vůbec začneš vařit, Jirko?" Věděla, že mi občas nebylo dobře a něco trápilo a myslí to se mnou dobře. Taky když hrál Command and Conquer po netu, to je strategie, tak mi říkala patnáctko. A vůbec je super! S hrama už jsem přestal, ono to má i na mě špatný vliv. Ale vzpomněl jsem si na jeden moment, když hrál po netu. Měl jsem přezdívku Palačinka a jeden pařan se mě zeptal, jesli jsem Čech - mimochodem tam je jen pár Čechů - a měl přezdívku Captain_morgan - mě to vypadlo potom, ale napadlo mě, že by to mohl být kapitán z fóra. Very Happy

Když už padlo slovo sny - tak mě napadá, co povídal neon o future-dreamingu, že jsem student, peníze od rodiču a tak. Tohle musím upřesnit- totiž já nejsem student, já studuji při zaměstnání a mám plný pracovní poměr, ikdyž část práce odvádím doma. Takže mám příjem a pokud zrovna se učím, nebo jedu na zkoušku, tak dostanu na jídlo. Ještě před pár lety jsem si nedokázal představit, že bych někdy měl děti, manželku a tak. Ale už jsem dospělejší. A od jara budu mít i vlastní bydlení, chatu v přírodě, je to jako byt, akorát po vyjití se člověk ocitne na zahrádce a všude kolem má přírodu.

No nějak jsem se rozhodl nedělat hlouposti a nezaobírat se zbytečnostmi. Tak takhle.

rakwičko, knihu si můžeš přečíst, až vyjde. a ať se ti splní ty sny. Smiley
« Poslední změna: 23. Únor, 2010, 17:40:49 od giorgino » Zaznamenáno
rakwička
Sr. Member

Zobrazit profil
0 0
« Odpověď #132 kdy: 23. Únor, 2010, 20:43:55 »

díky Giorgi!
vynasnažím se..
Zaznamenáno
giorgino
Host
0 0
« Odpověď #133 kdy: 24. Únor, 2010, 17:11:43 »

Tak jsem se rozhodl, že sem zas půl roku nebudu chodit!!! Něco mě hrozně trápí a tak...

Ba ne, dělám si srandu.  Very Happy
Zaznamenáno
giorgino
Host
0 0
« Odpověď #134 kdy: 27. Únor, 2010, 15:05:04 »

V těchto dnech jsem měl jet do Polska na necelý měsíc, ale přesunul jsem to až na 29.3., neboť otec chce, abych v březnu s něčím pomohl. No a jelikož nemám kam vypadnout a je tak hezky, tak si zítra udělám výlet do Českého ráje, cestou se stavím u známého v Turnově, a potom se budu procházet po skalách. Je fakt hezky, už se těším! Smiley Pak napíšu do deníčku, kde všude jsem byl a jaký byl den. Smiley Do toho Polska se taky moc těším. Smiley
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16
  Tisk  

Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení