Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Index
Vyhledávání
Přihlásit
Registrovat
Novinky
:
Jste zde poprvé?
Přečtěte si -
Jak začít s makrobiotikou
- jasný návod.
Makrobiotika
>
Makrobiotické diskuzní fórum
>
Osobní deníčky
>
giorgino
Stran:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
16
« předchozí
další »
Tisk
Autor
Téma: giorgino (Přečteno 10173 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
paulina
Sr. Member
0
0
Re: giorgino
«
Odpověď #90 kdy:
08. Únor, 2010, 14:14:01 »
ehm, neone, nerikal giorgino, ze si nenecha poradit?
Ale treba prave tvuj prispevek bude pro Jirku tim spravnym kopancem.
K tomu pozitivnimu..nebylo to mysleno tak, aby se pretvaroval a psal jen pozitivne. Spis, kdyz uz od nej slysime tak malokdy, tak at se ozve, kdyz mu je fajn, ma pocit, ze zivot za to stoji a ze je skvele byt na svete a ne, kdyz ma zrovna depresivni stihy.
Proste neres extremy, neres jaky jsi a jaky nejsi..
Jo, a v tom to je, giorgino, ze "v duchu ocekavas, ze te nekdo zachrani"..
Ale zachranit sebe sama muzes jen a jen ty sam
. My ti samozrejme muzeme fandit a drzet pesti, abys to zvladl, ale to je tak vse...
Zaznamenáno
P A U L I N A b l o g u j e z I t á l i e a n e b . . .
paulina
Sr. Member
0
0
«
Odpověď #91 kdy:
08. Únor, 2010, 14:18:30 »
A propos kdy jsi naposledy cetl nejakou zajimavou, oddechovou knízku? Kdyz uz te nudi ten zivot, tak treba by te do sebe nejaky poutavy pribeh vtahnul.. je to sice takovy maly unik od reality, ale kdyby ti to melo udelat radost, tak to za to stoji! Rozhodne lepsi, nez pocitacovy hry
Zaznamenáno
giorgino
Host
0
0
«
Odpověď #92 kdy:
08. Únor, 2010, 15:04:34 »
Zajímavou oddechovou knížku? Kromě své tvorby žádnou. Ale minulej tejden jsem koupil Malé ženy od Alcotové, zatím jsem ji neotevřel. Prozatím bych se vlastně mohl podívat na ten tvůj blog. Já se teď jdu projít ven, a potom se na to podívám.
Ještě experimentuješ s talířema? To byly pěkné obrázky. Mně se moc líbila dýňová tlama...
máma říká, ať si otevřu němčinu
«
Poslední změna: 08. Únor, 2010, 15:13:55 od giorgino
»
Zaznamenáno
rakwička
Sr. Member
0
0
«
Odpověď #93 kdy:
08. Únor, 2010, 22:14:50 »
nemám z tebe čoveče moc dobrej pocit..
myslím, že takovéhle stavy mívají lidé v nějtěžší pubertě, pak ale to většinou odezní..
smím se zeptat, kolik je ti let?
Jestli ti je kolem 15, pak věz, že jsi docela v pohodě..
Zaznamenáno
giorgino
Host
0
0
«
Odpověď #94 kdy:
08. Únor, 2010, 23:58:54 »
Ahoj rakwičko,
je mi 25
sestra mi říká, že se chovám jak puberťák, ty rpgéčka, strategie a tak... nějaký ty úchylárny taky. teprve nyní poznávám, co je to puberta. dostavila se později, asi se dožiji dlouhověkosti
sestřička říká, že je nevyšší čas začít se sebou něco dělat... pomalu to vypadá na vyhazov z domu.
Zaznamenáno
neon
Administrator
Hero Member
Pohlaví:
0
0
«
Odpověď #95 kdy:
09. Únor, 2010, 05:43:49 »
Giorgino, až nebudeš mít kam jít, tak se stav.. nechám tě tu zregenerovat a zapaříme unreala
Zaznamenáno
giorgino
Host
0
0
«
Odpověď #96 kdy:
09. Únor, 2010, 20:11:55 »
Napiš adresu a můžeme se vzít.
Zaznamenáno
rakwička
Sr. Member
0
0
«
Odpověď #97 kdy:
09. Únor, 2010, 20:16:11 »
už sis zase udělal účet?
jak to taková změna?
Zaznamenáno
giorgino
Host
0
0
«
Odpověď #98 kdy:
10. Únor, 2010, 00:07:28 »
Protože se mi nelíbí, když i někdo jiný než moje ségra mi říká, že mi je 15!
Na stole leží kniha. Nemá jméno ani název. V ní je všechno a začíná stvořením světa. Takže na počátku nebylo nic? A kdo je autor? Buď chtěl zůstat v anonymitě nebo je všude kolem nás. Zajímavé je, že když ji otevře někdo jiný, příběh je jiný, než jakej jsem četl já. Ona je totiž o životech daného čtenáře. Taková fantazijní. Jednou v pravěku jsem byl malej kluk a místo kozy choval malého dinosaura. Pak přijel děda na návštěvu a sprdnul rodiče, co blbnou, vždyť nás za chvíli sní. O nějakou dobu později jsem randil s Kleopatrou. Mě zajímala budoucnost, a tak jsem nalistoval stranu 12789. Budoucnost byla nejasná, neboť nenastala doba, ale byly tam náznaky možností. Něco se mi nelíbilo a říkal jsem si, že si ze mě někdo dělá prdel. Prodával jsem vajíčka.
Teďka jsem si vybalil nějaké učebnice a budu se učit. A přeskočím některé věci, jež neustále odkládám.
Na jaře se dobrovolně odstěhuju na chatu a budu žít na místě, o kterém jsem snil. V samotné přírodě. Sám si budu prát a žehlit, to bude fajn.
«
Poslední změna: 10. Únor, 2010, 00:19:52 od giorgino
»
Zaznamenáno
Nena
Makrobioklub
Hero Member
0
0
«
Odpověď #99 kdy:
10. Únor, 2010, 14:52:59 »
a jak to vypadá s tou tvou knihou? je hotová?
Zaznamenáno
giorgino
Host
0
0
«
Odpověď #100 kdy:
11. Únor, 2010, 15:32:29 »
Ahoj, Neno,
jj, ta kniha je hotová. Jelikož je to má prvotina a nemám mnoho zkušeností, snad to někdo vydá. Já osobně bych byl rád, kdyby to vyšlo ještě letos.
Teď když píšu tento příspěvek, říkám si, že ty stavy, různé situace s ženami - neopětovaná láska apod. - kdysi páchání sebevraždy, alkohol, anorexie aj. k něčemu bylo, neboť píši pro lidi a je to o lidech a tak. Uvidí se, ale nějak cítím, že nakonec budu psát literaturu pro děti.
Jinak v té první knize je překvapení pro čtenáře fóra, každý kdo sem chodí to pozná. Nemyslím mb, ale něco jiného. Impuls k psaní přišel zde a tuším žes to byla ty, Neno, tak je to takové malé poděkování a je to fajn.
Zaznamenáno
neon
Administrator
Hero Member
Pohlaví:
0
0
«
Odpověď #101 kdy:
11. Únor, 2010, 16:20:52 »
Vydej ji sám, přes internet!
Zaznamenáno
paulina
Sr. Member
0
0
«
Odpověď #102 kdy:
11. Únor, 2010, 20:57:54 »
Někteří odsud by si ji určitě rádi přečetli, navíc, když jsi nás tak navnadil na to překvapení:)
Dáš, neone, giorginovi i nějaký konkrétní tipy, jak na to, nevěděl-li by?
Zaznamenáno
neon
Administrator
Hero Member
Pohlaví:
0
0
«
Odpověď #103 kdy:
12. Únor, 2010, 05:13:54 »
Ať se mě zeptá, dám tipů spoustu.. ale celý proces neznám, je potřeba nastudovat.
Zaznamenáno
giorgino
Host
0
0
«
Odpověď #104 kdy:
12. Únor, 2010, 11:50:46 »
Samonákladem lze vydat knihu, ale není to výhodné z ekonomického hlediska. Počítal jsem to a touto formou bych vydal knihu, pokud by se nenašel nakladatel nebo bych psal pro zábavu při jiné práci. Jenže já se tím chci živit a lepší je knižní forma u nakladatele. A jelikož se snažím psát pro širokou veřejnost, tak jedině nakladatelství. Uvidí se časem, jak to vůbec dopadne.
Já bych psal další knihy, ale máma říkala, že až po střední. Já stejně sem tam potajnu napíšu nějaké řádky a celkově přemýšlím o příběhu. Tak dvě hodiny denně, mě to baví.
Jenom ale řeknu jedno předem - nepíšu o makrobiotice, to ne. Snad na výjimku kde je to vhodné přestředím a nepřímo. Ani fylozofii, duchovno a tak. Spíše zaměření na člověka a s čím se člověk setkává: rodina, děti, příroda, situace. Píšu prózu po svém, umělečtější, avšak není to, že bych se snažil psát nějak "na výši". Taky nějaká ta zábava, ponaučení a tak. Sami pak uvidíte. Asi nemá cenu psát více- až to někdy vyjde, dám vědět.
Zaznamenáno
Stran:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...