Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Index
Vyhledávání
Přihlásit
Registrovat
Novinky
:
Jste zde poprvé?
Přečtěte si -
Jak začít s makrobiotikou
- jasný návod.
Makrobiotika
>
Makrobiotické diskuzní fórum
>
Osobní deníčky
>
giorgino
Stran:
1
...
14
15
[
16
]
« předchozí
další »
Tisk
Autor
Téma: giorgino (Přečteno 10172 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
giorgino
Host
0
0
Re: giorgino
«
Odpověď #225 kdy:
21. Květen, 2010, 15:58:02 »
Tak jsem se zas odregistroval a zaregistroval. Myslel jsem, že sem už nebudu chodit. Ale stejskalo se mi. No, zrušil jsem facebook a vůbec mi to nevadí. Za to sem patřím.
Včera bylo hezky, ale dnes zase prší. A tak si hovím v teplíčku a poslouchám, jak za okny šumí dešťové kapky.
K životnímu stylu se raději nebudu vyjadřovat, protože to učinil jinde (někde v tématu o prccích). Jsem prostě ztracenej případ.
Ještě bych se mohl zmínit o psaní - to už mě přešlo. Chvíli tou myšlenkou opravdu žil, ale nemohl bych to dělat. Mě to až tak nebaví, ikdyž to dílko co napsal mě bavilo, tj., protože mi to bylo blízké --- ale spíš mě baví občas napsat nějakou blbost na nějaké fórum, jako třeba sem, to je v pořádku. Ale slibuji, že tu knihu vydám, abyste si to mohli přečíst. Nyní se zaměřuji na úplně jiný obor, ale dobře vím, že bez změny životního stylu to v mém případě nepůjde, jsem jaksi v prdeli... Tak džordžíku šup šup něco dělat, ty jeden chlapáku...
Před pár dny jsem kroutil hlavou nad tím, co se tady na fóru probírá, ale stejně je radost sem chodit, tak to cítím...
«
Poslední změna: 21. Květen, 2010, 17:18:52 od giorgino
»
Zaznamenáno
Hanisek
Full Member
2
0
«
Odpověď #226 kdy:
21. Květen, 2010, 17:17:12 »
Tak Giorgi,držím palečky!A na tu Tvou knížku už jsem fakt zvědavá...Změna životního stylu by prospěla kdekomu, to určitě pomůže, budu se těšit na nové zprávy
Zaznamenáno
rakwička
Sr. Member
0
0
«
Odpověď #227 kdy:
26. Červenec, 2010, 10:58:59 »
ahoj!
Tak se mi zdá, že jsi nejlepším příkladem člověka, co žije na vlnách..
podle humandesignu jsem projektor (teda, doufám, že si to pamatuju dobře) a žiju na vlnách, které jsou nějak dlouhé a nějak prohnuté, to už nevím, ale jednou se mi nějaká věc zdá naprosto báječná a za týden už tatáž věc zdá se mi poněkud nešťastnou..
tak si říkám, že giorginovi se to střídá fest..není tomu tak dávno, co každý příspěvek byl psán až v euforii a dneska zase..uf
tak já doufám, že se zas brzo vyšvihneš nahoru..
jen tak pro zajímavost:
http://www.humandesign.cz/
Zaznamenáno
neon
Administrator
Hero Member
Pohlaví:
1
0
«
Odpověď #228 kdy:
26. Červenec, 2010, 13:01:54 »
Humandeisng test jsem si jednou delal, nevim uz jak se jmenovalo to co jsem, ale popis byl, ze prej delam porad chyby a z nich se nakonec ucim a muzu prave predavat to poznani, co se nema delat, coz mi vyznelo dost drsne - vim, co nedelat.. to jen tak nekdo nezna
Zaznamenáno
Hanisek
Full Member
0
0
«
Odpověď #229 kdy:
29. Červenec, 2010, 08:34:42 »
Tak Františku,já jsem si žádný test nedělala, ale jsem na tom stejně...asi do konce života se budu učit metodou "nahoru,dolů"...prostě naprosto nepoučitelná
Zaznamenáno
Stran:
1
...
14
15
[
16
]
Tisk
« předchozí
další »